- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
pokohontas kız zaten 15.45 de işten çıkıyor. onun da 1 saatini yan oda da kahve içerek geçiriyor. ne iş yapıyor bu kız merak ediyorum
pokohontas kız zaten 15.45 de işten çıkıyor. onun da 1 saatini yan oda da kahve içerek geçiriyor. ne iş yapıyor bu kız merak ediyorum
hem yakında saatler değişio ileri alınıo ya 4.30 da çıkıcam merak etmeyin hıh
Köyneğine bayıldım
İnatçı inatçı.
yaşasıınnnhem yakında saatler değişio ileri alınıo ya 4.30 da çıkıcam merak etmeyin hıh
biz haber ettik onlara kurtarın zavallıları deyüü
dolgu dudak merve oflaz kaldı yani gitmedi öyle mi
annene de geçmiş olsun canım. şekeri varsa şekeri düşmeden ameliyata almıyorlar kan kaybı çok oluyormuş ameliyatta onu bekletiyorlardır belki öyle duymuştum ben. ananem ameliyat olacaktı üzüntüden şekeri çıkmıştı o gün yapmamışlardı şekerin düşmesi gerekiyor demişlerdi.
git iş çıkışı met helvası al çikolata kaplı olanından. tuğba kuruyemişde satılıyor pek güzel. ye onu tatlı ihtiyacın filan kalmaz. ben sonunda regl oldum yuppiii
hala özele götürebilirsin ki bağlayan mı var.
ne güzel yemişsin kız maşallah
kız maşallah pehlivan gibisin heytt beeekollara bak kollara maşşallah
yavrucum alt tarafında bol etek var orayı görmeden nasıl orantılı diyorsun anlamadım. belkim kamufle etti eteklen herkesi zayıfladım diye kandırıyor belkim.
suyu boşaltıyorlar şimcik çırpınacak balıklar bunlarda yakalayacaklar.
tartı da artı kilo da çıkıp benim balıklarıma mı sarıyorsun hanfendi.düzelen moralini de bozacam senin
Fincanın fotosunu çekip yollasam bana da bakar mısın?ay kızlar benim mesai de bitti. bende ozz dan özendim arkadaşımı kahve içmeye davet ettim bi muhabbet etmişiz sormayın.fal kapattık. ama konuşmakdan açıp bakamadan çaycı geldi yıkayacaz dedi aldı gitti fincanları
iflah olmazuykudan uyandırıp ne demek yaaa. vururum onuuuu gece olunca abdest almaya gidene kadar sızmış oluyorum, sabah da namaz için mecbur kalkıcaz. zten zor gelıyo malum bi de boy abdestı almak falan oooooo nnoooooo her hafta vardiya değiştiriyo ya 4 -12 vardıyasında gece 00,35 te evde oluyo . oyle oldugu zaman 1 kere oluyo sadece . gelemiyorum uykusuzluga :/
kız ayda fesat aydaaaa
ahmet dokunulmazdı. kendi isteğiyle gitti demekki. diğeride yırtmış oldu böylece
senin kocan 4-12 vardiyasını da senin regl denk getireyim diye bile uğraşıyordur. zaten oynaşmıyor bari regl de çıksın aradan diye
kız benmkide öyle gece bakıom 3-4 falan gibi bişeyler oluyo bi hareketlilik uyanıp nolduğunu anlayana kadar iş bitio bende bişey anlamıom
ivit aynı şeyden kıznasıl anlamadan bitiyor ayol. hepimiz aynı şeyden mi bahsediyoruz ben anlamadım
moccuk şöyle anlatayım. tombik kalın güçlü moccuk işte be
ayyyyy Allahhmm verme yaraabbbiiiiiiiçocuk olunca belki böle olur. çalışmıyorken hiç farketmiyod ubenm için ama başladm başlayalı ııımmmhhh ımmmhhh vermicemm benm deği l mi vermiceemmmm : D
senin değil mi kızım verme tabi
yok kız bakma he noldu naptık biz ayağına yatıom adam karşılık beklemesin diye
wuhuuu
ay kızlar benim mesai de bitti. bende ozz dan özendim arkadaşımı kahve içmeye davet ettim bi muhabbet etmişiz sormayın.fal kapattık. ama konuşmakdan açıp bakamadan çaycı geldi yıkayacaz dedi aldı gitti fincanları
Kizlar selamlar sabah ciktim ewden kizi biraktim,bugun bizim mal dagitim gunumuzdu kocisle gezioz sabahtan beri. Oglen yarim karisik pide yedim.sonra kizin cikis saati geldi onu aldim ewegeldim.kaynanacim
arkadaslariyla çaya gitmiş.dondum resmen simdi yatagimin sicak kollarindan yaziyorumtek tek alinti yapmicam.
Rosecumm cok gecmis olsun cnm allah sifa wersin.
Kocis konusunda benimkide sizinkinden asagi kslmaz banyo yapmaktan zaturre olcam artik cok fenaaa.
Kizim tam gaz dewam bilmislige shanda tabletten cep telefonu bakiyo cok ihtiyaci warmis,okulda bizim sesimizi duymak istiyomuş.
Bende cok fena artidayimm,moralim cok bozuldu sabah tartiya cikincaa.
Bende uyanamiom walla kendime gelene kadar is bitmis oluyo.bi ben böyleyim zannediyodumhaaaahhhh geldi bitane daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?