Kalori Arkadaşım

sabah
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar peynir
2 tane yeşil zeytin

öğle
ızgara köfte(3 tane)
salata

ara
süt içicem bi bardak

akşam hamburger yicem bi tane ondan sıkı tutuyorum gün içinde(belki azcık minnacık patates yerim azcıkta mayonez ketçap) içecek sevmiom zati yemeğin yanında

kızlar tünaydınlar
Kizz ayda profiline aksamdan beri gülüyom.heran ekrandan firlayip cikacak gibi
değiştirdim canım

AYDAAAA RAKİBEMMMM MELEK SANA İHTİYAR DEDİ
öyle demedi bikerem ayrıca en yaşlı ben değilim herkes doğum yılını ayını yazsın bakalım

ayy canımmm çok mersüüüü bayılırım ilgiiye, sevgiye,şefkateee bende öpcem gell buraya
sana annenler küççükken yeterince ilgi şefkat ve sevgi vermeyikler herhalde cicim.

sen ne bölümü bitirdin ne iş yapıyorsun.

kizlar KK nin Appi varmi ? Bulamadim aradim taradim
yok divamız. bu arada geçmiş olsun baban iyidir umarım. ayrıca sen geçmişi okumuyorsun herhalde canım o kadar kişi babana geçmiş olsun demiş sen bişey dememişsin. çabuk git geçmişi oku gel bakiim. divayım diye şımarmak yok

Eki Görüntüle 1460916

YAV GACILAR NAPİM BEN BUNU YEMİMDE ALLAH AŞKINA KAÇ KALORİDİR BU MENÜ
ya bizim iş yerinde sadece 1 ana yemek çıkıyor yanına çorba bide tatlı yoğurt yada meyve. sizin nasıl bu kadar çok çeşit oluyor anlamış değilim. hele 34bta26 nın işinde seçmeli menü yapıyor adamlar şunu beğenmezlerse şunu yesinler diye. gerçi ücretli mi bilmiyorum. bizim 2.5 tl öğlen yemeği.

CANM 2 ÜNİVERSİTE MEZUNUYUM İST.ÜNV. BİYOLOJİ AÇIKÖĞRETİM LABORANTLIK-SAĞLIK TEKNİKERLİĞİ
AMA GEL GÖRKİ ÖRGÜNDEN DEĞİL AÇIKÖĞRETİM OKUDUĞUM BÖLÜMDEN KADRO AÇILDI VE BURDAN ATANDIM

canım o suntanın 100g 375 kalori, paket kaç gram adedi kaç gram bilmiyorum sen gramını hesaplayıp kalorisini bulabilirsin
pokohontas

Kızlar bunu yazcaktim aklimdaydi..simdi görünce yazılım didim..
Kardeşim spor salonunda diet kontrolü ile 15 kg.verdi..o zaman didiydi..hocası dimis..bu düet ürünleri ve konflexler falan Sipesil K, sunta hepsi Fasa fiaoymus..zaten kalorilerine bakarsan anlarsın dimis..hakketten ole...kalorileri hic de az digil..onlar buğday ezmesi kullanıyordu..içine sut badem bal muz..

kız bugün bana garezin mi var bu seferde içli köfte çekti ama ben bol cevizli ve haşlama seviom

kız sen nereliydin haşlama cevizli içli köfteyi bilen birine ilk defa karşılaşıyorum

şimcik canım bizim iş yerinde yemekler ücretsiz ana yoğurt veya ayran, limon ve 2 çeşit salata yada zeytinyağlı hiç eksik olmuyor

menü aynen şöyle uygulanıyor
ana yemek
çorba veya pilav , makarna bu 3 den biri arada börekte ilave ediliyor
2 çeşit salata yada zeytinyağlı sabit
yoğurt veya ayran, limon sabit

BİYOLOJİ EN SEVDİĞİM DERSTİ ÖSS Yİ ONUN SAYESİNDE KAZANDIYDIM. FUL YAPMIŞTIM TÜM BİYOLOJİYİ. SEN ŞİMDİ HASTANEDE FALAN MI ÇALIŞIYORSUN.

Kızlar valla okuyamiyom geçmişi..yolardayim..iki tane yumusum olmuş..folik asit kullanmaya başladım folio die bisi..bunların bisuru cesiti varmış..bunu bilen varmı..bu arada sabah 250 kcal. Lık kahvaltimdan sinra, oglen hastane kantininden karışık tost bide ayran içtim..pufff...kiss ildiniz..

Her bide dokturum zayifladinmi sen didi bana..

Her bide dokturum zayifladinmi sen didi bana..
KIZIM SEN ŞU TEDAVİYE ARA VER. GÜZELCE ZAYIFLA .70 E İN SONRA DENE HAMİLE KALMAYI HEM TROİDİN HEM YUMURTLAMAN DÜZELİR. ZATEN BU KİLOYLA HAMİLE KALIP NE YAPACAN. ŞUAN DA ÇOCUĞUN OLACAK DESELER BİLE BENCE ZAYIFLAMADAN HAMİLE KALMA. İN 70 E SONRA DENE DOĞAL YOLLARLA Bİ KAÇ AY. YİNE OLMUYORSA O ZAMAN KLOMEN FİLAN KULLANIRSIN. BEKLE BENCE BİRAZ. YAŞIN KAÇ YAŞLIMISIN. 35 FALAN DEĞİLSİN SONUÇDA DEĞİL Mİ.

[QUOTE="lola_bunny, post: 40034283, member: 662584"

canım valla hastane yollarında zayflıcan, zayıflama öyküne de hastane ev arası koşturarak zayıfladım dicen[/QUOTE]

He valla ya..

35 e ramak kala..32

ay sorma yıl 2015 ama hala özellerde aynı taktikler ben özel hastanelere bu nedenle önyargılıyımdır Rabbim yardımcın olsun canımcımm

Tesekkur ederim..bende buradaki jadin dogum doktorumu çok seviyom ondan geliom..tahlil isteyen dahiliyeciydi..devlet hastanesinde de insana it gibi davranıyorlar. Nezman gitsem çıngar cikariyom..sürekli azarliyolar..Allah düşürmesini..eksik te etmesin..

kız sen nereliydin haşlama cevizli içli köfteyi bilen birine ilk defa karşılaşıyorum
kız üniversitede oda arkadaşım hataylıydı. bütün hatay+antep mutfağını bilirim, bayıla bayıla da yerim. annesi sağolsun manevi annem olarak gördüm hep o da kızından ayrı tutmadı beni hiç

35 e ramak kala..32

yap canım yap aydaya bakma. susuyla mı karıştırıyo bu kız seni ne

aynen allah düşürmesin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…