- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
bu gidişle ütü cumaya kalır öyle yorgun öyle halsizim ki
senin koca da pek safmış yaa. bende istiyorum azcık saf kocaaaa
kız biz niye soyalım delimiyiz elletmiyorum bile. geçen bacağındaki kabugun biri düşmüş anne çiçeğim düşmüş diye bi üzüldü kuzum. elleme düşmesin diyom ya.
kız biz niye soyalım delimiyiz elletmiyorum bile. geçen bacağındaki kabugun biri düşmüş anne çiçeğim düşmüş diye bi üzüldü kuzum. elleme düşmesin diyom ya.
Kuzucuğum sporun bitince bana yazmışsın da ben sabah gördüm onugunaydııın kızlarrrr dün dana gibi spor yapmış olmama ragmen ( kanıtı ekte ) bugun müthiş artıda çıktım. ve akşamı sadece salatayla geçirmiştimçok moralim bozuk
gunaydııın kızlarrrr dün dana gibi spor yapmış olmama ragmen ( kanıtı ekte ) bugun müthiş artıda çıktım. ve akşamı sadece salatayla geçirmiştimçok moralim bozuk
gunaydııın kızlarrrr dün dana gibi spor yapmış olmama ragmen ( kanıtı ekte ) bugun müthiş artıda çıktım. ve akşamı sadece salatayla geçirmiştimçok moralim bozuk
88 kalorimi yaktın 63 dk da kızlar ben anlamıyorum sizin göstergelerinizden birşey
kızlar acıktınız mı ben acıktım. öğlen menümü söyleyiverem size hemen acıkmadıysanız da acıkın
ezogelin çorba
adana kebap
keşkül
KEŞKÜL KEŞKÜL KEŞKÜL
sana kavuşacağım anı iplen çekiyorum KEŞKÜL
KEŞKÜLÜM SENİ YİYECEĞİM SONRA 45 DK YÜRÜYECEĞİM SIRF SENİN İÇİN CANIM KEŞKÜLÜM BENİM.
kızlar acıktınız mı ben acıktım. öğlen menümü söyleyiverem size hemen acıkmadıysanız da acıkın
ezogelin çorba
adana kebap
keşkül
KEŞKÜL KEŞKÜL KEŞKÜL
sana kavuşacağım anı iplen çekiyorum KEŞKÜL
KEŞKÜLÜM SENİ YİYECEĞİM SONRA 45 DK YÜRÜYECEĞİM SIRF SENİN İÇİN CANIM KEŞKÜLÜM BENİM.
yaaaa inşaellaahhhödenmdir o..mantıken mümkün değil.. bozma moralini..
hahahhahah damarlarında hisset
kız yürüyüp mındarmı etcen caaanım keşkülü..bünyende dolandır azcık...
evet canım bende de aynı problem..sen internettekini baz al..fazla yakjarsa da süpriz olur..80 olmadığından emin olmak yeter..ya ablamda vardı aynı alet o 10la çarpıyodu. yani 883 kalori mesela. internetten baktm 4 km yürüyüş benm kilom için 350 kl gösteriyo. ama bu mumkun değil hiç yoksa 500 olması lazım atletimi falan görmeniz lazım sanki suya sokup çıkarmışım
Kuzucuğum sporun bitince bana yazmışsın da ben sabah gördüm onu
Burda bi mühendis kız var, adı da Ayda, ona sor istersen o hesaplama işini.
ÇİÇEKLERİ ÇIKINCA ANNE BUNLAR NE çok kaşınıyor dedi. çiçek açmışsın kuzucum çiçek bunlar su çiçeği dedim. dedesine telefonda benim çiçeklerim var diyor sevinerek.kız eminim sen kocanı sulu dereye götürüp susuz getiriyorsundur
çiçeği düşmüş diye üzülmüş mü oyyyyy???
sayende benim moralim düzeldigunaydııın kızlarrrr dün dana gibi spor yapmış olmama ragmen ( kanıtı ekte ) bugun müthiş artıda çıktım. ve akşamı sadece salatayla geçirmiştimçok moralim bozuk
tşk ederiz. şimdi kreşde. kreş de göz iltihabı salgını varmış bulaşıcıymış aklım orda inşallah bulaşmaz bizimki ne.kıyamaaam...geçmiş olsun..
merrak ettim emme şimcik benKuzucuğum sporun bitince bana yazmışsın da ben sabah gördüm onu
Burda bi mühendis kız var, adı da Ayda, ona sor istersen o hesaplama işini.
ben olsam bende kesin hepsini yerdimbu halsizlikten midir nedir canım acayip şerbetli tatlı istiyordu saray burması varmış kesin hepsini yerim
çok güldüm yaaa
kız yürüyüp mındarmı etcen caaanım keşkülü..bünyende dolandır azcık...
ÇİÇEKLERİ ÇIKINCA ANNE BUNLAR NE çok kaşınıyor dedi. çiçek açmışsın kuzucum çiçek bunlar su çiçeği dedim. dedesine telefonda benim çiçeklerim var diyor sevinerek.
sayende benim moralim düzeldisenin kalori ölçümün yanlış. 63 dk yerde emeklesen daha fazla kalori yakardın herhalde regl de yeni geçti senin ödem olamaz.
tşk ederiz. şimdi kreşde. kreş de göz iltihabı salgını varmış bulaşıcıymış aklım orda inşallah bulaşmaz bizimki ne.
merrak ettim emme şimcik ben
yaa çok masummmmmmmkız biz niye soyalım delimiyiz elletmiyorum bile. geçen bacağındaki kabugun biri düşmüş anne çiçeğim düşmüş diye bi üzüldü kuzum. elleme düşmesin diyom ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?