Eki Görüntüle 1461298
sabah evden çıkmadan kızlara sürprizzz yapiyim dedim
sinoki bakmasın madem o bana kendini göstermiyorrrr
canim nerenden kilo vermeyi düsünoyorsun acabaaaa
canim nerenden kilo vermeyi düsünoyorsun acabaaaa
gayet fit gördüm seni ama hic fitligin siniri olur mu dimi amaben hep dedim totom küçülsün başka bir şey istemiyorum diye gerçi kollarımda kalın ama onlar totom kadar rahatsız etmiyor
benim kiz dda cok fena...öyle olaylari yok ama mesela kendi secer giycegini
dolap kiyafet dolu 2 tayt,2 bluzla seneyi kapadik masallah
ya dar gelir ya rengini begenmez,acayip secici ve daha 6 yasinda yaaa normal degil
Annem diyo sen safdin yavrimmm bu ne böyle diyo daha dünkü sicirtma diyoo yaa ( sicirtma bizim köyde ufaklara öyle derler kusra bakmayin artikin )
Anne diyorum bunlar Hormonlu bebe erken eriyolar,yok folik asit yok su vitamin derken sen yuttun mu bende onlari diyom, yok nerde diyo sende 5 kilo aldim dogurdum sen 30-40 kg almadan dogurmuyon diyeTee allahm yaaaaaaaaa
gayet fit gördüm seni ama hic fitligin siniri olur mu dimi amadoymuyoruz kadin olmak zor is yarebbim ya
yaaa bir de şimdiki çocuklar pc lerini tabletlerini yarıştırıyorlarCnmcm 5 6 yaz sendromuymuş.geçiciymiş. okulun rehberlik ögretmeniyle konustuk,cocuklarin hemen hepsinde war ama sizinki disa wuruyo dedi. Seneye buranin ilkokuluna gomdermeyi dusunmuyarum zaten.dewlet okulu olcsk buyuk ihtimal
Nerdesini kizlarrrrrr
HAKATEN LOLA MEYDAN BİZE KALDI DEDİKODU YAPEK ACIK AYDA ŞÖYLE ROSE BÖLE 34BTA BİLMEM NE BU FIRSAT GEÇMEZ ELE Bİ DAHA
AKŞAMA ELMALI TURTA YAPCAM SİZEDE FOTO YOLLICAM CANINIZ ÇEKSİN YAPIN YİYİN ETLENİP BUTLANIN
Kimsecikler yokken ben Nlatiyim ozaman. Kizim okulda kawga etmis.baska bi kizla birbirlerine girmisler kafayi yicem.aslinda sebebi cok komik
Gecenlerde bizden bi ayakkabi istedi bende almadim cok pahaliydi cunku.bugun o kiz benimkinin begendigi ayskkabiyla gelmiss.benimkide kendine yedirememis once biseyler soylemis en sondada kesin çakmadır o demis.sonrada olan olmus.beni cagirdilar gittim beni gorunce agladi dayanamadim yaaaa.offff
Bende aksam damla cikolatali kurabiye yaptim
buradayımmm
yap yappp fırsat bu fırsattt
senin kız erken ergenliğe girmiş
bir şey söyleyeyim mi bence sen kızını o okuldan al çünkü orada ki çocuklarla kendini kıyaslayıp duruyor ve kendinde olmayan şeyler için hırçınlaşmaya başlamış aslında kızını bir pedagoga götürsen iyi olur bilinç altında daha kim bilir neler vardır.
oyun odası isteme , evin içinde neden merdiven yok diye sorgulama , mobilyalarını beğenmeyip başka yeni mobilyalara heveslenmesi
kılık kıyafet beğenmeme büyüdüğünde ya kendine güvensiz pasif bir karaktere dönüşür yada hırçın ve saldırgan bir karaktere bence şimdiden tedbirini al
Eki Görüntüle 1461298
sabah evden çıkmadan kızlara sürprizzz yapiyim dedim
sinoki bakmasın madem o bana kendini göstermiyorrrr
canimcim dümdüz arazi den daha iyi benim ki öyle de azcikkız keşkem birde arkadan foto çekseydim kamyon damperi gibi geriye doğru çıkık koca totomun
totom vücütüme göre orantısız
burdayııııııımmmm
he kız dedikodu diyince bahar hemen kafayı kaldırdı bak
anam öyle maharetlerim yok kianca canım çeker
kız sen ordan al o kızı. abuk subuk marka düşkünlüğü oluşacak çocukta. kendini pasif hissetmesin
ohhhhhhh yiseydin bayatlamasın
bence de
kız sen yanlara çalış onun haricinde hiç bişeyin yok fıstık gibisin maşallah
canimcim dümdüz arazi den daha iyi benim ki öyle de azcik
her tarafim ok olsa bile zayiflasam arkada bisey kalmaz, ne giysem yakismaz o yüzden 65in altina düstümmü olmuyo cipcirkin oluyor ya7
benim kiz dda cok fena...öyle olaylari yok ama mesela kendi secer giycegini
dolap kiyafet dolu 2 tayt,2 bluzla seneyi kapadik masallah
ya dar gelir ya rengini begenmez,acayip secici ve daha 6 yasinda yaaa normal degil
Annem diyo sen safdin yavrimmm bu ne böyle diyo daha dünkü sicirtma diyoo yaa ( sicirtma bizim köyde ufaklara öyle derler kusra bakmayin artikin )
Anne diyorum bunlar Hormonlu bebe erken eriyolar,yok folik asit yok su vitamin derken sen yuttun mu bende onlari diyom, yok nerde diyo sende 5 kilo aldim dogurdum sen 30-40 kg almadan dogurmuyon diyeTee allahm yaaaaaaaaa
kız keşkem birde arkadan foto çekseydim kamyon damperi gibi geriye doğru çıkık koca totomun
totom vücütüme göre orantısız
evet canim bi 70i göreyim de suan cok kilom ya sekillensin desem sekillenemez bile,mayalanip kabarmis hamur gibi kalirsana squatı tavsiye ederim bence bir araştır totoyu çok güzel şekillendiriyormuş
benimkide kızdırmak için koca götlü diye seviyorolmuyor olmuyor nasıl yağ bunlar anlamıyorum gitmiyorlarrr geçen sene bu halimden daha inceydim ve hala oradaydılar gıcık oluyordum kesicem bunları diyordum eşim gülüyordu
benimkide kızdırmak için koca götlü diye seviyor
kiz cocuklari bilmis oluyo canimcim ufakken hos oluypor ama büyüynce de böyle olurlar yandik sana söylimmmKiss 34 bta.o nekadat incecik bi bel öylesana bi tafsiye popon kuculmuyosa sende belini kalinlastir. O zaman hic göze batmazzz
Bide rehberlik ogretmeni sey dedi
Kendini burdaki cocuklardan yasca buyuk goruyo onlara abla gibi dawraniyo dedi.mesela ogretmeni nisanli ona gecen gun "amaan napcan ewlenip el oglunun kahrinimi cekicen"demis.oda niye oyle soluyosun demis.benimkide seni wazgecirmeye calisiyorum ewlenipte bizi birakma diye demis. Falan boylebi kiz iste benimki. Daha 5.5 yasinda ama cenesi babanesine cekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?