Kalori Arkadaşım

kız sinoki akşam haberlerde bir kadın 13 ayda 35 kilo vermiş spor hocası olmuştu ahandaaa galiba bu herhalde sinoki dedim kendini bize göstermiyor ama tv ye çıkıp zumba yapıyor diye içimden geçirdim
Ahh canım o kadın ne kadar taş gibi ben öyle olsam daha ne isterim o zumbayla sürekli sallanmaktan nasıl taş olmuş anlamadım o ayrı

Bir gün kendimi birine göstereceksem o kesinlikle sen olacaksın bebiş

beni görmek isteyen hatunlar sizde beni gerçketen görmek istiyorsanız üzerime düşün yoksa göstermemde göstermem

sabah çeyrekten az ekmeğin arasına beyaz peynir ve tulum koyup 2 zeytinle yedim

öğlen yarım porsiyondan biraz fazla kuru fasulyeyi 3 kaşık pirinç pilavın üzerine koyup yedim
bitmedi
3-4 kaşık yoğurt
bitmedi
3-4 kaşık yeşil salata yağsız
bitmedi
4 adet burma baklava yedim

akşama evde pirinçli ıspanak yemeğim var yanına eşim makarna istedi ya domatesli makarna yapacağım yoğurtla olayı kapatacağım YA DA dondurucuda bir pişirimlik mantı var onu haşlayıp sosluyup yiyeceğiz

hesabin yanlis cicim 1200 yok bunlar yumurtan 90 kcl
zeytinin 25 gr 25 kalori hadi diyelim ona 20 kcl
peynirin 35 kcl diyelim
kahven sekeri sadece
ayran büyük boy 200 diyelim tam yagli yogurttan yaptiysan
ekmek de 180 kcl
slaatalik 20 kac yapti cicimmm

kız sinoki akşam haberlerde bir kadın 13 ayda 35 kilo vermiş spor hocası olmuştu ahandaaa galiba bu herhalde sinoki dedim kendini bize göstermiyor ama tv ye çıkıp zumba yapıyor diye içimden geçirdim

bu da ozy nin malum programındanmı başkamı..(başka demen yeterli..hangisi olduğunu hiç bir zaman öğrenemiycem

kız burada ne demek istediğini anlayamadım jeton düşmedi

4 adet burma mı

ben 90 küsür kiloyum, üzerine düşmem konusunda eminmisin..(gülün çabuk, gülüüüünnnn)

ye yavri magnumun falan minileri var, topu topuna 100 kalori asagi yukari ne yani bir meyve kadar bir muz kadar kalorisi afiyet olsunnn

sayın divamız bu vatandaş disc istemekte, halen yiyip yememe konusunda karara varabilmiş değilim

lolllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cornet disc ay çok fena oldum elim ayağım kesildi fenalaştım

yaaaa kaç gündür markette bakışıyoruz, kasaların yanına koymuşlar utanmazlar

kıslar canım çoh sıkılıyo
zati karnım da acıkıyo
akşam yemeğine 300 cal. kaldı
bu yürek buna dayanmıyo..

oyyyyy ne yidin sen

ne zaman yapıoz?

hemde nasıllllll

EVET HEMDE BENİ EZİP GEÇEREK 1,2 KG VERMEME RAĞMEN 1. OLAMADIM DAHA OLMAM GAYRİ

kız ben bu kiloyla 1,1 kilo verdim o kiloyla bi zahmet versin 1,5 kilo

Benim aklıma da volkan demirel geldi bi önceki yorumunda Evinden aldırırm diyodu ya muhabire. kızlar da topikten aldırcaklar aydayı

EVET HEMDE BENİ EZİP GEÇEREK 1,2 KG VERMEME RAĞMEN 1. OLAMADIM DAHA OLMAM GAYRİ
kız ağzın dan bal damlıyor anacım. gittin demi eve sen. git bakam git.

çok pis yakalandım inanki.

bunları yedin ama 2 saat de spor ettin yaktın 1000 cal değil mi. bozulsun yine bisikletin de gör sen.
ben gördüydüm seni
bu da ozy nin malum programındanmı başkamı..(başka demen yeterli..hangisi olduğunu hiç bir zaman öğrenemiycem
diyet a rk canım bu

süper yemişsin canım ağzına sağlık kendim yemişim kadar sevindim akşama da hem makarna yap hem mantı yap

diva dediğin böyle olur işte. nasıl hesaplamış şipşak.

ben 90 küsür kiloyum, üzerine düşmem konusunda eminmisin..(gülün çabuk, gülüüüünnnn)
ha ha ha ha ha uhaeuheuheuheuheuhaeuheuheuheuhheuheauheuheuheueheheuh

aynen 4 adet burma baklava büyüklerinden değil bir tanesi 1,5 lokma falandı ve kuru baklava gibi kupkuruydu nasıl yedim anlamadım

ayy çok severim ağzımı sulandırdın bende eve giderken alsam mı napsam zaten R dönemimdeyim bu bana yapılır mı
hain köfteler

senin hesapta 545 cal. yaptı canım(mercimekte var ya ..)

benimkinde
yumurta 78 cal
ekmek 250
peynir 45
zeytin 25
mercimek yemeği 252
ayran 70
kahve 50
çay 72
...............................
842 cal - 1200 = 358 açım aaaçççç....

kiz ben 1200 yadin anladim kusum pardoonnn

pisikletime o kadar binemiyorum nazara geldim birileriin kem gözleri değdi

senin gib isaygıdeğer arklerde gördüydü beni ama en çok seni etkilemişim zannedersem diğer arkdaşların hiçbiri cismimi hatırlamıyorlar

aynen 4 adet burma baklava büyüklerinden değil bir tanesi 1,5 lokma falandı ve kuru baklava gibi kupkuruydu nasıl yedim anlamadım

açlık böyle bişey
bende öğlen et haşlama avucumun içi büyüklüğünde(200 g vardır)
karışık kış salatası yedim
bi de et tok tutar diyorlar yalannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…