Kalori Arkadaşım

mercimek yemegi derken tam olarak nasil yani köfte mi corba mi yemegini bilmem ben ne kadar cahalim yawww

aynen 4 adet burma baklava büyüklerinden değil bir tanesi 1,5 lokma falandı ve kuru baklava gibi kupkuruydu nasıl yedim anlamadım
ben anladım nasıl yediğini sen rahat ol.
gız ağlayıp durma gali sende ben yedim keşkülleri ağlıyom mu bak sulugöz nolcek

yoo bende etkilenmedim de hafızam süpperdir

açlık böyle bişey
bende öğlen et haşlama avucumun içi büyüklüğünde(200 g vardır)
karışık kış salatası yedim
bi de et tok tutar diyorlar yalannnnn
yalan kızım sen daha inanıyon mu o lafa

KIZLARRR YENİ BİR REKLAM ÇIKTI BENİM SAYFAM DA HEMMEN FOTOĞRAFINI ÇEKTİM SİZLEN PAYLAŞMAK İSTİYORUM. SİZDE GÖRÜN İSTİYORUM MAHRUM KALMAYIN İSTİYORUM. GELİYORRRR........

ayy çok severim ağzımı sulandırdın bende eve giderken alsam mı napsam zaten R dönemimdeyim bu bana yapılır mı
hain köfteler

kurban bayramında kendim yapmıştım evde ve efsane güzel olmuştu baklava yapmasını çok iyi bilen Erzurumlular bile bayılarak yemişlerdi

NoT: bunu düdüklüde değil sadece fırında yaptım

kız ben görmedim walla sanırım ben katılmadan önce gördüler

yaa benim ayda dan neyim eksik ( altı üstü 17 kilom eksik ) bende seni görmek istiyorrrrrrrr

AY Bİ DE ÜŞENMEMİŞ HESAPLAMIŞSIN 17 DİYE çok ayıp çok doğurunca senin göbeğinde bu reklamdaki kadının ki gibi olsun da gör o 17 kiloyu. aynaya bakınca beni hatırla cicim.

yoo bende etkilenmedim de hafızam süpperdir

yalan kızım sen daha inanıyon mu o lafa

KIZLARRR YENİ BİR REKLAM ÇIKTI BENİM SAYFAM DA HEMMEN FOTOĞRAFINI ÇEKTİM SİZLEN PAYLAŞMAK İSTİYORUM. SİZDE GÖRÜN İSTİYORUM MAHRUM KALMAYIN İSTİYORUM. GELİYORRRR........

aşk olsun kız..sen benim idolümsün ya..kıyarmıyım sana..

ayda yeni reklam göstereceğim dediya hazır olun kızlar pis birşey geliyordur

AY Bİ DE ÜŞENMEMİŞ HESAPLAMIŞSIN 17 DİYE çok ayıp çok doğurunca senin göbeğinde bu reklamdaki kadının ki gibi olsun da gör o 17 kiloyu. aynaya bakınca beni hatırla cicim.

yyaaaa gücendin mi banaaaaa ben üzmek için demedim kiii

hem şincik sen niye beddua ediyorsun ki bana

mercimek yemegi derken tam olarak nasil yani köfte mi corba mi yemegini bilmem ben ne kadar cahalim yawww
yeşil mercimekten soğanlı baya yemek..askerlikte kara şimşek dedikleri..

ben çok severim,biz bide içine nar ekşisiyle sarımsak katarız mikemmel olur..lazkin ben işe gidiyom diye yiyemedim öle..düz yidim..

kız biliom da beraber yapak diye dediydim

hee..doğru diyon..bende düşündüm de perşembe günü doktor kontrolum var(klomen sonrası yumoş kontrolü)..ordan annemlere geçcem..orda başlarım anca..plan yapamadım..oda der buraya geldin bu şeyimi yicen diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…