Kalori Arkadaşım

birgün yaptim canim ben ne kadar gitti bilmiyom tartilmadim öncesi sonrasi, ben ödem atmak icin yapiyorum
ama üc gün yaparsan yarim kilo verirsin tahminimce

tartılaymışın eyiymiş, neyse bende deniyim bi günlük

ya benim makine de 15 dkkaya 30 kalori gösteriyo kafayı yiyom, yarım meyve yemeyiveririm deyip spor yapmadığım doğrudur

sayın divamız benim eliptikte koca bi saat çalışınca 100-120 kalori civarı gösteriyo nedendir acep?

canim hemsom arkadasim tüp bebek yaptirdi devamli yatiyor hem sevap oldu hem isime yaradi ama cookk yoruldum
yakinlarda olsan amenna valla kalori yakmaya giden her yol mübahtirrr

sayın divamız benim eliptikte koca bi saat çalışınca 100-120 kalori civarı gösteriyo nedendir acep?
canikom kilonu giriyormusun alete ? yoksa öyle kaba taslak mi hesapliyor ? yanlis hesap muhakkak , epileptikde cok kalori yakliyor, asagi yukari yüzmeyle bir canim.
Extra kalori sayar bir saat alsan iyi olur tahminimce,yeni alet almaktan iyidir, hem onlar nabza göre ölcüyo yüzde 99 dogru cikiyor sonuclari canim

hahah canim benim insallah o günlerde gelir
sakin spor yapma cok tehlikeli, sen hastaligini atlat icene dinlen yavrucum diyet sonraki is ciddiyim heee

Günaydın güzel hatunlar.
maşallah yine çok döktürmüşsünüz. oku oku canım çıktı alıntıda yapmadım çok fazla olunca
ben dünü 1200-1300 kalori ile kapattım
didoş sana yazcam birşeyler ama daha hazırlayamadım
akşam misafirliğe gittimde

uuu sen baya yuksek uctun yaaa. hadi ben de 64,5 diyim bari

Oooo kuzum kartallar yüksekten uçar(pascaldan öğrendim)
Yok mu arttıran?????

Kız biz de 51,5 diyelim mi? 34bta26

diyiverin gari hanımlar benim hiç 51 olma hayalim yok su an bile herkes yeter diyor ama yok dedim daha yolum var

deeee kuzum tüm hafta sadece su içelim ve oksijen alalım belki oluruz

walla brawo kız süper ilerliyorsun 1-2 foto atta son halini görelim hatta vaktin varsa öncesi sonrası yap

olur canım yaparım ama bıraz daha zamanım var bırazcık daha bekleteceğım sizi üzgünümm

Bu normal değilmi ya..ben hergun 1200 aliyom.. Bide sevincten gobek atiyom..Dahami az alsk aceb..
1000-1100 İYİ BENCE.yada 1200 yiyip sporla 900-1000 e düşürmek en iyisi. hem sağlıklı beslenmiş olur hem spor edersin.

kızın nasıl oldu iyileşti mi çiçekleri ?? iz falan kaldı mı?
kurudular ama dökülmediler daha iz olup olmadığı bi ay sonra falan ancak anlaşılır. güneş çıkmadan kabuklar dökülsün de güneşte yanınca kabukların altı beyaz beyaz kalmaz.

kızlar kış geliyormuş yine karlı falan hemde uzun sürecekmiş. bizim buraya ancak yağmur yağar da. bize yaz geldi gibi olduydu ne güzel yaa havaya girmiştim. güneş kremimi sürdüm yine.

demekki sen o kadar yakabiliyorsun cicim etin sert etin

canim hemsom arkadasim tüp bebek yaptirdi devamli yatiyor hem sevap oldu hem isime yaradi ama cookk yoruldum
yakinlarda olsan amenna valla kalori yakmaya giden her yol mübahtirrr
ay hala arkadaşım diyor
kız öyle arkadaş mı olur.
benim arkadaşım olsa bende yatakdan kalkamıyor olsam inan o camlar hiç ama hiç umrumda olmaz. gidipde arkadaşıma ay şunları silermisin demem. çok rahatsız olursam da bayan çağırırım veririm parası neyse sildiririm. nasıl diyebilir ki insan. kardeşime bile diyemem ben.

Neyinim Kız ben senin söyle ona göre davranayım. Bundan sonra her paylasimina yorum yapı cam aklına düşürüc e m kocanın.kim bu ayda diyecek beynini yiyecek

hani mavi bir kuşunu almak istemiştim yaa o amaçla eklediğimi söyledim sonra arkadaş olduk dedim nereden buldun peki dedi ilan vermişti dedim

evde mi hala yoksa kreşe döndü mü? siz soymayın iz olmayacağı varsa da soyarken iz bırakırsınız

analdım canım olsun :)

eşin sıkı takip ediyor demek ki cnmya

dedim yaaa 13 yıldır tanıyoruz birbirimizi lisede aynı sınıftaydık sonra aynı iş yerinde çalıştık şimdi yine anı iş yerindeyiz o sebepten birbirimizin çevresine çok hakimiz ben onun tüm arkadaşlarını tanıyorum oda benimkileri tanıyor akraba desen aynı şekilde yeni biri eklenince hemen fark ediliyor çünkü face deki herkes ya okul arkadaşımız ya iş arkadaşımız yada aileden

evde mi hala yoksa kreşe döndü mü? siz soymayın iz olmayacağı varsa da soyarken iz bırakırsınız
kız biz niye soyalım delimiyiz elletmiyorum bile. geçen bacağındaki kabugun biri düşmüş anne çiçeğim düşmüş diye bi üzüldü kuzum. elleme düşmesin diyom ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…