Kalori Arkadaşım

Günaydın kuzucum
Artıda değilim pazartesiye göre ama göynünün piremsesi olmaya hayır demiyorum

vaayyyy . liderliğe oynuyorum diyosuunnn. muyendis bu hafta gelmicek mi ?
O kadar uzun boylu değil be canım, ben kimmmm sizlerle yarışmak kim..
Annemin durumundan gelemiyor, gelse de ona vakit ayıramam.
Ben annemi düzlüğe çıkardıktan sonra gelecek, o da beni düzlüğe çıkaracak

günaydınnnn kuzucuklarrr

divamız bende bilmiyordum babanın hasta olduğunu çok geçmiş olsun

yazılanları okudum fıstıklar havalarda uçuşmuş afiyet olsun minnoşlar sen o kadar fıstık ye sonra yanaşan kocayı tepikle tabi ki adamlar size kumpas düzenler

Rose ameliyat günü daha belli değil mi?? anlamadığım şey kırık ameliyatı kalp ameliyatı değil ki hemen ameliyata almayacaklarsa neden yatırdılar kadın sıkıntıdan ve çevresindeki hastaları görmekten parlatacak

Canım şekeri yüksek çıktı, onu düzenleyeceklermiş.
Bir de sanırım durumu takip etmek amacıyla erken yatırıyorlar.
Mesela sabah konuştuk, kolunda şişlik varmış, bugün bütün gün yatıp kolunu sabit tutması gerekiyormuş..

CANM PAZARA KADAR TARTIYLA KÜSÜŞTÜK BAKACAZ HAFTASONUNA

Kizz burada donuyo cok soguk ama benim icim sicak iciiiiiim

wuhuuuuuu ateşli nerdengeldibumelek, kız susudan önce sen yapma çocuğu valla dışarısı soğuk bende buz gibiyim kabuğuma çekildim

evet canım H1N1 hortlamış yine, hemen soğukalgınlığı ilacı ve vitamin başladık eşimle(vitamin inşallah haftaya vitamin kilocukları olarak dönmez)
bu kocalar yeminlen kıskanç, bilerek yapıolar

nerdeydin ki sen lola

ankara canım

yazılanları okudum fıstıklar havalarda uçuşmuş afiyet olsun minnoşlar sen o kadar fıstık ye sonra yanaşan kocayı tepikle tabi ki adamlar size kumpas düzenler

kız çağırmasaymış misafir haftaiçi hafta içi akşam 1,5 da yattım, bi de finfon istio. tabi tepiklerim az bile yaptım

BİRAZ CANIM SIKKIN BUGÜN O YÜZDEN İŞTAHIM AÇIK AMA HENÜZ TESLİM OLMADIM İŞTAHIMA
ARTIDA ÇIKMAMAK İÇİN TÜM GAYRETİMLE ÇABALIYORUM

benimde iştahım çok fena, eve gidince düşünemiyorum. antep fıstığı bitmedi hala

günaydın canımmmmmmm
ulan bana bi kere şöyle canmmmmmmmm yazmadın alacağn olsun.

sabredivereydin sanada yazdığımı görecektin

BİRAZ CANIM SIKKIN BUGÜN O YÜZDEN İŞTAHIM AÇIK AMA HENÜZ TESLİM OLMADIM İŞTAHIMA
ARTIDA ÇIKMAMAK İÇİN TÜM GAYRETİMLE ÇABALIYORUM

ciddi bir sıkıntın yoktur inş. canım

vitaminler kilocuk olarak dönmezde o fıstıklar çok fenaa hemen tartıya yansıyor
meyve çayıda için

Canın neden sıkkın acabaaaa

YA BURDA BİRLİKTE ÇALIŞTIĞIM Bİ ADAM VAR ÇOK ZOR BİRİ SABAH SABAH CANIMI İNANILMAZ SIKTI O DIŞARDAKİ İŞLERİ HALLEDİO BEN BURDAKİ MALUM MASA BAŞI ÇALIŞAN Bİ İNSANDA HEP ÇALIŞMAZ DİYE YORUMLANIR YA NE YAPIOSUNKİ OTURDUĞUN YERDEN MANTIĞI İŞTE BU SEBEPTEN MÜNAKAŞA ETTİK. ZATEN NEFRET EDİORUM BU İŞTEN BİDE BU SALAK ZORLAŞTIRIO

çalışma ortamında ne yazıkki bir sürü salak var. bende bu sabah öyle bi cümle duydum. ne yapıyosun ki zaten diye? artık derim kalınlaştı herhalde, senin yapmadığın işleri yapıyorum dedim bende. bozma moralini canım, ne yazık ki iş ortamında herkes kendi çalışıyo diğeri çalışmıyo gibi davranıyo

kendini bilmez insanlar her yerde var ne yazık ki
takma kafana canım boş ver sen takmadıkça o daha çok kudurur

Hamburger cim fıstıklara yorum yok çok fena + yansıdı

oh iyi demişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…