Kalori Arkadaşım

Kizlar alamanlar o isi iyi düsünmüs, her bir cocuga 186 euro cocuk parasi var, bezleri mamalari onla karsiliyorsun.
3 sene dogum iznin var, ilk sene calisan bayanlara maaslarinin yüzde 67si var,misal maasim 1500 euro dogum parasi bir sene boyunca 700 euro verdiler,cok sükür...
simdi geri kalan 2 sene dogum iznimde o 700 euro 150 euroya düstü,cok az ama allah bereket versin hanimlar.
Türkiyedeki dogum izni 8 hafta saka gibi hanimlar,bebeklerinize doyamiyorsunuz bile yaaaa
Maddi yardimlar az da olsa Hükümet calisiyor,daha ilerde düzelir insallah,,,,
bebekler birbirinden düsük konumlu oldumu üzülüyorum,hepssii herseyin en iyisini hak ediyor cünkü.

evet yaaa resmen ücretsiz izin alıcam eşim borcun altında kalmasın diye istememe rağmen şuanda yapamıyorum

canm çok teferruatlı müsait bi zamanında okumanı tavsiye ederim 2, yimi yapsam ne
kız sık dişini iki sene bakarsın daha çok şey çıkar

evet yaaa resmen ücretsiz izin alıcam eşim borcun altında kalmasın diye istememe rağmen şuanda yapamıyorum

kız sık dişini iki sene bakarsın daha çok şey çıkar

yok zati karar değiştirmezsem benm kontrolümde olmicek allahın takdirine boynumuz kıldan ince el kadar bebeyi bırakıp çalışamam ben 3 sene izin versinler alamanyalar gibi söz yapecem len

yok zati karar değiştirmezsem benm kontrolümde olmicek allahın takdirine boynumuz kıldan ince el kadar bebeyi bırakıp çalışamam ben 3 sene izin versinler alamanyalar gibi söz yapecem len
aynen ya doğum sonrası 10 hafta izin verip sonrada doğurun nüfus yaşlanıyo diyolar bide. ilerde burası da almanya gibi olur, nüfus tehlikeye girince akıllanırlar

kızzz özlem bunlar pusuya çekildiler herhalde hiç ses seda yok, bende yeşilçayımı aldım buraya bakim okim azcık dedim ama nerdeeee. ben çalışo olsam 10 sayfa ilerlerdi kesin

kızzz özlem bunlar pusuya çekildiler herhalde hiç ses seda yok, bende yeşilçayımı aldım buraya bakim okim azcık dedim ama nerdeeee. ben çalışo olsam 10 sayfa ilerlerdi kesin

HAKATEN LOLA MEYDAN BİZE KALDI DEDİKODU YAPEK ACIK AYDA ŞÖYLE ROSE BÖLE 34BTA BİLMEM NE BU FIRSAT GEÇMEZ ELE Bİ DAHA

Kimsecikler yokken ben Nlatiyim ozaman. Kizim okulda kawga etmis.baska bi kizla birbirlerine girmisler kafayi yicem.aslinda sebebi cok komik
Gecenlerde bizden bi ayakkabi istedi bende almadim cok pahaliydi cunku.bugun o kiz benimkinin begendigi ayskkabiyla gelmiss.benimkide kendine yedirememis once biseyler soylemis en sondada kesin çakmadır o demis.sonrada olan olmus.beni cagirdilar gittim beni gorunce agladi dayanamadim yaaaa.offff

Nerdesini kizlarrrrrr

buradayımmm

HAKATEN LOLA MEYDAN BİZE KALDI DEDİKODU YAPEK ACIK AYDA ŞÖYLE ROSE BÖLE 34BTA BİLMEM NE BU FIRSAT GEÇMEZ ELE Bİ DAHA

yap yappp fırsat bu fırsattt

senin kız erken ergenliğe girmiş

bir şey söyleyeyim mi bence sen kızını o okuldan al çünkü orada ki çocuklarla kendini kıyaslayıp duruyor ve kendinde olmayan şeyler için hırçınlaşmaya başlamış aslında kızını bir pedagoga götürsen iyi olur bilinç altında daha kim bilir neler vardır.
oyun odası isteme , evin içinde neden merdiven yok diye sorgulama , mobilyalarını beğenmeyip başka yeni mobilyalara heveslenmesi
kılık kıyafet beğenmeme büyüdüğünde ya kendine güvensiz pasif bir karaktere dönüşür yada hırçın ve saldırgan bir karaktere bence şimdiden tedbirini al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…