- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Kizz burada donuyo cok soguk ama benim icim sicak iciiiiiimgünaydın canım
neresi güzellll, kar yağıyo burda ayaz varhasta oliciim galiba
Bu arada ayda bunu gorurse beni oyar... Olgun demek istedimmm
Rose cum nasil gecti geceniz tatlimmAllah razi olsun canim. Gercekten annem icin daha zor. Simdiden sıkıldı bile. Insallah cabuk yaparlar da ameliyati hep birlikte kurtuluruz.
Sus kizz suss olgun dedim ben ona.ne ihtiyari oda nerden ciktiiAYDAAAA RAKİBEMMMM MELEK SANA İHTİYAR DEDİ
Sinokiiii huhuuuuNasıl geçti geceniz ?
İnş. çok problemli olmamıştır . Odanız kalabalık değildir umarım.
senin baban hastanedemiydi geçmiş olsun canımm.
[/QUOTE]. her zaman beni de hazırlar oynasmayabu taktiği siz de kullana bilirsiniz dah. kocama söyleyeyim performans ı mizi artıralım diye
hiç de bile ben değilim.
oyuldun canım geçmiş olsun
bensiz ne yapardınız bilemiyorum
sakın haaaaburda fazla özele daldık
tabi ki basarız
kız dün bende veto verdimuyurkene sokulunca didim az öte git akıllı dur uykum var
sayın divamız baban hastanede miydi? ben nasıl atlamışımçoooookkkkk geçmiş olsun, kusura bakma geç farkettim
Günaydın hanımlar ,
allah yardımcınız olsun canım
geçmiş olsun divamızzzzzzz
günaydın canım
neresi güzellll, kar yağıyo burda ayaz varhasta oliciim galiba
dün misafir vardı yaaa
2000 li kalorilerde kapattım
bu kaloriye ulaştıran en büyük etkeni sölim size : antep fıstığı(hiiiiiççççç dayanamam ve kocam bunu bile bile çerez almış misafire, benim için de ayrıca antep fıstığı almış resmen iki kase yedim yaaaaa ve + dayımmmm)
kız Allah tan kocalarınız sizi rahat bırakmıyor bırakaydı volkan olur lav saçardın kızzzzKizz burada donuyo cok soguk ama benim icim sicak iciiiiiim
Sinokiiii huhuuuu
Hiiic kizzz oyle icimden geldiisağ ol canııımmmm
Günaydın canım.
aman dikkat et çok fena bir grip virüsü var yataklara düşürüyor
ayyy bende dün akşam yer fıstığı yedim bir başlayınca devamı paket bitinceye kadar devam ediyor. Benimde pofidik almış huyumu biliyi yine alıyorrr
kız Allah tan kocalarınız sizi rahat bırakmıyor bırakaydı volkan olur lav saçardın kızzzz(esprik bebişim)
efendim bebişşşş
ayy canımmm çok mersüüüü bayılırım ilgiiye, sevgiye,şefkateeeHiiic kizzz oyle icimden geldiiDur bide opiyim
Nasıl geçti geceniz ?
İnş. çok problemli olmamıştır . Odanız kalabalık değildir umarım.
senin baban hastanedemiydi geçmiş olsun canımm.
Rose cum nasil gecti geceniz tatlimm
KirazHanim canm geçmiş olsun ayrıca beni reklam etmemişsin akşam tenk yu beybi
KıyamadımKirazHanim canm geçmiş olsun ayrıca beni reklam etmemişsin akşam tenk yu beybi
Senin keyfin yerinde pek yerinde bugün maşallahKizz burada donuyo cok soguk ama benim icim sicak iciiiiiim
Günaydın canımgünaydin kizlar
Günaydın kızlar.
Toplu cevap vereceğim izninizle; geceyi hastanede geçirmedim, saat 12 de eve döndüm.
Şu anda gece refakatçisine ihtiyacı yok, ameliyat olduğunda kalmak için enerjimiz olsun.
Ben zaten 20 gündür bitik durumdayım, kaç bin parçaya bölündüğümü ben bilirim.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Günaydın canımmmmm naberrrgünaydin kizlar
Günaydın canımmmmm naberrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?