Kalori Arkadaşım

Canlarım bebiş isteyenlere rabbim tez zamanda en az benimki kadar bilmis bi cocuk wersinde azcıkda siz uğrasinbenimki bugünde internetten mobilyaci numarasi bulmus,bi ara biraz uzandim icim gecmis bun

gog.pleyde ücretsiz günlük egzersizler diye bir program var..videolu..tavsiye ederim..bende kullancam..

kaç yaşındaydı kızın ??

bir tanıdığımın kızını özel bir okulda kontenjanlı kreşine yazdırmaya götürmüş öyle her çocuğu almıyorlarmış belli başlı şeyleri öğrenmiş öğrenmeye açık çocukları kabul ediyorlarmış
müdür sormuş kızım bu ne renk demiş kız kırmızı demiş bu ne renk demiş sarı demiş ikisini karıştırınca turuncu oluyor demiş adam tamam biz kaydınızı yapalım demiş c

KIZLAR BEN bir daha ülker markalı bir ürün almamaya karar verdim. hiç bir ürününün arkasında kalori değerleri yok. kim bilir kaç kalori ürünleri haberimiz yok. eti yi tercih ediyorum artık. her ürününde güzelce kalori değerleri yazıyor.

çok doğru tüm hormonların düzenli çalışır

kız turşu kışa girerken yapılır sen yaza girerken mi yapıyorsun
bunun tek sebebi turşu malzemelerinin yaz sonuna doğru daha bol ve ucuz olması kız, müyendiz kızımızın parası da çok antalyada ürünlerde daha ucuz ve daha erken olgunlaşıyo

canım seninki optimal düzeyde ama alt sınıra yakın, sana biraz ağzını sallama canımı sıkma yapacaksan yap gari diyo

Bence

Bence ihmal etmeden doktora göster bir an önce..bana bundan yapmadılar ya..adetin 3.günü prolaktinmi ne bisilere baktılar..o yüzden tam bilemedim..

adetin 3 günü FSH(folikül stimule edici hormon), LH(lüteinleştirici hormon) bi tane daha vardı ama hatırlamıyorum bakıyorlar optimal aralıkları var testlerin onlara göre hormonları değerlendiriyorlar. bu arada canım prolaktin fazlalığı olanlar adet olmuyorlar dolayısıyla bebek yapımı sekteye uğruyor. önce hormon düzeyini düşürüyorlar hem adeti başlatmak hemde hamilelik gelişme ihtimalini arttırmak için

sıpaya bak hele, mıncırıver benim için

kızlar günaydın. bende moral sıfır bugün. tartıda cumadan beri yukarıya çıkış var. aydacım bana kızma artı eksi söylüonuz diye ama söylemem lazım. diyeti bozmuyorum. standart 900-1000 kalorimide alıyorum sporumuda yapıorum. nerde yanlış yapıorum. gerçekten sürünerek geldim bugün işe tartıyı kaldırdım attım bi köşeye çıkmıcam pazara kadar.

Ben bilmimmm

Kizlar bana dua eder misiniz? Dukandan 2,5 yil önce sakak kisimdan sacim döküldü.hala cikmadi.dr a gidiyorum.artik umudum azaldi.

Rabbim şifalar versin canımmm

ben bu konuyu ülker ile görüştüm sağ olsunlar ilgilenmediler neymiş efendim kalori değeri yazılacak diye bir zorunluluk yokmuş
Bazı insanlara İlla zorla bir şeyler yaptırılacakkk
bende o yüzden eti tercih ediyorum

R dönemin yaklaşmış olabilir

Günaydın kızlarrrr

kız turşu sıcakta çabuk olgunlaşır, soğukta daha geç olgunlaşır. en fazla biraz geç yersin

Turşu kış a girerken kurulur diyen canım arkadaşım 34bta26 buraya kış gelmediği için öyle bir derdimiz olmuyor
he ya bende didim

ya %80 kakolu bi tek onda var ve evet kalori değerleri yok bende uyuz oluyorum

canım regli mi yaklaşıyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…