Sırf burada ezik kalmamak için evleneceğim kız müyendizle
tehdit et onu senin yüzünden topikte eziliyorum de acındır briaz
tehdit et onu senin yüzünden topikte eziliyorum de acındır briaz
Burada bana ettiğiniz eziyetleri görse zaten hemen evlenme teklif eder
@ozz_24638 gonderir de ben gondermez miyim hıııhhhhhhhhhh
BendeeeeeeKöyneğine bayıldım
İnatçı inatçı.
Ilk ikisi uyuyor 3. Bize uymuyor bizim iliski bayramdan bayramaTopiğin girişine yazıcam artık ;
Kabız olmayan
totosu büyük olmayan
kocası aşırı istkeli olmayan
Gi- Re- Mez !
D
O duyguyu cok iyi biliyprumAy em pert..
aynen öyleymiş canım sen deyince fark ettim. Bana öz z u hatırlatsın diye koydum pehlivan pehlivan
kızzzz profildeki erkek fotosu hareket çekiyo gibi duruyo
fal ci bacı aydaFincanın fotosunu çekip yollasam bana da bakar mısın?
Bak tek bekar benim aranızda, nolurrrrrrr
sende ne nazlısın anam adam haklı isyan etmekte
yaaaa profil fotonuzu aynı yapmayın devrelerim yanıyo
kız aynı aynı ben uyanana kadar ohoooo cıscıbıl kalmış oluyom
ivit aynı şeyden kız
ay bu topik kurduru k koca li hanımlar topiği olsun bari.Kizlar selamlar sabah ciktim ewden kizi biraktim,bugun bizim mal dagitim gunumuzdu kocisle gezioz sabahtan beri. Oglen yarim karisik pide yedim.sonra kizin cikis saati geldi onu aldim ewegeldim.kaynanacim
arkadaslariyla çaya gitmiş.dondum resmen simdi yatagimin sicak kollarindan yaziyorumtek tek alinti yapmicam.
Rosecumm cok gecmis olsun cnm allah sifa wersin.
Kocis konusunda benimkide sizinkinden asagi kslmaz banyo yapmaktan zaturre olcam artik cok fenaaa.
ben zevk almazsam oynasmam o yüzden kocam her zaman beni de hazırlar oynasmayaBende uyanamiom walla kendime gelene kadar is bitmis oluyo.bi ben böyleyim zannediyodum
biz siz kadar yapmıyoruz terk edeyim bari burayı.Topiğin girişine yazıcam artık ;
Kabız olmayan
totosu büyük olmayan
kocası aşırı istkeli olmayan
Gi- Re- Mez !
D
hiç de bile ben değilim.Canm sen yaz gonder biz anlarizzBuarada topigin en yaslisi ayda ama hic teyze gibi dawranmiyooo
oyuldun canım geçmiş olsunBu arada ayda bunu gorurse beni oyar... Olgun demek istedimmm
bensiz ne yapardınız bilemiyorumayda fenomeni bence topiğin ikoncanıda olabilireski rakibem
aynen öyleymiş canım sen deyince fark ettim. Bana öz z u hatırlatsın diye koydum pehlivan pehlivan
fal ci bacı aydatabiki bakmam
ay bu topik kurduru k koca li hanımlar topiği olsun bari.
ben zevk almazsam oynasmam o yüzden kocam her zaman beni de hazırlar oynasmayabu taktiği siz de kullana bilirsiniz daha zevkli olur.
biz siz kadar yapmıyoruz terk edeyim bari burayı.yada kocama söyleyeyim performans ı mizi artıralım diye
hiç de bile ben değilim.
oyuldun canım geçmiş olsun
bensiz ne yapardınız bilemiyorum
ben zevk almazsam oynasmam o yüzden kocam her zaman beni de hazırlar oynasmayabu taktiği siz de kullana bilirsiniz daha zevkli olur.
biz siz kadar yapmıyoruz terk edeyim bari burayı.yada kocama söyleyeyim performans ı mizi artıralım diye
hiç de bile ben değilim.
Ayy canim yaa ne zordur hastane odası... Annene moral wermeye çalış,bizde bundan 4 ay kadar önce annem icin tam 2 hafta kadar hastanedeydikk we inanilmaz zor cok iyi bilirim ama emin ol annen icin cok daha zorr .. İnsallah gecicek bu gunleriniz.allah zaman zaman böyle sınıyo bizleri.sabirli olmak gerekiyooSelam kizlar.
Hastane odasindan bildiriyorum.
Kizz ayda profiline aksamdan beri gülüyom.heran ekrandan firlayip cikacak gibiaynen öyleymiş canım sen deyince fark ettim. Bana öz z u hatırlatsın diye koydum pehlivan pehlivan
hiç de bile ben değilim.
Allah razi olsun canim. Gercekten annem icin daha zor. Simdiden sıkıldı bile. Insallah cabuk yaparlar da ameliyati hep birlikte kurtuluruz.Ayy canim yaa ne zordur hastane odası... Annene moral wermeye çalış,bizde bundan 4 ay kadar önce annem icin tam 2 hafta kadar hastanedeydikk we inanilmaz zor cok iyi bilirim ama emin ol annen icin cok daha zorr .. İnsallah gecicek bu gunleriniz.allah zaman zaman böyle sınıyo bizleri.sabirli olmak gerekiyoo
Selam kizlar.
kizlarr iyi aksamlar
bütün gün kosturdum
babam hastaneden cikti onu al, sehre git vs geberdim yorgunluktan
Bugün 1400 kcl yedim ama ne yedim oyle hep iki kasik ondan bir kasik bundan düzensiz yedim ve rahatsiz oldum
ben sicak yemek yemezsem ayar olurum ya
spor da yapamadim
neyse canlar yarin sabah tekrar yazarim cocuklari uyudu bende gidiyorum yatmaya coookkk yorgunum
Allah rahatlik versin beybiler
Burada bana ettiğiniz eziyetleri görse zaten hemen evlenme teklif eder
Buradaki adımı öğrenmek için çatlıyor, ne konuşuyorsunuz diye başımı etini yiyor
Mikemmellllll gomlegine bayildimmmmm
Bendeeeeee
Ilk ikisi uyuyor 3. Bize uymuyor bizim iliski bayramdan bayramabeni bu sekilde bagriniza basabilecek misiniz
hiç de bile ben değilim.
kizlarr iyi aksamlar
bütün gün kosturdum
Bugün 1400 kcl yedim ama ne yedim oyle hep iki kasik ondan bir kasik bundan düzensiz yedim ve rahatsiz oldum
spor da yapamadim
neyse canlar yarin sabah tekrar yazarim cocuklari uyudu bende gidiyorum yatmaya coookkk yorgunum
allah yardımcınız olsun canımSelam kizlar.
kizlarr iyi aksamlar
bütün gün kosturdum
spor da yapamadim
Gunaydin kizlarrrr
Cok guzel bi gunden herkeslere selamlaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?