YEMİN EDİYORUM KOPTUM MESAİ SAATLERİNDE BÖYLE ŞEYLER PAYLAŞMAYIN LÜTFEN MİLLET DELİ SANACAK BENİ
ben de şu an fairy çıkıyo. Aşırı ev hanımıysam demek.....hadi ayakkabılardan makyajdan konuşalımda şu reklamlar değişsin..
bendedeben de şu an fairy çıkıyo. Aşırı ev hanımıysam demek.....
ben de şu an fairy çıkıyo. Aşırı ev hanımıysam demek.....
bendede
ya canım benm de duruyo dolapta o çaym ama içmiyorum. bi büyüğüm benimle aynı gun kolonoskopi olmuştu onun sonuçları cıkmıs. dedi ki yıllar once sinameki içmiş zayıflmak için. meğersem o tahriş etmiş bağırsaklarını. o yuzden bağırssak ve dolaylı olarak mide problemi yaşıyormuş. ilaç kullanmaya başlamıştı. o yuzden korktum ben de . eğer tamamlanmış olsaydı muhtemelen benimki de aynı souç çıkacakti cunku ben de aynı hatayı yapmıştım
Uuuuu neler arıyosun kız netten :))))bende de dudak dolgusu yapan estetikçi çıktı
ilk çıktığında yıllar önce bende baharatçıdan alıp kullandıydım..bunlar daha hafif diye düşünüyorum ondan içiyorum..çünkü ciddi anlamda normaldede takviyeye ihtiyacım var gaita konusunda(bak kendimde de kullandım:)..ilaç ta kullanmak istemiyorum..günde 2 lt su içmeye çalışıorum..başka napsakkı bilemedim..ne zormuş şu gaita işi..(bak yine kullandım:)..
bendede
tatlım 15 dakikada en az 100 kalori yakman gerekir sen ya yanlış yerine bakıyorsun yada aletin ayarlarında sıkıntı var yada çok yavaş çeviriyorsun
yiycemde yiycemmmmmm
hemen bakıyoreeeeeee
sağ ol canımmmmm isimleri tanıdık gelsede bakicememm belki değişik birşey bulurumçok mersüüü
ben bunu çok duydumda hiç denemedimmm güzel oluyor muben yapabilir miyim acebaaa
baklavalı eş istemiyoruz sonra yanında kendimizi daha tombul hissederiz
hadi ben yavaş çeviriom adam hayvan gibi asılıyo da 120 falan oluyo bi saatte
yaaaa niye tribe girdiğimi anlamışınızdır, bende istemiom. ben barışıktım onun minnak şeker paresiyle
60 dakikada 120 mi mi onda kesinlikle kocaman bir terslik var
ben 60 dakika pisikletimi kırbaçlayınca en az 600 yakıyorumsiz en az 600 alın
Uuuuu neler arıyosun kız netten :))))
olmadı bende 400-500 sayayım yoksa sinir oluom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?