Kalori Arkadaşım

allah kolaylık versin ya doğurmak yetmio bi de psikolojileri ile uğraştıryolar

katılıyorum bu zamanda çocuk büyütmek çok zor anneler çalışıyor çocuklar daha 1-2 yaşında sabah anneyle beraber çıkıp akşam anneyle beraber eve giriyor resmen bebekte mesai yapıyor
bizim zamanımız daha rahattı biz sokağa çıkıp akşama kadar özgürce oynuyorduk annelerimizin aklı hiç bizde kalmıyordu
şimdi değil çocuklarımızı sokağa salmayı biz kendimiz sokağa çıkmaktan korkar olduk
beni babam sadece 1 defa okula götürdü oda 1. sınıfın ilk günüydü sonra hep kendim arkadaşlarımla kafamda koca kolalı el örmesi kurdelalarla gidip geldim şimdi yaaa aileler götürüyor yada servisle gidip geliyorlar
çocuk doğurmaktan ayrı onu büyütmekten ayrı korkuyorum

evet hayat telaşında onlarda erkenden yerlerini alıyorlar. ama olsun annelik öyle güzel ve olağanüstü bi duyguki 10 kat daha ağır olsada ezilsem büzülsemde yine tospamı dünyaya getirirdim. bebişime aşığııımmmmmm

benim öğlen öğünum yayla çorbası ve ıspanak

bende yaaaa

ye yemezsen arkandan ağlar mı diyorsun

MAGNUM MİNİ TAVSİYEMDİR

kornetto disc fıstıklı büyük boy, kesmez o mini beni

ben bu hafta salacağım kendimi sanki biri ben balkona çıkarmış b oklavayla vura vura tüm tozumu silkelemiş gibi hissediyorum kolum kanadım kalkmıyorrr

yaw bende de acayip baş ağrısı var, sinüzitim var bu havalar mafediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…