- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
ne bedduası yavrum olacakları söylüyorum benyyaaaa gücendin mi banaaaaa ben üzmek için demedim kiii
hem şincik sen niye beddua ediyorsun ki bana
ben anladım nasıl yediğini sen rahat ol.
gız ağlayıp durma gali sende ben yedim keşkülleri ağlıyom mu bak sulugöz nolcek
kesinlikle katılıyorum..hey allahm yarabbim iyki kesfetmisim su topigi kizzlarrr nese kaynagim oldunuz ahanda size yemin giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hee..doğru diyon..bende düşündüm de perşembe günü doktor kontrolum var(klomen sonrası yumoş kontrolü)..ordan annemlere geçcem..orda başlarım anca..plan yapamadım..oda der buraya geldin bu şeyimi yicen diye..
sen şimdi bebek için tedavi mi oluyorsun canım denediniz olmadı mı.doğru diyon..ozman ben gidiyom şindi dondurma alıp eve geççem..hamide ağlamadan yicem..(bi orta yolu tutturamıyom bende ya...)
sen şimdi bebek için tedavi mi oluyorsun canım denediniz olmadı mı.
doğum göbek demişken büyük görümcemim büyük gelini dün ameliyat olmuş
şöyle anlatayım gelin 2,5 yıl önce sezeryanla doğum yaptı
2 hafta önce oğlu hasta olmuş hastaneye götürmüş ve orada tavuk pilav yemiş tavuk midesini bozmuş ve akşam bu hastaneye kaldırmışlar
dr muayene ederken karnında bir kitleye rastlamış bu ne daha önce var mıydı falan demiş gelin fark etmedim demiş
ultrasonla bakmış ve orada büyük bir kitle olduğunu söylemiş düne kadar mr lar tahliller falan dün ameliyatla o kitleyi almışlar dr hiç iç açıcı konuşmamış kitle çok sert ve büyüktü beni korkuttu demiş patoloji sonucunu bekleyelim demiş
sezeryanda bu tür vakalar olur mu kii yaaa tamam normal doğum gibi için temizlenmez ama böyle bişeyede neden olmaz herhalde
doğum göbek demişken büyük görümcemim büyük gelini dün ameliyat olmuş
2 hafta önce oğlu hasta olmuş hastaneye götürmüş ve orada tavuk pilav yemiş tavuk midesini bozmuş ve akşam bu hastaneye kaldırmışlar
dr muayene ederken karnında bir kitleye rastlamış bu ne daha önce var mıydı falan demiş gelin fark etmedim demiş
ultrasonla bakmış ve orada büyük bir kitle olduğunu söylemiş düne kadar mr lar tahliller falan dün ameliyatla o kitleyi almışlar dr hiç iç açıcı konuşmamış kitle çok sert ve büyüktü beni korkuttu demiş patoloji sonucunu bekleyelim demiş
sezeryanda bu tür vakalar olur mu kii yaaa tamam normal doğum gibi için temizlenmez ama böyle bişeyede neden olmaz herhalde
Ayy Allah korusun inş. kötü bir şey çıkmaz. Rabbim yardımcısı olsun sen şimdi sezeryandan mı kaldı demek istiyorsun onumu demek istedin ben bi endişelendim
bende sezeryanla doğmuşum,kardeşimde öle..hiç duymadıydım..ama normal ameliyat şartlarında olduğu gibi farklı riskler vardır mutlaka..sargı bezi falan unutmuş olmasınlar..geçmiş olsun..
klomen sonrası yumoş kontrolü bu ne kız?
bende öyle dedim ama öyle bişey değilmiş
yok kız sezeryanla alakalı değildir o, sezeryanda içini iyice temizliyolar. benim arkadaşlarımın hemen hemen hepsi sezeryan oldu. hatta sezeryanla ben ikide fazla olmaz diye biliodum, öyle bişey de yokmuşdoğum göbek demişken büyük görümcemim büyük gelini dün ameliyat olmuş
sen bi 60 kiloya in tiroidin de düzelir bebeğin de olur canım merak etmeevet..tiroit varmış bende..anca düzene girdi....bu ikinci klomen tadavim..hayırlısı bakalım..
yımırtlatmak için verilen ilaç sonrası yımırtlamışmıyım yımırtlamamışmıyım, yımırtladıysam büyümüşmü büyümemişmi,büyüdüyse çatlıcakmı çatlamıcakmı,çatlarsa döllencekmi döllenmicekmi....gibi uzayıp giden bir tadavi..
hayırlısıyla gelsin bebiş o zamanyımırtlatmak için verilen ilaç sonrası yımırtlamışmıyım yımırtlamamışmıyım, yımırtladıysam büyümüşmü büyümemişmi,büyüdüyse çatlıcakmı çatlamıcakmı,çatlarsa döllencekmi döllenmicekmi....gibi uzayıp giden bir tadavi..
sen bi 60 kiloya in tiroidin de düzelir bebeğin de olur canım merak etme
benim mesaim bitti kızlar öpüldünüz. akşama turşu yapmayı deneyecem bakalım nasıl olacak.
sen bi 60 kiloya in tiroidin de düzelir bebeğin de olur canım merak etme
benim mesaim bitti kızlar öpüldünüz. akşama turşu yapmayı deneyecem bakalım nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?