mercimek yemegi derken tam olarak nasil yani köfte mi corba mi yemegini bilmem ben ne kadar cahalim yawwwsenin hesapta 545 cal. yaptı canım(mercimekte var ya..)
benimkinde
yumurta 78 cal
ekmek 250
peynir 45
zeytin 25
mercimek yemeği 252
ayran 70
kahve 50
çay 72
...............................
842 cal - 1200 = 358 açım aaaçççç....
kiz ben 1200 yadin anladim kusum pardoonnn
ben anladım nasıl yediğini sen rahat ol.aynen 4 adet burma baklava büyüklerinden değil bir tanesi 1,5 lokma falandı ve kuru baklava gibi kupkuruydu nasıl yedim anlamadım
gız ağlayıp durma gali sende ben yedim keşkülleri ağlıyom mu bak sulugöz nolceksenin hesapta 545 cal. yaptı canım(mercimekte var ya..)
benimkinde
yumurta 78 cal
ekmek 250
peynir 45
zeytin 25
mercimek yemeği 252
ayran 70
kahve 50
çay 72
...............................
842 cal - 1200 = 358 açım aaaçççç....
ay ancak anladım başka canımmm başkaban yicem şindi ama allahtan kilo yapmıyo....
di..tkolik bilgisimi başka programdanmı diye didim..
yoo bende etkilenmedim de hafızam süpperdirpisikletime o kadar binemiyorum nazara geldim birileriin kem gözleri değdi
senin gib isaygıdeğer arklerde gördüydü beni ama en çok seni etkilemişim zannedersemdiğer arkdaşların hiçbiri cismimi hatırlamıyorlar
yalan kızım sen daha inanıyon mu o lafaaçlık böyle bişey
bende öğlen et haşlama avucumun içi büyüklüğünde(200 g vardır)
karışık kış salatası yedim
bi de et tok tutar diyorlar yalannnnn
ayy çok severim ağzımı sulandırdın bende eve giderken alsam mı napsam zaten R dönemimdeyim bu bana yapılır mı
hain köfteler
pisikletime o kadar binemiyorum nazara geldim birileriin kem gözleri değdi
senin gib isaygıdeğer arklerde gördüydü beni ama en çok seni etkilemişim zannedersemdiğer arkdaşların hiçbiri cismimi hatırlamıyorlar
harikasın yaaa
düş kız düş zamanında bende 90 dım 90 ın halini benden iyi kimse anlamaz
kırbacıda vurursun artık
sayın divamız bu vatandaş disc istemekte, halen yiyip yememe konusunda karara varabilmiş değilim
ne zaman yapıoz?
AY Bİ DE ÜŞENMEMİŞ HESAPLAMIŞSIN 17 DİYEkurban bayramında kendim yapmıştım evde ve efsane güzel olmuştu baklava yapmasını çok iyi bilen Erzurumlular bile bayılarak yemişlerdi
NoT: bunu düdüklüde değil sadece fırında yaptım
kız ben görmedim walla sanırım ben katılmadan önce gördüler
yaa benim ayda dan neyim eksik ( altı üstü 17 kilom eksik ) bende seni görmek istiyorrrrrrrr
yoo bende etkilenmedim de hafızam süpperdir
yalan kızım sen daha inanıyon mu o lafa
KIZLARRR YENİ BİR REKLAM ÇIKTI BENİM SAYFAM DA HEMMEN FOTOĞRAFINI ÇEKTİM SİZLEN PAYLAŞMAK İSTİYORUM. SİZDE GÖRÜN İSTİYORUM MAHRUM KALMAYIN İSTİYORUM. GELİYORRRR........
kurban bayramında kendim yapmıştım evde ve efsane güzel olmuştu baklava yapmasını çok iyi bilen Erzurumlular bile bayılarak yemişlerdi
NoT: bunu düdüklüde değil sadece fırında yaptım
kız ben görmedim walla sanırım ben katılmadan önce gördüler
yaa benim ayda dan neyim eksik ( altı üstü 17 kilom eksik ) bende seni görmek istiyorrrrrrrr
aşk olsun kız..sen benim idolümsün ya..kıyarmıyım sana..
amannn tanrım...
kız biliom da beraber yapak diye dediydimkız yazıyo ya orda..ayda 2 gün sabah saat 9:00 falan die..
AY Bİ DE ÜŞENMEMİŞ HESAPLAMIŞSIN 17 DİYEçok ayıp çok doğurunca senin göbeğinde bu reklamdaki kadının ki gibi olsun da gör o 17 kiloyu. aynaya bakınca beni hatırla cicim.
yeşil mercimekten soğanlı baya yemek..askerlikte kara şimşek dedikleri..mercimek yemegi derken tam olarak nasil yani köfte mi corba mi yemegini bilmem ben ne kadar cahalim yawww
aynen kız senin yazının altına denk gelmiş çok güldüm ya yazıyom şuanda hala gülüyom. waassup olsaydı hemen gülme sesimi kaydeder yollardımamannn tanrım...benim adımın hemen altındamı o... tutmayın ben gosturmaaa gidiyom..
kız biliom da beraber yapak diye dediydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?