- 24 Şubat 2015
- 617
- 805
- 123
- 39
kız bugün bana garezin mi var bu seferde içli köfte çekti
Börekle icli köfteyi yeme kizzz gerisini yut gitsin
bu tabağa bakıp canı enginar isteyen benden başka bi allahın kulu var mı?
değiştirdim canımKizz ayda profiline aksamdan beri gülüyom.heran ekrandan firlayip cikacak gibi
öyle demedi bikerem ayrıca en yaşlı ben değilim herkes doğum yılını ayını yazsın bakalımAYDAAAA RAKİBEMMMM MELEK SANA İHTİYAR DEDİ
sana annenler küççükken yeterince ilgi şefkat ve sevgi vermeyikler herhalde cicim.ayy canımmm çok mersüüüü bayılırım ilgiiye, sevgiye,şefkateeebende öpcem gell buraya
sen ne bölümü bitirdin ne iş yapıyorsun.YA BURDA BİRLİKTE ÇALIŞTIĞIM Bİ ADAM VAR ÇOK ZOR BİRİ SABAH SABAH CANIMI İNANILMAZ SIKTI O DIŞARDAKİ İŞLERİ HALLEDİO BEN BURDAKİ MALUM MASA BAŞI ÇALIŞAN Bİ İNSANDA HEP ÇALIŞMAZ DİYE YORUMLANIR YA NE YAPIOSUNKİ OTURDUĞUN YERDEN MANTIĞI İŞTE BU SEBEPTEN MÜNAKAŞA ETTİK. ZATEN NEFRET EDİORUM BU İŞTEN BİDE BU SALAK ZORLAŞTIRIO
yok divamız. bu arada geçmiş olsun baban iyidir umarım. ayrıca sen geçmişi okumuyorsun herhalde canım o kadar kişi babana geçmiş olsun demiş sen bişey dememişsin. çabuk git geçmişi oku gel bakiim. divayım diye şımarmak yokkizlar KK nin Appi varmi ? Bulamadim aradim taradim
ya bizim iş yerinde sadece 1 ana yemek çıkıyor yanına çorba bide tatlı yoğurt yada meyve. sizin nasıl bu kadar çok çeşit oluyor anlamış değilim. hele
Biber dolmasi enginar boregin yarisi limonata icli koftenin yarisi haric hepsini yedimlola_bunny .!.:bu tabağp canı enginar isteyen benden başka bi allahın kulu var mı?
düşündüm de uzun zamandır yememişim
kızlar tünaydınlar
değiştirdim canım
öyle demedi bikerem ayrıca en yaşlı ben değilim herkes doğum yılını ayını yazsın bakalım
sana annenler küççükken yeterince ilgi şefkat ve sevgi vermeyikler herhalde cicim.
sen ne bölümü bitirdin ne iş yapıyorsun.
yok divamız. bu arada geçmiş olsun baban iyidir umarım. ayrıca sen geçmişi okumuyorsun herhalde canım o kadar kişi babana geçmiş olsun demiş sen bişey dememişsin. çabuk git geçmişi oku gel bakiim. divayım diye şımarmak yok
ya bizim iş yerinde sadece 1 ana yemek çıkıyor yanına çorba bide tatlı yoğurt yada meyve. sizin nasıl bu kadar çok çeşit oluyor anlamış değilim. hele34bta26 nın işinde seçmeli menü yapıyor adamlar şunu beğenmezlerse şunu yesinler diye. gerçi ücretli mi bilmiyorum. bizim 2.5 tl öğlen yemeği.
canım o suntanın 100g 375 kalori, paket kaç gram adedi kaç gram bilmiyorum sen gramını hesaplayıp kalorisini bulabilirsin
pokohontas
kız bugün bana garezin mi var bu seferde içli köfte çektiama ben bol cevizli ve haşlama seviom
ya bizim iş yerinde sadece 1 ana yemek çıkıyor yanına çorba bide tatlı yoğurt yada meyve. sizin nasıl bu kadar çok çeşit oluyor anlamış değilim. hele34bta26 nın işinde seçmeli menü yapıyor adamlar şunu beğenmezlerse şunu yesinler diye. gerçi ücretli mi bilmiyorum. bizim 2.5 tl öğlen yemeği.
