ayda2kilogo sayın rakibem sana gelsin bu beni morarttığın geçen hafta için
kız çok güzel duruyorsun maşallah
CANM GEÇMİŞ OLSUN ANNEN İYİDİR İNŞ
BENM MORAL BOZUKLUĞUMU TAMİR ETTİ ARKADAŞLAR
BAZILARININ SAÇ PROBLEMİ VARMIŞ TOPİKCEK EL ATILDI İNŞ ONLARDA TEZ VAKİT ŞİFA BULURLAR
YATAK ODASI MUHABBETLERİ YAPILDI PİS EDEPSİZLERCE (BEN KATILMADIM AMA ÇOK EDEPLİYİMDİR ONDANPP) BU KADAR
Kuzummm Allah şifa versin üzüldümm ya anneneKızlar merhaba.
Çok sayfa doldurmuşsunuz, okuyamicam, önemli bir şey olduysa özet geçer misiniz?
yatırdılar mı ? yoksa haber verecekler mi?
ayyy bana diyene bak kendisi pirinç pilavları götürmüş sabah pekmezleri yemiş enerji patlaması yaşamış burada benim tatlılarıma laf ediyor
şaka bir yana bu hafta kendimden umudu kestim yaa regl dönemimde bile bu kadar tatlı istemezdi canım
belki havuzu temizleyeceklerdirEki Görüntüle 1459856 kızlar balıkları mı götürüyorlar daha ben onları büyütüp şişmanlatıp yiyecek ti m
Çok teşekkürler canım benim.CANM GEÇMİŞ OLSUN ANNEN İYİDİR İNŞ
BENM MORAL BOZUKLUĞUMU TAMİR ETTİ ARKADAŞLAR
BAZILARININ SAÇ PROBLEMİ VARMIŞ TOPİKCEK EL ATILDI İNŞ ONLARDA TEZ VAKİT ŞİFA BULURLAR
YATAK ODASI MUHABBETLERİ YAPILDI PİS EDEPSİZLERCE (BEN KATILMADIM AMA ÇOK EDEPLİYİMDİR ONDANPP) BU KADAR
Yatırdılar canım. Artık hastane yolunu su yoluna çevireceğiz.yatırdılar mı ? yoksa haber verecekler mi?
ayyy bana diyene bak kendisi pirinç pilavları götürmüş sabah pekmezleri yemiş enerji patlaması yaşamış burada benim tatlılarıma laf ediyor
şaka bir yana bu hafta kendimden umudu kestim yaa regl dönemimde bile bu kadar tatlı istemezdi canım
Eki Görüntüle 1459856 kızlar balıkları mı götürüyorlar daha ben onları büyütüp şişmanlatıp yiyecek ti m
kız şaka bi yana pekmez iştahımımı açtı acaba?
kahvaltı
yağsız iki dilim ekmek arası tost-250 kal
pekmez 1 tk- 25 kal
t.fasulye-85 kal
pilav-150 kal
yoğurt-120 kal
ekmek-120 kal
750 kalori yedim ama hala açııımmmm
Yatırdılar canım. Artık hastane yolunu su yoluna çevireceğiz.
Çok teşekkürler canım benim.[/QUOTE
canım geçmiş olsun allah acil şifalarını versin
Eki Görüntüle 1459856 kızlar balıkları mı götürüyorlar daha ben onları büyütüp şişmanlatıp yiyecek ti m
dolgu dudak merve oflaz kaldı yani gitmedi öyle miCanım benim çok sağol detaylar için
Hepinizin annem için iyi dileklerinize teşekkür ederim. Zor günler bizi bekliyor ne yazık ki
ayda2kilogo bana da sevdiceğim özet geçti, Ahmet Dursun yarışmadan çıkarmışlar, çünkü mide rahatsızlığı çıkmış. Yemek yemesi gerekiyormuş.
@SusuDiyettee canımmm çok sevindim bebiş haberinehayırlısıyla hamile kal, hayırlısıyla doğur inşallah.
@nerdengeldibumelek aza kanaat etmeyi öğrenmeli senin zilli, acaba babaannesi mi şımartıyor? Büyüklü evde büyüyen çocuklar biraz halden anlamaz oluyorlar.
pokohontas canım ödem vardır vücudunda, suyu bol tut ve yapabiliyorsan maydonoz suyu iç.
git iş çıkışı met helvası al çikolata kaplı olanından. tuğba kuruyemişde satılıyor pek güzel. ye onu tatlı ihtiyacın filan kalmaz. ben sonunda regl oldum yuppiiişehriye çorbası-----yarım kase yi şehriyelerini yemeden içtim
uskumru kızartması ---- 2 parça yedim
roka salatası------- yağsız yedim
helva ----- ülker çikolatalı gofret gibi paketlemişler 1 tane yedim
2 gündür şu şeker krizim geçmedi gitti deli gibi tatlı yemek istiyorumm
kııızzzz ne güzel özet geçmişsin hiç bir şeyi atlamamışsın
hala özele götürebilirsin ki bağlayan mı var.Ne zaman olacağı belli değil
Oradaki görevlilere sordum, aşağı yukarı ne zaman ameliyat olur diye, ameliyat olması çıkması 1 hafta sürebilir dediler.
