- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
YA BURDA BİRLİKTE ÇALIŞTIĞIM Bİ ADAM VAR ÇOK ZOR BİRİ SABAH SABAH CANIMI İNANILMAZ SIKTI O DIŞARDAKİ İŞLERİ HALLEDİO BEN BURDAKİ MALUM MASA BAŞI ÇALIŞAN Bİ İNSANDA HEP ÇALIŞMAZ DİYE YORUMLANIR YA NE YAPIOSUNKİ OTURDUĞUN YERDEN MANTIĞI İŞTE BU SEBEPTEN MÜNAKAŞA ETTİK. ZATEN NEFRET EDİORUM BU İŞTEN BİDE BU SALAK ZORLAŞTIRIO
Böyle şeyler canınızı sıkmayın canımlar.çalışma ortamında ne yazıkki bir sürü salak var. bende bu sabah öyle bi cümle duydum. ne yapıyosun ki zaten diye? artık derim kalınlaştı herhalde, senin yapmadığın işleri yapıyorum dedim bende. bozma moralini canım, ne yazık ki iş ortamında herkes kendi çalışıyo diğeri çalışmıyo gibi davranıyo
Selam canlar
efenmmmm bugün sabah kahvaltisi bir yumurta 1 ck zeytinyaginda
bir ince dilim ekmek
5 adet zeytin
bir adet kare cikolata
oldu kahvaltim 350 kcl
1000 kalori daha var
efem birazdan bebeyi uyutup epileptigi taciz edicegim
ögle yemegine napsam kafa karisik bilemiyorummmmm pazartesiyi iple cekiyorum hatunlar 75i görürüm insallah yarabbimmm
kendini bilmez insanlar her yerde var ne yazık ki
takma kafana canım boş ver sen takmadıkça o daha çok kudurur
oh iyi demişsin
Geveze hatunpar selam..bugün yumis kontrolü için hastahenedeyim..tirotte fırlamış dahiliyeyede gozuktum..dun yaptırdığı tahlili kabul etmedi bugün bifaha yapcakmis dahiliyeci...50 TL sana veremde kesbsesini Dicedim..of ya..sene olmuş 2015 hala ayni numaralar..bugün önceki tahlili başka hastanede diye kabul etmiyo..sıra almış bulundun diye verdim bidaha kan..bidaha da gitmem zaten kontrole..neyse konu dağıldı..uzun lafın kısasi benden hayır yok yine bugün yollardayim..
Ben yokkende çılgınca geyik yapionuz inadına gibim..yokmu sizin işiniz. Çalışın azcik bakemmm...
Selam canlar
bir ince dilim ekmek
5 adet zeytin
bir adet kare cikolata
oldu kahvaltim 350 kcl
1000 kalori daha var
ögle yemegine napsam kafa karisik bilemiyorummmmm pazartesiyi iple cekiyorum hatunlar 75i görürüm insallah yarabbimmm
yarım simit 138YARIM SİMİT 2 BİTKİÇAYI 2 BARDAK BALLI SİRKELİ SU 3 ADET ETİ FORM SUNTA KAÇ KALORİ EDER ACEP
Geveze hatunpar selam..bugün yumis kontrolü için hastahenedeyim..tirotte fırlamış dahiliyeyede gozuktum..dun yaptırdığı tahlili kabul etmedi bugün bifaha yapcakmis dahiliyeci...50 TL sana veremde kesbsesini Dicedim..of ya..sene olmuş 2015 hala ayni numaralar..bugün önceki tahlili başka hastanede diye kabul etmiyo..sıra almış bulundun diye verdim bidaha kan..bidaha da gitmem zaten kontrole..neyse konu dağıldı..uzun lafın kısasi benden hayır yok yine bugün yollardayim..
Ben yokkende çılgınca geyik yapionuz inadına gibim..yokmu sizin işiniz. Çalışın azcik bakemmm...
bence muhasebecilik çok zorrrrr riskliii paralar girişler vss korkunççBöyle şeyler canınızı sıkmayın canımlar.
Gerçekten de her iş ortamında var böyle tipler.
Bizim idari işler de çalışan bi arkadaş var, şoför yani, sadece dışarı işlerine bakıyor. Ama sanıyor ki şirketin bütün işini o yapıyor, öyle davranıyor. Gülüp geçiyoruz biz de...
Herkes muhasebecilerin akşama kadar internette sürttüğünü düşünür mesela ama öyle değil... Gerçi buraya fazla takılır oldum ama işimi aksatmıyorum en azından
Afiyet olsun DİVASelam canlar
bir ince dilim ekmek
5 adet zeytin
bir adet kare cikolata
oldu kahvaltim 350 kcl
1000 kalori daha var
Afiyet olsun cnm simit e bayılırımYARIM SİMİT 2 BİTKİÇAYI 2 BARDAK BALLI SİRKELİ SU 3 ADET ETİ FORM SUNTA 215 KALORİ İMİŞ
canım o suntanın 100g 375 kalori, paket kaç gram adedi kaç gram bilmiyorum sen gramını hesaplayıp kalorisini bulabilirsin
pokohontas
allahtan özlem bütün paketi yememiş, ben biara keyfine yiyordum ben severim o suntayı hele ki üçgen peynir ya da krem peynirleeskiden bende o suntanın çok masum olduğuna sanıyordum sonuçta tatsız tuzsuz kup kuru bir şey
kalori saymaya başladığımda fark ettim ne kadar kalorili olduğunu onu yiyeceğime gider çikolata yerim sonuçta aynı kalori en azından mutlu olurum
allahtan özlem bütün paketi yememiş, ben biara keyfine yiyordum ben severim o suntayı hele ki üçgen peynir ya da krem peynirle
canım o suntanın 100g 375 kalori, paket kaç gram adedi kaç gram bilmiyorum sen gramını hesaplayıp kalorisini bulabilirsin
pokohontas
ben keyfine yiyodum yanında çay, iki kraker arası üçgen peyniri sıkıştıryordum. offf canım çekti ben yemek yemeye gidiyorumben çok açken yerdim midedeki suyu emip çok güzel tokluk hissi veriyor yaa
hımm ben ortalama 60 demiştim 50 miş demekki iyi 10 kalori kardasınBAKTIM CANM TANESİ 17 KALORİYMİŞ MERETİN
ben çok açken yerdim midedeki suyu emip çok güzel tokluk hissi veriyor yaa
AYNEN İNANILMAZ TOKLUK HİSSİ VERİO
sayın divamız hiç bilmiyorum inankikizlar KK nin Appi varmi ? Bulamadim aradim taradim
börek içli köfte ve limonatayı görmezsek çooooooooooooookkkkk sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?