nerdeydin ki sen lolagünaydın canım
neresi güzellll, kar yağıyo burda ayaz varhasta oliciim galiba
Günaydın kuzucum- 1, bilmem kaç kiloyla Divamıızzz @Efsam09 babana geçmişler olsun , Allah şifa versinn..
+da olmasına ragmen göynümün piremsesiKirazHanim anneciginie geçmişler olsun.
Lola sinoki melek özlem sibel ayda bahar gamzen yettimgari hepinize gunaydın bebişlerim. tartıda hala Artıdayım evet ama Cm olarak ole değil çok şükürpokohontas sen ne durumdasn canm söndün mü biraz:)
Günaydın kuzucum
Artıda değilim pazartesiye göreama göynünün piremsesi olmaya hayır demiyorum
O kadar uzun boylu değil be canım, ben kimmmm sizlerle yarışmak kim..vaayyyy . liderliğe oynuyorum diyosuunnn. muyendis bu hafta gelmicek mi ?
İyiyim cok şükür tskler.sen nasilsin canim?kizlar biraz göbegimin şişligi indi kalori takibiyle.sayenizde tsk ederim hepinizeGünaydın canımmmmm naberrr
Canım şekeri yüksek çıktı, onu düzenleyeceklermiş.günaydınnnn kuzucuklarrr
divamız bende bilmiyordum babanın hasta olduğunu çok geçmiş olsun
yazılanları okudum fıstıklar havalarda uçuşmuş afiyet olsun minnoşlar sen o kadar fıstık ye sonra yanaşan kocayı tepikle tabi ki adamlar size kumpas düzenler
Rose ameliyat günü daha belli değil mi?? anlamadığım şey kırık ameliyatı kalp ameliyatı değil ki hemen ameliyata almayacaklarsa neden yatırdılar kadın sıkıntıdan ve çevresindeki hastaları görmekten parlatacak
O kadar uzun boylu değil be canım, ben kimmmm sizlerle yarışmak kim..
Annemin durumundan gelemiyor, gelse de ona vakit ayıramam.
Ben annemi düzlüğe çıkardıktan sonra gelecek, o da beni düzlüğe çıkaracak
- 1, bilmem kaç kiloyla Divamıızzz @Efsam09 babana geçmişler olsun , Allah şifa versinn..
Lola sinoki melek özlem sibel ayda bahar gamzen yettimgari hepinize gunaydın bebişlerim. tartıda hala Artıdayım evet ama Cm olarak ole değil çok şükürpokohontas sen ne durumdasn canm söndün mü biraz:)
Canın neden sıkkın acabaaaaBİRAZ CANIM SIKKIN BUGÜN O YÜZDEN İŞTAHIM AÇIK AMA HENÜZ TESLİM OLMADIM İŞTAHIMA
ARTIDA ÇIKMAMAK İÇİN TÜM GAYRETİMLE ÇABALIYORUM
Kizz burada donuyo cok soguk ama benim icim sicak iciiiiiim
aman dikkat et çok fena bir grip virüsü var yataklara düşürüyor
ayyy bende dün akşam yer fıstığı yedim bir başlayınca devamı paket bitinceye kadar devam ediyor. Benimde pofidik almış huyumu biliyi yine alıyorrr
nerdeydin ki sen lola
yazılanları okudum fıstıklar havalarda uçuşmuş afiyet olsun minnoşlar sen o kadar fıstık ye sonra yanaşan kocayı tepikle tabi ki adamlar size kumpas düzenler
BİRAZ CANIM SIKKIN BUGÜN O YÜZDEN İŞTAHIM AÇIK AMA HENÜZ TESLİM OLMADIM İŞTAHIMA
günaydın canımmmmmmm- 1, bilmem kaç kiloyla Divamıızzz @Efsam09 babana geçmişler olsun , Allah şifa versinn..
ulan bana bi kere şöyle canmmmmmmmm yazmadın alacağn olsun.
O kadar uzun boylu değil be canım, ben kimmmm sizlerle yarışmak kim..
Annemin durumundan gelemiyor, gelse de ona vakit ayıramam.
