- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
uyuuuuzzzzzzzzz: ) ya o 1 kilo neyin nesi o zaman ödem olamaz ne demek bunalıma sooktun ıkı dakkadaaa
uyuuuuzzzzzzzzz: ) ya o 1 kilo neyin nesi o zaman ödem olamaz ne demek bunalıma sooktun ıkı dakkadaaa
canikom kilonu giriyormusun alete ? yoksa öyle kaba taslak mi hesapliyor ? yanlis hesap muhakkak , epileptikde cok kalori yakliyor, asagi yukari yüzmeyle bir canim.
Extra kalori sayar bir saat alsan iyi olur tahminimce,yeni alet almaktan iyidir, hem onlar nabza göre ölcüyo yüzde 99 dogru cikiyor sonuclari canim
kız biz niye soyalım delimiyiz elletmiyorum bile. geçen bacağındaki kabugun biri düşmüş anne çiçeğim düşmüş diye bi üzüldü kuzum. elleme düşmesin diyom ya.
BENDE DÜNDEN 1 KG FAZLAYIM SUSU DERT ETME BEN ETMEMEYE ÇALIŞIOM ÇÜNKÜ DÜN AKŞAM TURŞU YEDİM BİRAZ BİDE BULGUR İKİSİDE SU TUTAN ÖDEM YAPAN YİYECEKLER BEN ONA YORUYORUM
ÇİÇEKLERİ ÇIKINCA ANNE BUNLAR NE çok kaşınıyor dedi. çiçek açmışsın kuzucum çiçek bunlar su çiçeği dedim. dedesine telefonda benim çiçeklerim var diyor sevinerek.
sayende benim moralim düzeldisenin kalori ölçümün yanlış. 63 dk yerde emeklesen daha fazla kalori yakardın herhalde regl de yeni geçti senin ödem olamaz.
tşk ederiz. şimdi kreşde. kreş de göz iltihabı salgını varmış bulaşıcıymış aklım orda inşallah bulaşmaz bizimki ne.
merrak ettim emme şimcik ben
ya illa söletcen haaa...ya ödemdir yada gaita..(sabah kan tahlili verdimde camda okudumdu bi cümlede kullanmayı çok istiyodum..)uyuuuuzzzzzzzzz: ) ya o 1 kilo neyin nesi o zaman ödem olamaz ne demek bunalıma sooktun ıkı dakkadaaa
senin neyin vardı eliptik bisikletin mi ne model kaç paraya aldınya evet sırf öyle düşük rakamlar gördüğüm için eşşek yüküyle para verdiğimiz aletten soğuyorum, askılık olarak kullanmaya başladım resmen
oyyyyyy
kız ye biz yiyecez bak bi yerin şişmesin sonraben diyetimi bozmuycam bozmuycam, öğlen tatlı var yemicem yemicem kuruyup gidicem işte
lolaaaa... şu ölümlü dünayada nedir bu inat kuzum..nen var senin, neskiden niç böyle yapmazdın..ben diyetimi bozmuycam bozmuycam, öğlen tatlı var yemicem yemicem kuruyup gidicem işte
senin neyin vardı eliptik bisikletin mi ne model kaç paraya aldın
kız ye biz yiyecez bak bi yerin şişmesin sonra34 bta saray burması ben de keşkül yiyecem
YOK YA NE ÖNLEMİ aLLAH A EMANET YAŞIYOR ÇOCUKLAR. çalışan anne olunca olan çocuklara oluyor. çok üzülüyorum. şimdi 10 günde iyileştirdim kızımı gönderdim okula. bakalım ne kadar böyle kalacak. 10 günü bulmuyor geri hasta oluyor. ilaç da vermemeye çalışıyorum ağır bi hastalık olmadıkça. şu yaz gelsin diye bu yüzden deli oluyorum. yaz gelsin de hastalıklar bitsin biran önce.hadi yaaa bulaşmaması için önlem alınmıyor mu?
yaaa bu kreş olayı çok zor yaa deminde 13 aylık bir bebeğin haberini okudum içim acıdı yaa nasılda tatlı
yaş pasta ne ya öğlen yemeğinde yaş pasta mı çıkarmış hayret bişey çok komik yaa. hangi aşçının doğum günüymüş ki merak ettim. giderken mum götür yanında üflesinler.BUGÜN TÜM KAMUDA TATLI GÜNÜ GALİBA BİZDEDE MEYVELİ YAŞ PASTA VARMIŞ. AMA BENDE YEMİCEM IMMM IMMM YEMİCEM AĞZIMDAN SULAR AKSADA YEMİCEM OHHH OHHH YEMİCEM
senin neyin vardı eliptik bisikletin mi ne model kaç paraya aldın
kız ye biz yiyecez bak bi yerin şişmesin sonra34 bta saray burması ben de keşkül yiyecem
lolaaaa... şu ölümlü dünayada nedir bu inat kuzum..nen var senin, neskiden niç böyle yapmazdın..
YOK YA NE ÖNLEMİ aLLAH A EMANET YAŞIYOR ÇOCUKLAR. çalışan anne olunca olan çocuklara oluyor. çok üzülüyorum. şimdi 10 günde iyileştirdim kızımı gönderdim okula. bakalım ne kadar böyle kalacak. 10 günü bulmuyor geri hasta oluyor. ilaç da vermemeye çalışıyorum ağır bi hastalık olmadıkça. şu yaz gelsin diye bu yüzden deli oluyorum. yaz gelsin de hastalıklar bitsin biran önce.
BUGÜN TÜM KAMUDA TATLI GÜNÜ GALİBA BİZDEDE MEYVELİ YAŞ PASTA VARMIŞ. AMA BENDE YEMİCEM IMMM IMMM YEMİCEM AĞZIMDAN SULAR AKSADA YEMİCEM OHHH OHHH YEMİCEM
kocana de baklava kası baklava yiyerek yapılıyor.http://www.hepsiburada.com/liste/pr...elk.spor.pla&gclid=CK7bqOP5rsQCFc7LtAodaVgAIA
buna benziyor canım bizde 700 e almıştık ama satış mağazasından
yimemmm, kocam baklava kas yapmaya çalışıo. şuan acayip bi çekişme var yazın iddalı görünmekle ilgili. haziran gibi falan taş gibi olmam lazımmm
sen bu alette kaç dakika kaç kalori yaktığını göremiyor musun tatlımhttp://www.hepsiburada.com/liste/pr...elk.spor.pla&gclid=CK7bqOP5rsQCFc7LtAodaVgAIA
buna benziyor canım bizde 700 e almıştık ama satış mağazasından
yimemmm, kocam baklava kas yapmaya çalışıo. şuan acayip bi çekişme var yazın iddalı görünmekle ilgili. haziran gibi falan taş gibi olmam lazımmm
kız adam sporcu, yemeyerek kilo verilmez diye iddalaşıo benimle zaten. beyim kas yapıp dar t shirt giyecekmişkocana de baklava kası baklava yiyerek yapılıyor.
15 dkkada 30 kal falan gösteriosen bu alette kaç dakika kaç kalori yaktığını göremiyor musun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?