- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
WUUUU AYDANIN HAYRANLARI DA VARMIŞ
AYDA FUN CLUB
gelip topikten çağırıyorlar
sen ye keşkülleri minileri senin takım geriye düşsün
bende yaaaa
ye yemezsen arkandan ağlar mı diyorsun
kornetto disc fıstıklı büyük boy, kesmez o mini beni
yaw bende de acayip baş ağrısı var, sinüzitim var bu havalar mafediyor beni
toplight bizim takım kaptanımız. yakalandım anlayacağınız. burda çenem düşük oraya fazla yazmıyordum ondan.
emin olmamakla birlikte,sanırsam muhtemelen bi ihtimal eve giderken mikemmel bir pasta dondurma alıciim gibi gelmekle birlikte bu olasılığın yüksek olduğuna dair bir his var içimde gibi geliyo sankim..lolllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cornet discay çok fena oldum elim ayağım kesildi fenalaştım
emin olmamakla birlikte,sanırsam muhtemelen bi ihtimal eve giderken mikemmel bir pasta dondurma alıciim gibi gelmekle birlikte bu olasılığın yüksek olduğuna dair bir his var içimde gibi geliyo sankim..
biraz daha tek başıma konuşmaya devam edersem sonum pek hayırlı değil...
çok komik çokhomini gırtlak aydaaaaa homini gırtlak aydaaaaa homini gırtlak aydaaaaa
ne biçin de yakalndı ama
LaMeKaN369 dedi: ↑
AYRAN DETOKSU
işte 2 gün uygulayacağınız pirinç lapası diyeti :
- AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
- KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)
- 1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
- Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
1 çay bardağı pirinç
3 çay bardağı su “haşlamak için”
Üzeri için
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
Üzerine 2 tepeleme yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
pirinci suda altı yapışmayacak şekilde haşlayın.azcık suyu kalacak zaten.soğutun ve dilediğiniz gibi baharatlandırarak 2 gün tüketin.
Gün içinde 2Litre su içilecek.
kıs ben başka topikten casusluk yaptım ya..
ama arkadaşın adını da kopyaladım
beğendimde..bizde deneyekmi..
çok komik çok
HOMİNİ GIRTLAK MI BİLMEM AMA GEÇEN HAFTANIN 1. Sİ
tşk ederim canım hatırlattığın iyi oldu moralim düzeldi geçen hafta 1. olmuştum deemi ben
tşk ederim canım hatırlattığın iyi oldu moralim düzeldi geçen hafta 1. olmuştum deemi ben
naptin ne yedin erkenden kizzzz spor yapar toparlarsin ac gezmekıslar canım çoh sıkılıyo
zati karnım da acıkıyo
akşam yemeğine 300 cal. kaldı
bu yürek buna dayanmıyo..
aydaa dikkat et sen millete magnum tavsiye ederken keşkül adana fotoları yayınlarken her an biri bir yerden çıkabilir
kızzzz bu topiktekiler akşam eve gelip elindeki magnum miniyi almasınlar '' ayda cım ne yapıyorsun tatlım biz sana bunlardan yeme demedik mi ? '' diye
zumba yapan hatun değilmi dedim bende böyle olacaktım bıraktım zumbayı off su spor ısı duzenlı yaparsam gerçekten fit bir hatun olacağımkız sinoki akşam haberlerde bir kadın 13 ayda 35 kilo vermiş spor hocası olmuştu ahandaaa galiba bu herhalde sinoki dedim kendini bize göstermiyor ama tv ye çıkıp zumba yapıyor diye içimden geçirdim
zumba yapan hatun değilmi dedim bende böyle olacaktım bıraktım zumbayı off su spor ısı duzenlı yaparsam gerçekten fit bir hatun olacağım
ya anlamadım kinaptin ne yedin erkenden kizzzz spor yapar toparlarsin ac gezme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?