Kalori Arkadaşım

geçen günde pantolon giyinmişti oradan hatırlıyorum

1 kere yedim üzeri çikolatalı helva met miydi değilmiydi bilmiyorum ama sevmedim ben onu

Merve Oflaz Ahmet le mi sms e çıktı yoksa Ahmet i hiç sms e çıkarmadan hastalığından dolayı direk mi yolladı Acun ?? bu soru sana değildi sen de benim gibi izlememişin ama bilen cevaplar

iflah olmaz uykudan uyandırıp ne demek yaaa. vururum onuuuu gece olunca abdest almaya gidene kadar sızmış oluyorum, sabah da namaz için mecbur kalkıcaz. zten zor gelıyo malum bi de boy abdestı almak falan oooooo nnoooooo her hafta vardiya değiştiriyo ya 4 -12 vardıyasında gece 00,35 te evde oluyo . oyle oldugu zaman 1 kere oluyo sadece . gelemiyorum uykusuzluga :/

kız ayda fesat aydaaaa

ahmet dokunulmazdı. kendi isteğiyle gitti demekki. diğeride yırtmış oldu böylece

senin kocan 4-12 vardiyasını da senin regl denk getireyim diye bile uğraşıyordur. zaten oynaşmıyor bari regl de çıksın aradan diye

kız benmkide öyle gece bakıom 3-4 falan gibi bişeyler oluyo bi hareketlilik uyanıp nolduğunu anlayana kadar iş bitio bende bişey anlamıom

nasıl anlamadan bitiyor ayol. hepimiz aynı şeyden mi bahsediyoruz ben anlamadım

moccuk şöyle anlatayım. tombik kalın güçlü moccuk işte be

bende anlamadım konumu değişti ?anlamadan uyanmadan nasıl bitiyor ?? saat 15:45 te çıkıyorsun kız sen taş mı taşıyorsun nasıl uyku o ??

ooooo müyendiz beyin bahanesine bak senn

kız benmkide öyle gece bakıom 3-4 falan gibi bişeyler oluyo bi hareketlilik uyanıp nolduğunu anlayana kadar iş bitio bende bişey anlamıom

ayyyyy Allahhmm verme yaraabbbiiiiiii çocuk olunca belki böle olur. çalışmıyorken hiç farketmiyod ubenm için ama başladm başlayalı ııımmmhhh ımmmhhh vermicemm benm deği l mi vermiceemmmm :D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…