Ahh canım o kadın ne kadar taş gibi ben öyle olsam daha ne isterimkız sinoki akşam haberlerde bir kadın 13 ayda 35 kilo vermiş spor hocası olmuştu ahandaaa galiba bu herhalde sinoki dedim kendini bize göstermiyor ama tv ye çıkıp zumba yapıyor diye içimden geçirdim
- AldığınızKalori Miktarı
- 1.00 x 1 Porsiyon 50 gr lor peynire kırılmış 1 adet sahanda yumurta (175 kcal)175 kcal
- 1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
- 4.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)256 kcal
- 5.00 x 1 Parça Sütaş Süzme Peynir (33 kcal)165 kcal
- 4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)32 kcal
- 0.50 x 1 Yemek Kaşığı Pekmez (64 kcal)32 kcal
- 0.50 x 1 Yemek Kaşığı (10gr) Zeytinyağı (90 kcal)45 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Tavuk Sote (190 kcal)190 kcal
- 0.50 x 1 Adet (15gr) Ev Kurabiyesi (60 kcal)30 kcal
- 1.00 x 1 Adet (50gr) Şekerpare (141 kcal)141 kcal
- 2.00 x 100ml içim tam yağlı süt (57 kcal)114 kcal
- 4.00 x 1 Adet Eti Burçak Yulaflı Bisküvi (37 kcal)148 kcal
- 0.25 x 100gr Çekirdekli Kuru Üzüm (290 kcal)73 kcal
- Alınan Kalori Toplamı1415 kcal
- Dün yediklerim
hesabin yanlis cicim 1200 yok bunlar yumurtan 90 kclya anlamadım ki
haşlanmış yumurta
zeytin 5 tane
kibrit kutusunun yarısı peynir(yağlı olduğu için)
3 şekersiz çay
1 türk kahvesi
1,5 tabak mercimek yemeği
büyük boy ayran(ev yapımı)
2 dilim ekmek
1 tanecik te salatalık turşusu :)
sabahtan beri bunları yidim..bu 1200 didikleri ni gıdan da azmış
kız sinoki akşam haberlerde bir kadın 13 ayda 35 kilo vermiş spor hocası olmuştu ahandaaa galiba bu herhalde sinoki dedim kendini bize göstermiyor ama tv ye çıkıp zumba yapıyor diye içimden geçirdim
bu da ozy nin malum programındanmı başkamı..(başka demen yeterli..hangisi olduğunu hiç bir zaman öğrenemiycem
sabah çeyrekten az ekmeğin arasına beyaz peynir ve tulum koyup 2 zeytinle yedim
öğlen yarım porsiyondan biraz fazla kuru fasulyeyi 3 kaşık pirinç pilavın üzerine koyup yedim
bitmedi
3-4 kaşık yoğurt
bitmedi
3-4 kaşık yeşil salata yağsız
bitmedi
4 adet burma baklava yedim
akşama evde pirinçli ıspanak yemeğim var yanına eşim makarna istedi ya domatesli makarna yapacağım yoğurtla olayı kapatacağım YA DA dondurucuda bir pişirimlik mantı var onu haşlayıp sosluyup yiyeceğiz
Ahh canım o kadın ne kadar taş gibi ben öyle olsam daha ne isterimo zumbayla sürekli sallanmaktan nasıl taş olmuş anlamadım o ayrı
Bir gün kendimi birine göstereceksem o kesinlikle sen olacaksın bebiş
beni görmek isteyen hatunlar sizde beni gerçketen görmek istiyorsanız üzerime düşün yoksa göstermemde göstermem
harikasın yaaaben 90 küsür kiloyum, üzerine düşmem konusunda eminmisin..(gülün çabuk, gülüüüünnnn )
ben 90 küsür kiloyum, üzerine düşmem konusunda eminmisin..(gülün çabuk, gülüüüünnnn )
ye yavri magnumun falan minileri var, topu topuna 100 kalori asagi yukari ne yani bir meyve kadar bir muz kadar kalorisiafiyet olsunnn
lolllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cornet discay çok fena oldum elim ayağım kesildi fenalaştım
kıslar canım çoh sıkılıyo
zati karnım da acıkıyo
akşam yemeğine 300 cal. kaldı
bu yürek buna dayanmıyo..
