Kalori Arkadaşım

yolunda gitmeyen bişey yok hergün wc ye çıkıyorum. mutlaka 3 fincan bitki çayı içiyorum onun faydası zannedersem. ve inanın aldığım kalori az gibi görünsede hiç aç kalmıyorum. sadece akşam 7 den sonra yoğurt ve meyvenin dışında bişey yememeye çalışıyorum. yatana kadar biraz acıkmış oluorum o kadar. kendi kontrolümde olmıcak galiba diyetisyene gidicem artık.

bunun tek sebebi turşu malzemelerinin yaz sonuna doğru daha bol ve ucuz olması kız, müyendiz kızımızın parası da çok antalyada ürünlerde daha ucuz ve daha erken olgunlaşıyo
kızımız mühendis ama devlette mühendis cicim. özelde kendi işimi yapıyor olaydım dediğin gibi zengin olabilirdim evde 2 tane domates vardı ne varsa evde onlarla bal kavanozuna kurdum ilk yapışım. elma sirkesiyle yaptım nasıl olacak bilmiyorum. çok yapıp ziyan etmek istemedim. annem verdi tarifi bakalım nasıl olacak. bende buzdolabına mı koysam diyordum geç olgunlaşmasın aman oda sıcaklığında bekleteyim o zaman. annem çabuk olsun istiyorsan nohut at içine dedi 4 tane de nohut atıverdim. maydonoz dereotu koydum. çok merak ediyorum yaa. kaynanam dan istememe gerek kalmayacak güzel yapabilirsem.

neden süründün anlamadım moralin yerlerde olduğundan mı. regl olacandır belki. bende 3 gündür tartı da aynıyım. pazartesi günü regl olmam gerekiyordu hala olmadım.dün akşam diğer keşkülü yedim sonra uyudum kaldım bide..
sen o dar gömleklerine memişlerin hala sığıyor mu ona bak tartıyı boşver
%80 kakaolu olunca ne oluyor anlamadım ki ben hiç yemedim ondan.

2 haftadır sen çok çok az yiyordun canım. ben söylemiştim sana ahatta ama aç kalmıyorum diyordun. öyle olunca vücut az kaloriye alıştı tabi. 2-3 gündür haftasonu falan biraz daha fazla kalorili yemeye başladın sen onun için vücudun yemek gelmişken depolayayım sonra gene aç kalabiliriz dedi bence.

canım direnişe geçmiştir pes etmeden bi on gün dene bence, yapabiliyosan biraz sporu arttır

kız neden yapamayasın alt tarafı turşu, yalnız ben üzüm sirkesi ile yapıodum hiç elma sirkesi denemedim
%80 olunca daha çok antioksidan(damarlar için daha iyi) oluyo hemde acımsı bi tadı var şekeri ve yağı daha az(aslında yağ var ama kakao yağı o da) veeeee en önemlisi bi kare bana yetiyor, diğerlerinde paketi yesem anca doyuyom

bencede

S Sibel80 sarımsaktan bir çok kişi faydalanmış inş sana da çare olur ama düzenli kullanman lazımmış

bir gün kuafördeyim içeri bir kadın girdi alnı güneşten yanmış gibiydi kuaförüme kaşlarımı ve cildimi düzeltebilir misiniz dedi
kuaförde ne oldu sana dedi kadının kaş aldırdığı kuaför kaşlarının tam çıkması için sarımsak sür demiş bu da akam sarımsakları tuzla bir güzel ezmiş kaşlarına sürüp yatmış sabahta o vaziyete gelmiş tuz ve sarımsak asidi kavurmuştu kadının alnını

bunlar hep fazla(!) zekadan oluyo

kızlarrrrrr Rose heber etti bugün hastanedeymiş annesi ameliyat olacakmış dün kontrole gitmiş dr hiç kaynama olmamış demiş şekeri biraz yüksek çıkmış şekerini dengeleyince yatışını yapacaklarmış herkese selamları var

canım konuşursan geçmiş olsun dediğimizi söyle

bunlar hep fazla(!) zekadan oluyo

doğru kullanıldığında çok işe yarıyormuş bir tanıdığım babasının vefatından sonra üzüntüden saç kıran olmuştu tepesinde su bardağı ağzı kadar yer kel kaldı orayı sarımsakla iyice kızarana kadar ova ova yeni saçları çıkarmayı başardı

benim saçlarımda cansız, sürsem gürleşir mi ki?

hiii

Allah şifalarını versinn. Konuşursan selamlarımızı geçmiş olsun dileklerimi iletebilirsen sevinirim cnmmm

erkeklerde de işe yarıyor mu?
Benim kocişin kafası kelleşiyor
yedim adamın başını

sen sabahları adama az çemkir bir şey olmaz ona

sanmıyorum sonuçta genlerinde varsa kellik yapacak bir şey yoktur diye düşünüyorum

aydaa survivor da ne oldu diye sormuştu kimse cevap vermedi bende kaç zamandır izlemiyorum hangi takım önde kim gitti özet geçebilecek var mı?

sen sabahları adama az çemkir bir şey olmaz ona

sanmıyorum sonuçta genlerinde varsa kellik yapacak bir şey yoktur diye düşünüyorum

Ben pofidiğimi hep öperim hiç çemkirmemkiiiiii
nedennnnnnn erkeklere faydası yokmuşşşş

aydaa survivor da ne oldu diye sormuştu kimse cevap vermedi bende kaç zamandır izlemiyorum hangi takım önde kim gitti özet geçebilecek var mı?

ben izlemim arada zaplarken görürsem bakıyom benden fayda yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…