Kalori Arkadaşım

senin koca da pek safmış yaa. bende istiyorum azcık saf kocaaaa

kız eminim sen kocanı sulu dereye götürüp susuz getiriyorsundur

kız biz niye soyalım delimiyiz elletmiyorum bile. geçen bacağındaki kabugun biri düşmüş anne çiçeğim düşmüş diye bi üzüldü kuzum. elleme düşmesin diyom ya.

çiçeği düşmüş diye üzülmüş mü oyyyyy???

gunaydııın kızlarrrr dün dana gibi spor yapmış olmama ragmen ( kanıtı ekte ) bugun müthiş artıda çıktım. ve akşamı sadece salatayla geçirmiştim çok moralim bozuk

Eklentiler

• collage_20150317093331637.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 79
gunaydııın kızlarrrr dün dana gibi spor yapmış olmama ragmen ( kanıtı ekte ) bugun müthiş artıda çıktım. ve akşamı sadece salatayla geçirmiştim çok moralim bozuk
Kuzucuğum sporun bitince bana yazmışsın da ben sabah gördüm onu
Burda bi mühendis kız var, adı da Ayda, ona sor istersen o hesaplama işini.

kızlar acıktınız mı ben acıktım. öğlen menümü söyleyiverem size hemen acıkmadıysanız da acıkın
ezogelin çorba
adana kebap
keşkül
KEŞKÜL KEŞKÜL KEŞKÜL

sana kavuşacağım anı iplen çekiyorum KEŞKÜL

KEŞKÜLÜM SENİ YİYECEĞİM SONRA 45 DK YÜRÜYECEĞİM SIRF SENİN İÇİN CANIM KEŞKÜLÜM BENİM.

88 kalorimi yaktın 63 dk da kızlar ben anlamıyorum sizin göstergelerinizden birşey

88 kalorimi yaktın 63 dk da kızlar ben anlamıyorum sizin göstergelerinizden birşey

ya ablamda vardı aynı alet o 10la çarpıyodu. yani 883 kalori mesela. internetten baktm 4 km yürüyüş benm kilom için 350 kl gösteriyo. ama bu mumkun değil hiç yoksa 500 olması lazım atletimi falan görmeniz lazım sanki suya sokup çıkarmışım

bu halsizlikten midir nedir canım acayip şerbetli tatlı istiyordu saray burması varmış kesin hepsini yerim

kız yürüyüp mındarmı etcen caaanım keşkülü..bünyende dolandır azcık...

evet canım bende de aynı problem..sen internettekini baz al..fazla yakjarsa da süpriz olur..80 olmadığından emin olmak yeter..

kız eminim sen kocanı sulu dereye götürüp susuz getiriyorsundur

çiçeği düşmüş diye üzülmüş mü oyyyyy???
ÇİÇEKLERİ ÇIKINCA ANNE BUNLAR NE çok kaşınıyor dedi. çiçek açmışsın kuzucum çiçek bunlar su çiçeği dedim. dedesine telefonda benim çiçeklerim var diyor sevinerek.

sayende benim moralim düzeldi senin kalori ölçümün yanlış. 63 dk yerde emeklesen daha fazla kalori yakardın herhalde regl de yeni geçti senin ödem olamaz.

kıyamaaam...geçmiş olsun..
tşk ederiz. şimdi kreşde. kreş de göz iltihabı salgını varmış bulaşıcıymış aklım orda inşallah bulaşmaz bizimki ne.

Kuzucuğum sporun bitince bana yazmışsın da ben sabah gördüm onu
Burda bi mühendis kız var, adı da Ayda, ona sor istersen o hesaplama işini.
merrak ettim emme şimcik ben

uyuuuuzzzzzzzzz: ) ya o 1 kilo neyin nesi o zaman ödem olamaz ne demek bunalıma sooktun ıkı dakkadaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…