BİYOLOJİ EN SEVDİĞİM DERSTİ ÖSS Yİ ONUN SAYESİNDE KAZANDIYDIM. FUL YAPMIŞTIM TÜM BİYOLOJİYİ. SEN ŞİMDİ HASTANEDE FALAN MI ÇALIŞIYORSUN.CANM 2 ÜNİVERSİTE MEZUNUYUM İST.ÜNV. BİYOLOJİ AÇIKÖĞRETİM LABORANTLIK-SAĞLIK TEKNİKERLİĞİ
AMA GEL GÖRKİ ÖRGÜNDEN DEĞİL AÇIKÖĞRETİM OKUDUĞUM BÖLÜMDEN KADRO AÇILDI VE BURDAN ATANDIM
BİYOLOJİ EN SEVDİĞİM DERSTİ ÖSS Yİ ONUN SAYESİNDE KAZANDIYDIM. FUL YAPMIŞTIM TÜM BİYOLOJİYİ. SEN ŞİMDİ HASTANEDE FALAN MI ÇALIŞIYORSUN.
Her bide dokturum zayifladinmi sen didi bana..Kızlar valla okuyamiyom geçmişi..yolardayim..iki tane yumusum olmuş..folik asit kullanmaya başladım folio die bisi..bunların bisuru cesiti varmış..bunu bilen varmı..bu arada sabah 250 kcal. Lık kahvaltimdan sinra, oglen hastane kantininden karışık tost bide ayran içtim..pufff...kiss ildiniz..
KIZIM SEN ŞU TEDAVİYE ARA VER. GÜZELCE ZAYIFLA .70 E İN SONRA DENE HAMİLE KALMAYI HEM TROİDİN HEM YUMURTLAMAN DÜZELİR. ZATEN BU KİLOYLA HAMİLE KALIP NE YAPACAN. ŞUAN DA ÇOCUĞUN OLACAK DESELER BİLE BENCE ZAYIFLAMADAN HAMİLE KALMA. İN 70 E SONRA DENE DOĞAL YOLLARLA Bİ KAÇ AY. YİNE OLMUYORSA O ZAMAN KLOMEN FİLAN KULLANIRSIN. BEKLE BENCE BİRAZ. YAŞIN KAÇ YAŞLIMISIN. 35 FALAN DEĞİLSİN SONUÇDA DEĞİL Mİ.Her bide dokturum zayifladinmi sen didi bana..
KIZIM SEN ŞU TEDAVİYE ARA VER. GÜZELCE ZAYIFLA .70 E İN SONRA DENE HAMİLE KALMAYI HEM TROİDİN HEM YUMURTLAMAN DÜZELİR. ZATEN BU KİLOYLA HAMİLE KALIP NE YAPACAN. ŞUAN DA ÇOCUĞUN OLACAK DESELER BİLE BENCE ZAYIFLAMADAN HAMİLE KALMA. İN 70 E SONRA DENE DOĞAL YOLLARLA Bİ KAÇ AY. YİNE OLMUYORSA O ZAMAN KLOMEN FİLAN KULLANIRSIN. BEKLE BENCE BİRAZ. YAŞIN KAÇ YAŞLIMISIN. 35 FALAN DEĞİLSİN SONUÇDA DEĞİL Mİ.
ay sorma yıl 2015 ama hala özellerde aynı taktiklerben özel hastanelere bu nedenle önyargılıyımdır Rabbim yardımcın olsun canımcımm
kız üniversitede oda arkadaşım hataylıydı. bütün hatay+antep mutfağını bilirim, bayıla bayıla da yerim. annesi sağolsun manevi annem olarak gördüm hep o da kızından ayrı tutmadı beni hiçkız sen nereliydin haşlama cevizli içli köfteyi bilen birine ilk defa karşılaşıyorum
35 e ramak kala..32
aynen allah düşürmesin yaTesekkur ederim..bende buradaki jadin dogum doktorumu çok seviyom ondan geliom..tahlil isteyen dahiliyeciydi..devlet hastanesinde de insana it gibi davranıyorlar. Nezman gitsem çıngar cikariyom..sürekli azarliyolar..Allah düşürmesini..eksik te etmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?