Kalori Arkadaşım

kızlar bu arada itirazimvar nin yorumunu okuyunca aklıma geldi. benim yumurta rezervi şeysinin sonucu çıktı. henüz götüremedim tohtura ama bilen bi arkadaşm vardı ona sordm normal dedi. sadece biraz düşüklük var o da erken menapozu ifade eder. çocuk için acele et derler dedi . sonuçlar ekte . Siz de bi bakın bakim

Eklentiler

• sonuc.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 79
Bence
Bence ihmal etmeden doktora göster bir an önce..bana bundan yapmadılar ya..adetin 3.günü prolaktinmi ne bisilere baktılar..o yüzden tam bilemedim..

Canlarım bebiş isteyenlere rabbim tez zamanda en az benimki kadar bilmis bi cocuk wersinde azcıkda siz uğrasinbenimki bugünde internetten mobilyaci numarasi bulmus,bi ara biraz uzandim icim gecmis bunun sesine uyandim.mobilyaciyi aramis ew telefonundan,neymis efendim mobilyalarinin modeli gecmisde onlari degistircekmis.hemen aldim telefonu elinden özür diledim adamdan. Bööle iste kizlar napcam ben bu kizla

TAM Bugünü 880 kalori ile kapaticaktjm ki dedimki piskewite çikileta sürüp bi tadina bakiyim dedim.sonra 2 kerede bisi olmaz dedim sonra 3 den nolcekki dedim,sonra sürdüm yedim sürdüm yedim,vurdun kırbacı mideme wurdum kırbacıkaç kalori etti bilmem.benim depinecek aletimde yok napsamki ben bu yediklerimi eritmek icin bilemedim

süper miş maşallah.oyun odam yok diyordu ya babaannen kaptı oyun oda ni deseydin ne derdi acaba

Kiss bu mewsimde ne tursusu kiz yoksa kirmizi turp mu...bayilirimmm
yok ya bir deneme yapayım dedim domates salatalık biber havuç vardı doldurdu m hepsini kavanoza yaptım bakalım nasıl olacak Merak içinde bekliyorum.ben hafif acı severim aslında turşu yu ama acı bişey yoktu elimde içine atacak.turşu dan cin biberim vardı bir tane atsam mı ki dedim bilemedim atmadım.

güzel yemiş sin maşallah. Bende kızı uyutmaya girdim bir uyandım saat 1.30 . 21.00 dan beri uyuyorum.sözde sorvayvir izleyecekt i m .kim elendi izleyen var mı

Kizlar bana dua eder misiniz? Dukandan 2,5 yil önce sakak kisimdan sacim döküldü.hala cikmadi.dr a gidiyorum.artik umudum azaldi.
sarımsak ı kes .kestiğin yeri sıktı r suyu çıksın suyunu dökülen bölüme sürdürt. Gezdir sarımsak ı üstünde. (Saraçoğlu gibi konuşayım ) evvelallah şifa bulursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…