Kalori Arkadaşım

@ozz_24638 gonderir de ben gondermez miyim hıııhhhhhhhhhh

Mikemmellllll gomlegine bayildimmmmm

Köyneğine bayıldım
Bendeeeeee

Hamburger sinoki sinoki sinokiiii

İnatçı inatçı.

Topiğin girişine yazıcam artık ;

Kabız olmayan
totosu büyük olmayan
kocası aşırı istkeli olmayan

Gi- Re- Mez !

D
Ilk ikisi uyuyor 3. Bize uymuyor bizim iliski bayramdan bayramabeni bu sekilde bagriniza basabilecek misiniz

kızzzz profildeki erkek fotosu hareket çekiyo gibi duruyo
aynen öyleymiş canım sen deyince fark ettim. Bana öz z u hatırlatsın diye koydum pehlivan pehlivan

Fincanın fotosunu çekip yollasam bana da bakar mısın?
Bak tek bekar benim aranızda, nolurrrrrrr
fal ci bacı ayda tabiki bakmam

sende ne nazlısın anam adam haklı isyan etmekte

yaaaa profil fotonuzu aynı yapmayın devrelerim yanıyo

kız aynı aynı ben uyanana kadar ohoooo cıscıbıl kalmış oluyom

ivit aynı şeyden kız

ay bu topik kurduru k koca li hanımlar topiği olsun bari.

Bende uyanamiom walla kendime gelene kadar is bitmis oluyo.bi ben böyleyim zannediyodum
ben zevk almazsam oynasmam o yüzden kocam her zaman beni de hazırlar oynasmaya bu taktiği siz de kullana bilirsiniz daha zevkli olur.
Topiğin girişine yazıcam artık ;

Kabız olmayan
totosu büyük olmayan
kocası aşırı istkeli olmayan

Gi- Re- Mez !

D
biz siz kadar yapmıyoruz terk edeyim bari burayı. yada kocama söyleyeyim performans ı mizi artıralım diye

Canm sen yaz gonder biz anlarizzBuarada topigin en yaslisi ayda ama hic teyze gibi dawranmiyooo
hiç de bile ben değilim.

Bu arada ayda bunu gorurse beni oyar... Olgun demek istedimmm
oyuldun canım geçmiş olsun
ayda fenomeni bence topiğin ikoncanıda olabilir eski rakibem
bensiz ne yapardınız bilemiyorum

. her zaman beni de hazırlar oynasmaya bu taktiği siz de kullana bilirsiniz dah. kocama söyleyeyim performans ı mizi artıralım diye

hiç de bile ben değilim.

oyuldun canım geçmiş olsun
bensiz ne yapardınız bilemiyorum[/QUOTE]

Selam kizlar.
Hastane odasindan bildiriyorum.
Ayy canim yaa ne zordur hastane odası... Annene moral wermeye çalış,bizde bundan 4 ay kadar önce annem icin tam 2 hafta kadar hastanedeydikk we inanilmaz zor cok iyi bilirim ama emin ol annen icin cok daha zorr .. İnsallah gecicek bu gunleriniz.allah zaman zaman böyle sınıyo bizleri.sabirli olmak gerekiyoo

Kizz ayda profiline aksamdan beri gülüyom.heran ekrandan firlayip cikacak gibi

Allah razi olsun canim. Gercekten annem icin daha zor. Simdiden sıkıldı bile. Insallah cabuk yaparlar da ameliyati hep birlikte kurtuluruz.

kizlarr iyi aksamlar
bütün gün kosturdum
babam hastaneden cikti onu al, sehre git vs geberdim yorgunluktan
Bugün 1400 kcl yedim ama ne yedim oyle hep iki kasik ondan bir kasik bundan düzensiz yedim ve rahatsiz oldum
ben sicak yemek yemezsem ayar olurum ya
spor da yapamadim
neyse canlar yarin sabah tekrar yazarim cocuklari uyudu bende gidiyorum yatmaya coookkk yorgunum
Allah rahatlik versin beybiler

Selam kizlar.

Nasıl geçti geceniz ?
İnş. çok problemli olmamıştır . Odanız kalabalık değildir umarım.

senin baban hastanedemiydi geçmiş olsun canımm.

Burada bana ettiğiniz eziyetleri görse zaten hemen evlenme teklif eder
Buradaki adımı öğrenmek için çatlıyor, ne konuşuyorsunuz diye başımı etini yiyor

sakın haaaa burda fazla özele daldık

Mikemmellllll gomlegine bayildimmmmm

Bendeeeeee

Ilk ikisi uyuyor 3. Bize uymuyor bizim iliski bayramdan bayramabeni bu sekilde bagriniza basabilecek misiniz

tabi ki basarız

kız dün bende veto verdim uyurkene sokulunca didim az öte git akıllı dur uykum var

sayın divamız baban hastanede miydi? ben nasıl atlamışım çoooookkkkk geçmiş olsun, kusura bakma geç farkettim

Günaydın hanımlar ,

Selam kizlar.
allah yardımcınız olsun canım

geçmiş olsun divamızzzzzzz

dün misafir vardı yaaa
2000 li kalorilerde kapattım
bu kaloriye ulaştıran en büyük etkeni sölim size : antep fıstığı(hiiiiiççççç dayanamam ve kocam bunu bile bile çerez almış misafire, benim için de ayrıca antep fıstığı almış resmen iki kase yedim yaaaaa ve + dayımmmm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…