Ben annemi düzlüğe çıkardıktan sonra gelecek, o da beni düzlüğe çıkaracak
günaydınnnn kuzucuklarrr
divamız bende bilmiyordum babanın hasta olduğunu çok geçmiş olsun
fındık yiyeydi tepiklemezdi malum aganigi naganigiii
Rose ameliyat günü daha belli değil mi?? anlamadığım şey kırık ameliyatı kalp ameliyatı değil ki hemen ameliyata almayacaklarsa neden yatırdılar kadın sıkıntıdan ve çevresindeki hastaları görmekten parlatacak
Canım şekeri yüksek çıktı, onu düzenleyeceklermiş.
Bir de sanırım durumu takip etmek amacıyla erken yatırıyorlar.
Mesela sabah konuştuk, kolunda şişlik varmış, bugün bütün gün yatıp kolunu sabit tutması gerekiyormuş..
BİRAZ CANIM SIKKIN BUGÜN O YÜZDEN İŞTAHIM AÇIK AMA HENÜZ TESLİM OLMADIM İŞTAHIMA
wuhuuuuuu ateşli nerdengeldibumelek, kız susudan önce sen yapma çocuğuvalla dışarısı soğuk bende buz gibiyim kabuğuma çekildim
evet canım H1N1 hortlamış yine, hemen soğukalgınlığı ilacı ve vitamin başladık eşimle(vitamin inşallah haftaya vitamin kilocukları olarak dönmez)
bu kocalar yeminlen kıskanç, bilerek yapıolar
ankara canım
kız çağırmasaymış misafir haftaiçi hafta içi akşam 1,5 da yattım, bi de finfon istio. tabi tepiklerim az bile yaptım
benimde iştahım çok fena, eve gidince düşünemiyorum. antep fıstığı bitmedi hala
içiyoruz canım kuşburnu, ıhlamur, adaçayıvitaminler kilocuk olarak dönmezde o fıstıklar çok fenaa hemen tartıya yansıyor
meyve çayıda için
Canın neden sıkkın acabaaaa
çalışma ortamında ne yazıkki bir sürü salak var. bende bu sabah öyle bi cümle duydum. ne yapıyosun ki zaten diye? artık derim kalınlaştı herhalde, senin yapmadığın işleri yapıyorum dedim bende. bozma moralini canım, ne yazık ki iş ortamında herkes kendi çalışıyo diğeri çalışmıyo gibi davranıyoYA BURDA BİRLİKTE ÇALIŞTIĞIM Bİ ADAM VAR ÇOK ZOR BİRİ SABAH SABAH CANIMI İNANILMAZ SIKTI O DIŞARDAKİ İŞLERİ HALLEDİO BEN BURDAKİ MALUM MASA BAŞI ÇALIŞAN Bİ İNSANDA HEP ÇALIŞMAZ DİYE YORUMLANIR YA NE YAPIOSUNKİ OTURDUĞUN YERDEN MANTIĞI İŞTE BU SEBEPTEN MÜNAKAŞA ETTİK. ZATEN NEFRET EDİORUM BU İŞTEN BİDE BU SALAK ZORLAŞTIRIO
onlarıda içiverin ayrıca meyve kabuklarından çay yapıver balla bir güzel için çok etkiliiçiyoruz canım kuşburnu, ıhlamur, adaçayı
YA BURDA BİRLİKTE ÇALIŞTIĞIM Bİ ADAM VAR ÇOK ZOR BİRİ SABAH SABAH CANIMI İNANILMAZ SIKTI O DIŞARDAKİ İŞLERİ HALLEDİO BEN BURDAKİ MALUM MASA BAŞI ÇALIŞAN Bİ İNSANDA HEP ÇALIŞMAZ DİYE YORUMLANIR YA NE YAPIOSUNKİ OTURDUĞUN YERDEN MANTIĞI İŞTE BU SEBEPTEN MÜNAKAŞA ETTİK. ZATEN NEFRET EDİORUM BU İŞTEN BİDE BU SALAK ZORLAŞTIRIO
oh iyi demişsinçalışma ortamında ne yazıkki bir sürü salak var. bende bu sabah öyle bi cümle duydum. ne yapıyosun ki zaten diye? artık derim kalınlaştı herhalde, senin yapmadığın işleri yapıyorum dedim bende. bozma moralini canım, ne yazık ki iş ortamında herkes kendi çalışıyo diğeri çalışmıyo gibi davranıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?