Kalori Arkadaşım

pokohontas kız zaten 15.45 de işten çıkıyor. onun da 1 saatini yan oda da kahve içerek geçiriyor. ne iş yapıyor bu kız merak ediyorum

canm aslında ben şu an protestocuyum beni asıl işimden alıp masa başı çalıştırdıkları için ciddi anlamda işi sabote ediyorum ama anlamıolar yada anlamaza yatıolar

biz haber ettik onlara kurtarın zavallıları deyüü

kızzzz profildeki erkek fotosu hareket çekiyo gibi duruyo

Fincanın fotosunu çekip yollasam bana da bakar mısın?
Bak tek bekar benim aranızda, nolurrrrrrr

sende ne nazlısın anam adam haklı isyan etmekte

kız ayda fesat aydaaaa

yaaaa profil fotonuzu aynı yapmayın devrelerim yanıyo

kız benmkide öyle gece bakıom 3-4 falan gibi bişeyler oluyo bi hareketlilik uyanıp nolduğunu anlayana kadar iş bitio bende bişey anlamıom

kız aynı aynı ben uyanana kadar ohoooo cıscıbıl kalmış oluyom

nasıl anlamadan bitiyor ayol. hepimiz aynı şeyden mi bahsediyoruz ben anlamadım

moccuk şöyle anlatayım. tombik kalın güçlü moccuk işte be
ivit aynı şeyden kız

Kizlar selamlar sabah ciktim ewden kizi biraktim,bugun bizim mal dagitim gunumuzdu kocisle gezioz sabahtan beri. Oglen yarim karisik pide yedim.sonra kizin cikis saati geldi onu aldim ewegeldim.kaynanacim
arkadaslariyla çaya gitmiş.dondum resmen simdi yatagimin sicak kollarindan yaziyorumtek tek alinti yapmicam.

Rosecumm cok gecmis olsun cnm allah sifa wersin.

Kocis konusunda benimkide sizinkinden asagi kslmaz banyo yapmaktan zaturre olcam artik cok fenaaa.

ayyyyy Allahhmm verme yaraabbbiiiiiii çocuk olunca belki böle olur. çalışmıyorken hiç farketmiyod ubenm için ama başladm başlayalı ııımmmhhh ımmmhhh vermicemm benm deği l mi vermiceemmmm :D

senin değil mi kızım verme tabi

ikinizede höykürerek güldümmm

yok kız bakma he noldu naptık biz ayağına yatıom adam karşılık beklemesin diye

kız ben hakkaten ayılamıyom benim uykum çok ağır, anca bişeyler dürtünce kendime geliomm

pokohontas gonderir de ben gondermez miyim hıııhhhhhhhhhh
wuhuuu

çenesi düşük seniiiiiiiii

haaaahhhh geldi bitane daha

Kizim tam gaz dewam bilmislige shanda tabletten cep telefonu bakiyo cok ihtiyaci warmis,okulda bizim sesimizi duymak istiyomuş.

Bende cok fena artidayimm,moralim cok bozuldu sabah tartiya cikincaa.

kız senin kızın alışveriş merakı artı yapıyodur sende
şaka bi yana çooookkkk su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…