Kalori Arkadaşım

benim kiz dda cok fena...öyle olaylari yok ama mesela kendi secer giycegini
dolap kiyafet dolu 2 tayt,2 bluzla seneyi kapadik masallah
ya dar gelir ya rengini begenmez,acayip secici ve daha 6 yasinda yaaa normal degil
Annem diyo sen safdin yavrimmm bu ne böyle diyo daha dünkü sicirtma diyoo yaa ( sicirtma bizim köyde ufaklara öyle derler kusra bakmayin artikin )

Anne diyorum bunlar Hormonlu bebe erken eriyolar,yok folik asit yok su vitamin derken sen yuttun mu bende onlari diyom, yok nerde diyo sende 5 kilo aldim dogurdum sen 30-40 kg almadan dogurmuyon diye Tee allahm yaaaaaaaaa

walla yaaa bir tek bayramlıklarımızı alırken seçtiriyorlardı bize onu da annem bak bu çok güzel derdi bende peki o olsun derdim gerisi annem ne alırsa yada ne örerse onu giyinirdim
şimdi abimin oğlu bu kış çocuğa bot giydirememişler 2 tane botu var yok diyor ben spor ayakkabı giyinicem sevmiyorum onları diyor

Cnmcm 5 6 yaz sendromuymuş.geçiciymiş. okulun rehberlik ögretmeniyle konustuk,cocuklarin hemen hepsinde war ama sizinki disa wuruyo dedi. Seneye buranin ilkokuluna gomdermeyi dusunmuyarum zaten.dewlet okulu olcsk buyuk ihtimal
yaaa bir de şimdiki çocuklar pc lerini tabletlerini yarıştırıyorlar

Nerdesini kizlarrrrrr

burdayııııııımmmm

HAKATEN LOLA MEYDAN BİZE KALDI DEDİKODU YAPEK ACIK AYDA ŞÖYLE ROSE BÖLE 34BTA BİLMEM NE BU FIRSAT GEÇMEZ ELE Bİ DAHA

he kız dedikodu diyince bahar hemen kafayı kaldırdı bak

AKŞAMA ELMALI TURTA YAPCAM SİZEDE FOTO YOLLICAM CANINIZ ÇEKSİN YAPIN YİYİN ETLENİP BUTLANIN

anam öyle maharetlerim yok ki anca canım çeker

kız sen ordan al o kızı. abuk subuk marka düşkünlüğü oluşacak çocukta. kendini pasif hissetmesin

Bende aksam damla cikolatali kurabiye yaptim

ohhhhhhh yiseydin bayatlamasın

bence de

Eki Görüntüle 1461298

sabah evden çıkmadan kızlara sürprizzz yapiyim dedim

sinoki bakmasın madem o bana kendini göstermiyorrrr

kız sen yanlara çalış onun haricinde hiç bişeyin yok fıstık gibisin maşallah

kız keşkem birde arkadan foto çekseydim kamyon damperi gibi geriye doğru çıkık koca totomun

totom vücütüme göre orantısız
canimcim dümdüz arazi den daha iyi benim ki öyle de azcik
her tarafim ok olsa bile zayiflasam arkada bisey kalmaz, ne giysem yakismaz o yüzden 65in altina düstümmü olmuyo cipcirkin oluyor ya 7

olmuyor olmuyor nasıl yağ bunlar anlamıyorum gitmiyorlarrr geçen sene bu halimden daha inceydim ve hala oradaydılar gıcık oluyordum kesicem bunları diyordum eşim gülüyordu

canimcim dümdüz arazi den daha iyi benim ki öyle de azcik
her tarafim ok olsa bile zayiflasam arkada bisey kalmaz, ne giysem yakismaz o yüzden 65in altina düstümmü olmuyo cipcirkin oluyor ya 7

sana squatı tavsiye ederim bence bir araştır totoyu çok güzel şekillendiriyormuş

kız öyle deme benimde kırmızı rugan pabuç için 3 gün ağlamışlığım vardırhayal meyal hatırlıyorum 5 yaşlarında falan. bende annemin seçtiğini giymezdim ki annem çok zor şartlarda hamile kalmış doğurmuş beni evde doğum, bende o da ölüyomuş nerdeyse

kız keşkem birde arkadan foto çekseydim kamyon damperi gibi geriye doğru çıkık koca totomun

totom vücütüme göre orantısız

kız arka kalsın yaaa seksü oluyo, yanlar gitsin sadece

sana squatı tavsiye ederim bence bir araştır totoyu çok güzel şekillendiriyormuş
evet canim bi 70i göreyim de suan cok kilom ya sekillensin desem sekillenemez bile,mayalanip kabarmis hamur gibi kalir
ama arkadaslar var squat yapan hepsi gayet memnun bende denicem muhakkakk

Kiss 34 bta.o nekadat incecik bi bel öylesana bi tafsiye popon kuculmuyosa sende belini kalinlastir. O zaman hic göze batmazzz

Bide rehberlik ogretmeni sey dedi
Kendini burdaki cocuklardan yasca buyuk goruyo onlara abla gibi dawraniyo dedi.mesela ogretmeni nisanli ona gecen gun "amaan napcan ewlenip el oglunun kahrinimi cekicen"demis.oda niye oyle soluyosun demis.benimkide seni wazgecirmeye calisiyorum ewlenipte bizi birakma diye demis. Falan boylebi kiz iste benimki. Daha 5.5 yasinda ama cenesi babanesine cekmis

kiz cocuklari bilmis oluyo canimcim ufakken hos oluypor ama büyüynce de böyle olurlar yandik sana söylimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…