LaMeKaN369 dedi: ↑
AYRAN DETOKSU
işte 2 gün uygulayacağınız pirinç lapası diyeti :
- AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
- KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)
- 1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
- Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
1 çay bardağı pirinç
3 çay bardağı su “haşlamak için”
Üzeri için
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
Üzerine 2 tepeleme yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
pirinci suda altı yapışmayacak şekilde haşlayın.azcık suyu kalacak zaten.soğutun ve dilediğiniz gibi baharatlandırarak 2 gün tüketin.
Gün içinde 2Litre su içilecek.
kıs ben başka topikten casusluk yaptım ya..
ama arkadaşın adını da kopyaladım
beğendimde..bizde deneyekmi..
emin olmamakla birlikte,sanırsam muhtemelen bi ihtimal eve giderken mikemmel bir pasta dondurma alıciim gibi gelmekle birlikte bu olasılığın yüksek olduğuna dair bir his var içimde gibi geliyo sankim..
biraz daha tek başıma konuşmaya devam edersem sonum pek hayırlı değil...
hemde nasıllllllçok komik çok
EVET HEMDE BENİ EZİP GEÇEREK 1,2 KG VERMEME RAĞMEN 1. OLAMADIM DAHA OLMAM GAYRİ
aydaa dikkat et sen millete magnum tavsiye ederken keşkül adana fotoları yayınlarken her an biri bir yerden çıkabilir diye tedirgin olacaksınnn
kızzzz bu topiktekiler akşam eve gelip elindeki magnum miniyi almasınlar '' ayda cım ne yapıyorsun tatlım biz sana bunlardan yeme demedik mi ? '' diye
kız burada ne demek istediğini anlayamadım jeton düşmedi
4 adet burma mı
ye anamm ye kurumussun zati ye de accik kan gelsin yüzüne yawwwsayın divamız bu vatandaş disc istemekte, halen yiyip yememe konusunda karara varabilmiş değilim
aydaa dikkat et sen millete magnum tavsiye ederken keşkül adana fotoları yayınlarken her an biri bir yerden çıkabilir diye tedirgin olacaksınnn
kızzzz bu topiktekiler akşam eve gelip elindeki magnum miniyi almasınlar '' ayda cım ne yapıyorsun tatlım biz sana bunlardan yeme demedik mi ? '' diye
kız ağzın dan bal damlıyor anacım. gittin demi eve sen. git bakam git.EVET HEMDE BENİ EZİP GEÇEREK 1,2 KG VERMEME RAĞMEN 1. OLAMADIM DAHA OLMAM GAYRİ
çok pis yakalandım inanki.aydaa dikkat et sen millete magnum tavsiye ederken keşkül adana fotoları yayınlarken her an biri bir yerden çıkabilir diye tedirgin olacaksınnn
kız sinoki akşam haberlerde bir kadın 13 ayda 35 kilo vermiş spor hocası olmuştu ahandaaa galiba bu herhalde sinoki dedim kendini bize göstermiyor ama tv ye çıkıp zumba yapıyor diye içimden geçirdim
bunları yedin ama 2 saat de spor ettin yaktın 1000 cal değil mi. bozulsun yine bisikletin de gör sen.
