- 24 Şubat 2015
- 617
- 805
- 123
- 39
Bende uyanamiom walla kendime gelene kadar is bitmis oluyo.bi ben böyleyim zannediyodum
Topiğin girişine yazıcam artık ;
Kabız olmayan
totosu büyük olmayan
kocası aşırı istkeli olmayan
Gi- Re- Mez !
D
Bende uyanamiom walla kendime gelene kadar is bitmis oluyo.bi ben böyleyim zannediyodum
Kabız olmayan
totosu büyük olmayan
Gi- Re- Mez !
D
Susuu supersin kiss gömlegine bende bayildimmm@ozz_24638 gonderir de ben gondermez miyim hıııhhhhhhhhhh
bak bak nerdengeldibumelek te var. kız uyanamıom ki adama itiraz ediim, adam işini bilio
Kabız olmayan
totosu büyük olmayan
Gi- Re- Mez !
D
Kocası olmayan ne yapacak?Topiğin girişine yazıcam artık ;
Kabız olmayan
totosu büyük olmayan
Gi- Re- Mez !
D
Canm sen yaz gonder biz anlarizzKızlar cok fransız kalıyorum yazılara okuyorum tam ben cevap yazacakken benım cevabın uzerıne ooohhh kac sayfa daha yazılmıs topiğin yaşlı teyzesı hissediyorum kendımı artık
Hala devam..bu ne ya saftimiz kaydı...45 dk da yemek yedik..öğlen yemeğine 1 de çıktık...haaaaa yettimgari de seminerde, biz burda konuştukça meraktan ve telefondan okumaktan gözleriböyle olmuş
Burda okuya okuya tecrube kazanacaksinKocası olmayan ne yapacak?
Burda okuya okuya tecrube kazanacaksin
Bu arada ayda bunu gorurse beni oyar... Olgun demek istedimmmCanm sen yaz gonder biz anlarizzBuarada topigin en yaslisi ayda ama hic teyze gibi dawranmiyooo
Kocası olmayan ne yapacak?
[QUOTE="SeptembeBu arada ayda bunu gorurse beni oyar... Olgun demek istedimmm
Sırf burada ezik kalmamak için evleneceğim kız müyendizleMüyendisi ikna edip evlencek
Canm sen yaz gonder biz anlarizzBuarada topigin en yaslisi ayda ama hic teyze gibi dawranmiyooo
Bemcede bencedeayda fenomeni bence topiğin ikoncanıda olabilireski rakibem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?