Kalori Arkadaşım

bilmiyorum valla susu ama Allahın hikmeti bugün sekreterlikteki arkadaş ne kadar zayıflmışsın dedi şok
az önce yan odaya kahveye gittim onlarda aynı şeyi dedi bi şok daha
bi foto çekip sizede yollim bari moralim acık düzelir gibi oldu

ben de ölçüyorum sabah aynı çıkıyo her yerim. ama kilom uzaya çıktı. nedir bilemedim. spor yapmıyodum ya ben şimdi yapmaya başladım , acaba kas muhabbeti falan mı

canım seninki optimal düzeyde ama alt sınıra yakın, sana biraz ağzını sallama canımı sıkma yapacaksan yap gari diyo
bu ay yapıcaktm ama malum işte . nisan 14 ten sonraya kaldı nisan 15 te yapıcam hemen Allah nasib ederse.
bi dahaki ay 9 unda olcam 15inde biticek. bi aksilik olmazsa . çok şükür bugune kadar çok sektiği olmadı . 19'dan 25'e kadar da gebelik şansı başlıyo işte. takvimde öle yazıo. bakalım artık yaparız bişeler Allah ne verdiyse :S

kızzz benimki havaya girdiyse almadan rahat bırakmaz, bazen uykudan uyandırıyo beni uyku sersemi ne olduğunu anlamıyom ben

artık belinize kuvvet şikerim

Kızlar merhaba.
Çok sayfa doldurmuşsunuz, okuyamicam, önemli bir şey olduysa özet geçer misiniz?
bebişim ayda kendi başına turşu yapmayı başarırsa kaynanasına bağımlı olmayacak
susunun kocasıyla benim koca iflah olmaz
susu bi daha ki ay bebek yapacak
ayda survivor ı merak ediyor, izleyen cevap veren çıkmadı
nerdengeldimelekin kızı çok fena mobilyalardan sıkılmış durumda değiştirmek istiyor, mobilyacı numarası bulup arıyor falan.
özlemin tartısıyla sıkıntıları var, diyeti bozmamasına rağmen artıda ve morali bozuktu ama şimdi daha iyi
bahar arada ce e diyip bi kaç anı anlatıp kaçtı, annenin durumunu söyledi. herkesin annen için geçmiş olsun dilekleri var tabi benim de
sinoki ve ayda ülkerin etiket bilgisi olmadığından ülker ürünlerini değil eti ürünlerini kullanacaklarmış
sibelin saç dökülmesi problemi var benim ve aydanın saçları seyrek, bunun üzerine sarımsak muhabbeti döndü okumak istersen aydanın sarımsak ve kayısı yağı ile güzel anıları var
hatırladıklarım bu kadar ne çok konuştum

Canım benim çok sağol detaylar için
Hepinizin annem için iyi dileklerinize teşekkür ederim. Zor günler bizi bekliyor ne yazık ki
ayda2kilogo bana da sevdiceğim özet geçti, Ahmet Dursun yarışmadan çıkarmışlar, çünkü mide rahatsızlığı çıkmış. Yemek yemesi gerekiyormuş.
@SusuDiyettee canımmm çok sevindim bebiş haberine hayırlısıyla hamile kal, hayırlısıyla doğur inşallah.
@nerdengeldibumelek aza kanaat etmeyi öğrenmeli senin zilli, acaba babaannesi mi şımartıyor? Büyüklü evde büyüyen çocuklar biraz halden anlamaz oluyorlar.
pokohontas canım ödem vardır vücudunda, suyu bol tut ve yapabiliyorsan maydonoz suyu iç.

kızlar yemek de neler var öğlen.
biz de tas kebabı pirinç pilavı salata var. yemeye gidiyorum grşz.

şehriye çorbası-----yarım kase yi şehriyelerini yemeden içtim
uskumru kızartması ---- 2 parça yedim
roka salatası------- yağsız yedim
helva ----- ülker çikolatalı gofret gibi paketlemişler 1 tane yedim

2 gündür şu şeker krizim geçmedi gitti deli gibi tatlı yemek istiyorumm

kııızzzz ne güzel özet geçmişsin hiç bir şeyi atlamamışsın

buarada canım annen ne zaman ameliyat olacakmış belli oldu mu? allah tez zamanda şifa versin
Ne zaman olacağı belli değil
Oradaki görevlilere sordum, aşağı yukarı ne zaman ameliyat olur diye, ameliyat olması çıkması 1 hafta sürebilir dediler.
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü, gözüm korktu, sonuçta bir kol ameliyatı, allah korusun daha ağır bir şey değil ki..
Devlet hastanesi işte, ne bekliyoruz ki... Bana kalsa özele yatırırdım direkt ama çok hızlı gelişti, müdahale edecek fırsatı bulamadım.

afferim banaaa
yaaaa bizde etli taze fasulye(adı etli et yok içinde)
pirinç pilavı
yoğurt vardı
hepsini yedim üstüne doymayınca kuru kuru ekmek yedim
sen tatlıları yeeee yakalıcam seni

ya büyük ihtimalle doktorların planlanmış ameliyatı vardır, sıra bekliyordur annen. bende sevmiyorum devlet hastanelerini

Kızlar merhaba.
Çok sayfa doldurmuşsunuz, okuyamicam, önemli bir şey olduysa özet geçer misiniz?

CANM GEÇMİŞ OLSUN ANNEN İYİDİR İNŞ
BENM MORAL BOZUKLUĞUMU TAMİR ETTİ ARKADAŞLAR
BAZILARININ SAÇ PROBLEMİ VARMIŞ TOPİKCEK EL ATILDI İNŞ ONLARDA TEZ VAKİT ŞİFA BULURLAR
YATAK ODASI MUHABBETLERİ YAPILDI PİS EDEPSİZLERCE (BEN KATILMADIM AMA ÇOK EDEPLİYİMDİR ONDAN PP) BU KADAR

yatırdılar mı ? yoksa haber verecekler mi?

ayyy bana diyene bak kendisi pirinç pilavları götürmüş sabah pekmezleri yemiş enerji patlaması yaşamış burada benim tatlılarıma laf ediyor

şaka bir yana bu hafta kendimden umudu kestim yaa regl dönemimde bile bu kadar tatlı istemezdi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…