- AldığınızKalori Miktarı
- 1.00 x 1 Porsiyon 50 gr lor peynire kırılmış 1 adet sahanda yumurta (175 kcal)175 kcal
- 1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
- 4.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)256 kcal
- 5.00 x 1 Parça Sütaş Süzme Peynir (33 kcal)165 kcal
- 4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)32 kcal
- 0.50 x 1 Yemek Kaşığı Pekmez (64 kcal)32 kcal
- 0.50 x 1 Yemek Kaşığı (10gr) Zeytinyağı (90 kcal)45 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Tavuk Sote (190 kcal)190 kcal
- 0.50 x 1 Adet (15gr) Ev Kurabiyesi (60 kcal)30 kcal
- 1.00 x 1 Adet (50gr) Şekerpare (141 kcal)141 kcal
- 2.00 x 100ml içim tam yağlı süt (57 kcal)114 kcal
- 4.00 x 1 Adet Eti Burçak Yulaflı Bisküvi (37 kcal)148 kcal
- 0.25 x 100gr Çekirdekli Kuru Üzüm (290 kcal)73 kcal
- Alınan Kalori Toplamı1415 kcal
- Dün yediklerim
ben gördüydüm seniAhh canım o kadın ne kadar taş gibi ben öyle olsam daha ne isterimo zumbayla sürekli sallanmaktan nasıl taş olmuş anlamadım o ayrı
Bir gün kendimi birine göstereceksem o kesinlikle sen olacaksın bebiş
beni görmek isteyen hatunlar sizde beni gerçketen görmek istiyorsanız üzerime düşün yoksa göstermemde göstermem
diyet a rk canım bubu da ozy nin malum programındanmı başkamı..(başka demen yeterli..hangisi olduğunu hiç bir zaman öğrenemiycem
süper yemişsin canım ağzına sağlık kendim yemişim kadar sevindimsabah çeyrekten az ekmeğin arasına beyaz peynir ve tulum koyup 2 zeytinle yedim
öğlen yarım porsiyondan biraz fazla kuru fasulyeyi 3 kaşık pirinç pilavın üzerine koyup yedim
bitmedi
3-4 kaşık yoğurt
bitmedi
3-4 kaşık yeşil salata yağsız
bitmedi
4 adet burma baklava yedim
akşama evde pirinçli ıspanak yemeğim var yanına eşim makarna istedi ya domatesli makarna yapacağım yoğurtla olayı kapatacağım YA DA dondurucuda bir pişirimlik mantı var onu haşlayıp sosluyup yiyeceğiz
diva dediğin böyle olur işte. nasıl hesaplamış şipşak.hesabin yanlis cicim 1200 yok bunlar yumurtan 90 kcl
zeytinin 25 gr 25 kalori hadi diyelim ona 20 kcl
peynirin 35 kcl diyelim
kahven sekeri sadece
ayran büyük boy 200 diyelim tam yagli yogurttan yaptiysan
ekmek de 180 kcl
slaatalik 20 kac yapti cicimmm
ha ha ha ha ha uhaeuheuheuheuheuhaeuheuheuheuhheuheauheuheuheueheheuhben 90 küsür kiloyum, üzerine düşmem konusunda eminmisin..(gülün çabuk, gülüüüünnnn )
aynen 4 adet burma baklava büyüklerinden değil bir tanesi 1,5 lokma falandı ve kuru baklava gibi kupkuruydu nasıl yedim anlamadım
hesabin yanlis cicim 1200 yok bunlar yumurtan 90 kcl
zeytinin 25 gr 25 kalori hadi diyelim ona 20 kcl
peynirin 35 kcl diyelim
kahven sekeri sadece
ayran büyük boy 200 diyelim tam yagli yogurttan yaptiysan
ekmek de 180 kcl
slaatalik 20 kac yapti cicimmm
kiz ben 1200 yadin anladim kusum pardoonnnsenin hesapta 545 cal. yaptı canım(mercimekte var ya..)
benimkinde
yumurta 78 cal
ekmek 250
peynir 45
zeytin 25
mercimek yemeği 252
ayran 70
kahve 50
çay 72
...............................
842 cal - 1200 = 358 açım aaaçççç....
kız burada ne demek istediğini anlayamadım jeton düşmedi
kız ağzın dan bal damlıyor anacım. gittin demi eve sen. git bakam git.
çok pis yakalandım inanki.
bunları yedin ama 2 saat de spor ettin yaktın 1000 cal değil mi. bozulsun yine bisikletin de gör sen.
ben gördüydüm seni
diyet a rk canım bu
süper yemişsin canım ağzına sağlık kendim yemişim kadar sevindimakşama da hem makarna yap hem mantı yap
diva dediğin böyle olur işte. nasıl hesaplamış şipşak.
ha ha ha ha ha uhaeuheuheuheuheuhaeuheuheuheuhheuheauheuheuheueheheuh
aynen 4 adet burma baklava büyüklerinden değil bir tanesi 1,5 lokma falandı ve kuru baklava gibi kupkuruydu nasıl yedim anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?