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü, gözüm korktu, sonuçta bir kol ameliyatı, allah korusun daha ağır bir şey değil ki..
Devlet hastanesi işte, ne bekliyoruz ki... Bana kalsa özele yatırırdım direkt ama çok hızlı gelişti, müdahale edecek fırsatı bulamadım.
ne güzel yemişsin kız maşallahafferim banaaa
yaaaa bizde etli taze fasulye(adı etli et yok içinde)
pirinç pilavı
yoğurt vardı
hepsini yedim üstüne doymayınca kuru kuru ekmek yedim
sen tatlıları yeeee yakalıcam seni
ya büyük ihtimalle doktorların planlanmış ameliyatı vardır, sıra bekliyordur annen. bende sevmiyorum devlet hastanelerini
kız maşallah pehlivan gibisin heytt beeeayda2kilogo sayın rakibem sana gelsin bu beni morarttığın geçen hafta için
yavrucum alt tarafında bol etek var orayı görmeden nasıl orantılı diyorsun anlamadım. belkim kamufle etti eteklen herkesi zayıfladım diye kandırıyor belkim.lolaya katılıyorum vücütün çok orantılı
suyu boşaltıyorlar şimcik çırpınacak balıklar bunlarda yakalayacaklar.belki havuzu temizleyeceklerdir
tartı da artı kilo da çıkıp benim balıklarıma mı sarıyorsun hanfendi.biz haber ettik onlara kurtarın zavallıları deyüü
canım annene çok çok geçmiş olsun. Allah yardımıcınız olsun.Kızlar merhaba.
Çok sayfa doldurmuşsunuz, okuyamicam, önemli bir şey olduysa özet geçer misiniz?
Ne zaman olacağı belli değil
Oradaki görevlilere sordum, aşağı yukarı ne zaman ameliyat olur diye, ameliyat olması çıkması 1 hafta sürebilir dediler.
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü, gözüm korktu, sonuçta bir kol ameliyatı, allah korusun daha ağır bir şey değil ki..
Devlet hastanesi işte, ne bekliyoruz ki... Bana kalsa özele yatırırdım direkt ama çok hızlı gelişti, müdahale edecek fırsatı bulamadım.
benm kayfaltumda 1 adet galeta ecük krem peynir 2 bardak su sirkeli ve ballı
öğlenim 2 kepçe yayla çorbası 2 çorba kaşığı çoban kavurma (sırf mideme protein gitsin diye yoksa hiç sevmiom eti) 1 dilim ekmek
saat 2 de yan odaya türk kahvesine davetliyim şu ana kadar 370 kalori akşamada allah kerim
lolaya katılıyorum vücütün çok orantılı
dolgu dudak merve oflaz kaldı yani gitmedi öyle mi
annene de geçmiş olsun canım. şekeri varsa şekeri düşmeden ameliyata almıyorlar kan kaybı çok oluyormuş ameliyatta onu bekletiyorlardır belki öyle duymuştum ben. ananem ameliyat olacaktı üzüntüden şekeri çıkmıştı o gün yapmamışlardı şekerin düşmesi gerekiyor demişlerdi.
git iş çıkışı met helvası al çikolata kaplı olanından. tuğba kuruyemişde satılıyor pek güzel. ye onu tatlı ihtiyacın filan kalmaz. ben sonunda regl oldum yuppiii
hala özele götürebilirsin ki bağlayan mı var.
ne güzel yemişsin kız maşallah
kız maşallah pehlivan gibisin heytt beeekollara bak kollara maşşallah
yavrucum alt tarafında bol etek var orayı görmeden nasıl orantılı diyorsun anlamadım. belkim kamufle etti eteklen herkesi zayıfladım diye kandırıyor belkim.
suyu boşaltıyorlar şimcik çırpınacak balıklar bunlarda yakalayacaklar.
tartı da artı kilo da çıkıp benim balıklarıma mı sarıyorsun hanfendi.düzelen moralini de bozacam senin
olabilirdün getirip bugün niye götürüyorlar ki belki geçici olarak oraya koymuşlardır.
ben bilmem mi rakibimi ayol. pehlivan o pehlivanetek biraz gizlio bebişim yoksa yanlara doğru basenlerde genişleme arkaya doğruda popişte (böyle diyince gözümde küçülüo biraz) sivrilme mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?