Maşallah canım.bugün bende çok yedim. Regl olacağım acayip abur cubur istiyor canım. Spor da yapamadım.millet şimdi bisikletin de tepiniyordur hemde ütü yapıyordur
birgün yaptim canim ben ne kadar gitti bilmiyom tartilmadim öncesi sonrasi, ben ödem atmak icin yapiyorum
ama üc gün yaparsan yarim kilo verirsin tahminimce
Kizlar selam..sizden de amaaan bosveeeer koşma bugün gazını alamadığından aksam deparimi attım..yarim saat yapiom ama bu bunyeyi kasiyo
Eki Görüntüle 1457404 ...
Asil problem su ki, benim bantta yakılan kalori 50.1 gözüküyor,bu bildiğimiz 50 çal. Değildir dimi..yoksam istifa etcem depinmekten de..( kullandığım program 300 civarı sayıyo bende oyle kullaniyorum..ama kafama takılıyo..yarim saat delinmeye 50 cal. İse tukuteyim kola ictigim günlere Bea..
kizlar bugün sabah menüm standart
1 kücük ekmek
3 zeytin
2 domates ufaklarindan
bir biber
sekersiz cay
öglen yesil fasülye kavurmasi bir kase
mercimek corba bir kase
bulgur pilavi 4 kasik
aksam yemegi iki yumurtadadan, ve bir dilim peynirden bol baharatli bir omlet
efendimmm simdilik bu kadar
bugün epileptike binmedim amma velakin arkadasimin yogun istegine dayanamayip camlarini sildim,koca koca fransiz camlariydi kizlarrr geberdim, tam taminda 3 saat sürdü
baktim 600 kcl yakmisim, vay efendimmm vayy yarin da epileptikde bir 400 kalori daha yaktimmi,kistik yine bin kaloriyi
canim hemsom arkadasim tüp bebek yaptirdi devamli yatiyor hem sevap oldu hem isime yaradi ama cookk yoruldumdiva ciğim nasıl arkadaş mış O öyle arkadaş olduğuna emin misin. Benim le arkadaş olur musun canım.söz 2000 kalori yaktıririm sana 2 hafta bisiklet e binmene gerek kalmaz.ah şöyle bir arkadaşım olma di yaa.
canikom kilonu giriyormusun alete ? yoksa öyle kaba taslak mi hesapliyor ? yanlis hesap muhakkak , epileptikde cok kalori yakliyor, asagi yukari yüzmeyle bir canim.sayın divamız benim eliptikte koca bi saat çalışınca 100-120 kalori civarı gösteriyo nedendir acep?
hahah canim benim insallah o günlerde gelirgünaydınn kızlarrr
akşam sıcak bir duş alıp yattım 2 bardakta sıkma meyve suyu içtim bu sabah sanki daha iyiyim ama enerjim düşük halsiz hissediyorum
divamız seni en birinci kankam ilan ediyorum bir ara bizim camlarda da takılalım bırak 1000 kaloriyi direk 1 kg verirsin hemide sıfır sarkma
uuu sen baya yuksek uctun yaaa. hadi ben de 64,5 diyim bari
deeee kuzum tüm hafta sadece su içelim ve oksijen alalım belki oluruz
walla brawo kız süper ilerliyorsun 1-2 foto atta son halini görelim hatta vaktin varsa öncesi sonrası yap
1000-1100 İYİ BENCE.yada 1200 yiyip sporla 900-1000 e düşürmek en iyisi. hem sağlıklı beslenmiş olur hem spor edersin.Bu normal değilmi ya..ben hergun 1200 aliyom.. Bide sevincten gobek atiyom..Dahamiaz alsk aceb..
kurudular ama dökülmediler daha iz olup olmadığı bi ay sonra falan ancak anlaşılır. güneş çıkmadan kabuklar dökülsün de güneşte yanınca kabukların altı beyaz beyaz kalmaz.kızın nasıl oldu iyileşti mi çiçekleri ?? iz falan kaldı mı?
demekki sen o kadar yakabiliyorsun cicimtartılaymışın eyiymiş, neyse bende deniyim bi günlük
ya benim makine de 15 dkkaya 30 kalori gösteriyo kafayı yiyom, yarım meyve yemeyiveririm deyip spor yapmadığım doğrudur
sayın divamız benim eliptikte koca bi saat çalışınca 100-120 kalori civarı gösteriyo nedendir acep?
ay hala arkadaşım diyorcanim hemsom arkadasim tüp bebek yaptirdi devamli yatiyor hem sevap oldu hem isime yaradi ama cookk yoruldum
yakinlarda olsan amenna valla kalori yakmaya giden her yol mübahtirrr
Neyinim Kız ben senin söyle ona göre davranayım. Bundan sonra her paylasimina yorum yapı cam aklına düşürüc e m kocanın.kim bu ayda diyecek beynini yiyecek
eşin sıkı takip ediyor demek ki cnmyahani mavi bir kuşunu almak istemiştim yaa o amaçla eklediğimi söyledim sonra arkadaş olduk dedimnereden buldun peki dedi ilan vermişti dedim
hani mavi bir kuşunu almak istemiştim yaa o amaçla eklediğimi söyledim sonra arkadaş olduk dedimnereden buldun peki dedi ilan vermişti dedim
1000-1100 İYİ BENCE.yada 1200 yiyip sporla 900-1000 e düşürmek en iyisi. hem sağlıklı beslenmiş olur hem spor edersin.
kurudular ama dökülmediler daha iz olup olmadığı bi ay sonra falan ancak anlaşılır. güneş çıkmadan kabuklar dökülsün de güneşte yanınca kabukların altı beyaz beyaz kalmaz.
kızlar kış geliyormuş yine karlı falan hemde uzun sürecekmiş. bizim buraya ancak yağmur yağar da. bize yaz geldi gibi olduydu ne güzel yaa havaya girmiştim. güneş kremimi sürdüm yine.
demekki sen o kadar yakabiliyorsun cicimetin sert etin
ay hala arkadaşım diyor
kız öyle arkadaş mı olur.
benim arkadaşım olsa bende yatakdan kalkamıyor olsam inan o camlar hiç ama hiç umrumda olmaz. gidipde arkadaşıma ay şunları silermisin demem. çok rahatsız olursam da bayan çağırırım veririm parası neyse sildiririm. nasıl diyebilir ki insan. kardeşime bile diyemem ben.
benim beyim buraya takıldığımı bilmiyor o sebepten face de buradakilerle aktif görüşemem hatta facemdeki herkesi de tanıyor dile kolay 13 yıldır tanıyoruz birbirimizi eklediğim kişileri soruyor bu kim nereden tanıyorsun diye falan ayda için salladığım yalanları bir bilseniz ölürsünüz gülmekten sonra da başka kimseyi ekleyemedim burayı keşfetmesini istemiyorum
eşin sıkı takip ediyor demek ki cnmya
kız biz niye soyalım delimiyiz elletmiyorum bile. geçen bacağındaki kabugun biri düşmüş anne çiçeğim düşmüş diye bi üzüldü kuzum. elleme düşmesin diyom ya.evde mi hala yoksa kreşe döndü mü? siz soymayın iz olmayacağı varsa da soyarken iz bırakırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?