dolgu dudak merve oflaz kaldı yani gitmedi öyle mi
kız maşallah pehlivan gibisin heytt beeekollara bak kollara maşşallah
yavrucum alt tarafında bol etek var orayı görmeden nasıl orantılı diyorsun anlamadım. belkim kamufle etti eteklen herkesi zayıfladım diye kandırıyor belkim.
bebişim ayda kendi başına turşu yapmayı başarırsa kaynanasına bağımlı olmayacak
susunun kocasıyla benim koca iflah olmaz
susu bi daha ki ay bebek yapacak
ayda survivor ı merak ediyor, izleyen cevap veren çıkmadı
nerdengeldimelekin kızı çok fena mobilyalardan sıkılmış durumda değiştirmek istiyor, mobilyacı numarası bulup arıyor falan.
özlemin tartısıyla sıkıntıları var, diyeti bozmamasına rağmen artıda ve morali bozuktu ama şimdi daha iyi
bahar arada ce e diyip bi kaç anı anlatıp kaçtı, annenin durumunu söyledi. herkesin annen için geçmiş olsun dilekleri var tabi benim de
sinoki ve ayda ülkerin etiket bilgisi olmadığından ülker ürünlerini değil eti ürünlerini kullanacaklarmış
sibelin saç dökülmesi problemi var benim ve aydanın saçları seyrek, bunun üzerine sarımsak muhabbeti döndü okumak istersen aydanın sarımsak ve kayısı yağı ile güzel anıları var
hatırladıklarım bu kadar ne çok konuştum
yağmur başladı yaaa
geçen günde pantolon giyinmişti oradan hatırlıyorum
1 kere yedim üzeri çikolatalı helva met miydi değilmiydi bilmiyorum ama sevmedim ben onu
Merve Oflaz Ahmet le mi sms e çıktı yoksa Ahmet i hiç sms e çıkarmadan hastalığından dolayı direk mi yolladı Acun ?? bu soru sana değildi sen de benim gibi izlememişin ama bilen cevaplar
ahmet dokunulmazdı. kendi isteğiyle gitti demekki. diğeride yırtmış oldu böylecegeçen günde pantolon giyinmişti oradan hatırlıyorum
1 kere yedim üzeri çikolatalı helva met miydi değilmiydi bilmiyorum ama sevmedim ben onu
Merve Oflaz Ahmet le mi sms e çıktı yoksa Ahmet i hiç sms e çıkarmadan hastalığından dolayı direk mi yolladı Acun ?? bu soru sana değildi sen de benim gibi izlememişin ama bilen cevaplar
senin kocan 4-12 vardiyasını da senin regl denk getireyim diye bile uğraşıyordur. zaten oynaşmıyor bari regl de çıksın aradan diyeiflah olmazuykudan uyandırıp ne demek yaaa. vururum onuuuu gece olunca abdest almaya gidene kadar sızmış oluyorum, sabah da namaz için mecbur kalkıcaz. zten zor gelıyo malum bi de boy abdestı almak falan oooooo nnoooooo her hafta vardiya değiştiriyo ya 4 -12 vardıyasında gece 00,35 te evde oluyo . oyle oldugu zaman 1 kere oluyo sadece . gelemiyorum uykusuzluga :/
iflah olmazuykudan uyandırıp ne demek yaaa. vururum onuuuu gece olunca abdest almaya gidene kadar sızmış oluyorum, sabah da namaz için mecbur kalkıcaz. zten zor gelıyo malum bi de boy abdestı almak falan oooooo nnoooooo her hafta vardiya değiştiriyo ya 4 -12 vardıyasında gece 00,35 te evde oluyo . oyle oldugu zaman 1 kere oluyo sadece . gelemiyorum uykusuzluga :/
yap yap yalnız kalmak istemezsen bende yapabilirim profil fotosu maşallah heyt beeekız ayda fesat aydaaaa
yap yap yalnız kalmak istemezsen bende yapabilirim profil fotosu maşallah heyt beeekollara bak moccuk gibi
nasıl anlamadan bitiyor ayol. hepimiz aynı şeyden mi bahsediyoruz ben anlamadımkız benmkide öyle gece bakıom 3-4 falan gibi bişeyler oluyo bi hareketlilik uyanıp nolduğunu anlayana kadar iş bitio bende bişey anlamıom
moccuk şöyle anlatayım. tombik kalın güçlü moccuk işte bemoccuk ne kız
nasıl anlamadan bitiyor ayol. hepimiz aynı şeyden mi bahsediyoruz ben anlamadım
moccuk şöyle anlatayım. tombik kalın güçlü moccuk işte be
Ben dışarı çıkayım bari tek bekar olarakmuhabbet kaydı iyice..
Gerçi isterseniz dahil olayım ben de, iyi senaryo yazarım.
Benim sevgilim de bu aralar keyfim yok azıcık yerine gelsin diye yanımda 2 gece kalacakmış
bende anlamadım konumu değişti ?anlamadan uyanmadan nasıl bitiyor ?? saat 15:45 te çıkıyorsun kız sen taş mı taşıyorsun nasıl uyku o ??
kız benmkide öyle gece bakıom 3-4 falan gibi bişeyler oluyo bi hareketlilik uyanıp nolduğunu anlayana kadar iş bitio bende bişey anlamıom
senin değil mi kızım verme tabiayyyyy Allahhmm verme yaraabbbiiiiiiiçocuk olunca belki böle olur. çalışmıyorken hiç farketmiyod ubenm için ama başladm başlayalı ııımmmhhh ımmmhhh vermicemm benm deği l mi vermiceemmmm : D
ooooo müyendiz beyin bahanesine bak senn
bende anlamadım konumu değişti ?anlamadan uyanmadan nasıl bitiyor ?? saat 15:45 te çıkıyorsun kız sen taş mı taşıyorsun nasıl uyku o ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?