- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
S Sibel80 sarımsaktan bir çok kişi faydalanmış inş sana da çare olur ama düzenli kullanman lazımmış
bir gün kuafördeyim içeri bir kadın girdi alnı güneşten yanmış gibiydi kuaförüme kaşlarımı ve cildimi düzeltebilir misiniz dedi
kuaförde ne oldu sana dedi kadının kaş aldırdığı kuaför kaşlarının tam çıkması için sarımsak sür demiş bu da akam sarımsakları tuzla bir güzel ezmiş kaşlarına sürüp yatmış sabahta o vaziyete gelmiş tuz ve sarımsak asidi kavurmuştu kadının alnını
öyle demeyin bende size başıma gelen bişeyi anlatayım da iyicene gülünbunlar hep fazla(!) zekadan oluyo
2008 yılında özel bi şantiyede saha mühendisliği yapıyordum. devamlı dışarda arazideyim güneşin altında. neyse bigün kayısı yağı aldım kırışıklık için gece yatarken sürdüm gözlerimin etrafına dudak üstüne ağzımın yan kenarlarına alnıma falan neyse tüm yüzüme sürdüm sayılır işte. ertesi gün işe gittim çalıştım. iş yerinde şantiye olduğu için hiç ayna da yok neyse. akşam eve gittim ayna da kendimi görünce şok şok şok oldum. arap bacı gibi nasıl yanmışım varya anlatamam. kayısı yağını çok sürdüğüm yerler falan daha yanık ala bula yüzüm böyle. cingen esmerliği olur ya öyle olmuşum. ağlayacaktım. neler yaptıydım kese üstüne keseler bilmem neler...
ne içtin bilmiyom ama bi daha içmekızlar bende aşırı bi enerji var, pekmez içtim ondan mı ki
tüh ya geçmiş olsun . genç annesi aslında nasıl kaynamamış ki hayret bişey.kızlarrrrrr Rose heber etti bugün hastanedeymiş annesi ameliyat olacakmış dün kontrole gitmiş dr hiç kaynama olmamış demiş şekeri biraz yüksek çıkmış şekerini dengeleyince yatışını yapacaklarmış herkese selamları var
ben yemedim. ben keşkül yedim uyudum dün.buarada dün dondurma yiyenler el kaldırsınben yemediiiiimmmmm
benim saçlarımda cansız, sürsem gürleşir mi ki?
bi anımı daha anlatayım bi de ona gülün.
benim de saçlarım güçsüz. bi yerde okudum sarımsaklı şampuan falan satılıyor fayda görmüş millet.
birisi de demiş ki ben şampuanımın şişesinin içine sarımsak rendeledim. şampuan olarak onu kullanıyorum artık dökülmüyor hatta yeni saçlar da çıktı yazmış. bende de bioblas vardı aldım sarımsağı elime rendeledim içine. neyse yıkarken kokuyor ama kurutunca koku kalmıyor saçında. kullandım öyle bi kaç kez. işe yaradı mı bilmiyorum. ama kardeşimle denize gittik daldık falan kardeşim diyor ki abla sana da sarımsak kokusu geliyor mudiyor. geliyordu da çaktırmıyordum bende. meğer benim kafa ıslandımıydı mis gibi sarımsak kokusu yayılmaya başlıyormuş