- 24 Şubat 2015
- 617
- 805
- 123
- 39
Kiss 34 bta.o nekadat incecik bi bel öylesana bi tafsiye popon kuculmuyosa sende belini kalinlastir. O zaman hic göze batmazzz
Bide rehberlik ogretmeni sey dedi
Kendini burdaki cocuklardan yasca buyuk goruyo onlara abla gibi dawraniyo dedi.mesela ogretmeni nisanli ona gecen gun "amaan napcan ewlenip el oglunun kahrinimi cekicen"demis.oda niye oyle soluyosun demis.benimkide seni wazgecirmeye calisiyorum ewlenipte bizi birakma diye demis. Falan boylebi kiz iste benimki. Daha 5.5 yasinda ama cenesi babanesine cekmis
Kiss 34 bta.o nekadat incecik bi bel öylesana bi tafsiye popon kuculmuyosa sende belini kalinlastir. O zaman hic göze batmazzz
Bide rehberlik ogretmeni sey dedi
Kendini burdaki cocuklardan yasca buyuk goruyo onlara abla gibi dawraniyo dedi.mesela ogretmeni nisanli ona gecen gun "amaan napcan ewlenip el oglunun kahrinimi cekicen"demis.oda niye oyle soluyosun demis.benimkide seni wazgecirmeye calisiyorum ewlenipte bizi birakma diye demis. Falan boylebi kiz iste benimki. Daha 5.5 yasinda ama cenesi babanesine cekmis
Benimkide gecen bana diyoki.eskiden sarilinca bingil bingil yag geliyodu elime simdi cok guzel oldun diyoo,guya kendince bana gaz weriyo. Sewinsemmi uzulsemmi bilemedimbenimkide kızdırmak için koca götlü diye seviyor
Kiz 34bta seni esefle kınıyorum o incecik bele sahip oldugun için. Ecük basenler eriyince 10 numarasin canim.
Ayni sikinti bendede var belim ince oldugu icin basenlerim daha cok göze batioyavru kuşlarım beninim basenlerle problemim var zaten geri kalan her yerimi seviyorumm
Olsun bebem moral bozmak yok,bırakmak yok. Kaldigimiz yerden dewammkızlar ben kalori sınırını çok aştım yasınıf arkadaşım yanımda metro yedi canım çekti.kantinde diğer sınıf arkadaşımla otururken çayını yanına bi küçük metro ikimizede aldım.o 52 kilo kendini kilolu görüyor. ne dese beğenirsiniz.sen o halde yiyeceksen ben de yiyebilirim öyleyse metroyu moralim bozuldu o küçük metroyu ve bi büyük metro yedim.eve gelince de 1 tane burda yani elazığda patila diyorlar kır pidesi gibi bişey ondan bi tane yedim
Cok tatlisim melek.tsk ederim.Olsun bebem moral bozmak yok,bırakmak yok. Kaldigimiz yerden dewamm
kızlar ben kalori sınırını çok aştım yasınıf arkadaşım yanımda metro yedi canım çekti.kantinde diğer sınıf arkadaşımla otururken çayını yanına bi küçük metro ikimizede aldım.o 52 kilo kendini kilolu görüyor. ne dese beğenirsiniz.sen o halde yiyeceksen ben de yiyebilirim öyleyse metroyu moralim bozuldu o küçük metroyu ve bi büyük metro yedim.eve gelince de 1 tane burda yani elazığda patila diyorlar kır pidesi gibi bişey ondan bi tane yedim
Benimkide gecen bana diyoki.eskiden sarilinca bingil bingil yag geliyodu elime simdi cok guzel oldun diyoo,guya kendince bana gaz weriyo. Sewinsemmi uzulsemmi bilemedim
Ayni sikinti bendede var belim ince oldugu icin basenlerim daha cok göze batio
kızlar ben kalori sınırını çok aştım yasınıf arkadaşım yanımda metro yedi canım çekti.kantinde diğer sınıf arkadaşımla otururken çayını yanına bi küçük metro ikimizede aldım.o 52 kilo kendini kilolu görüyor. ne dese beğenirsiniz.sen o halde yiyeceksen ben de yiyebilirim öyleyse metroyu moralim bozuldu o küçük metroyu ve bi büyük metro yedim.eve gelince de 1 tane burda yani elazığda patila diyorlar kır pidesi gibi bişey ondan bi tane yedim
melek e katılıyorum moral bozmak yok başkalarının sözlerine yorumlarına kulağını kapamalısın
şimdi sen biraz zayıflayınca da çekemeyenler olacak ayy ne gerek var daha zayıflama çirkin oluyorsun bu halin çok iyi falan diyenler çıkacak sen kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap önünde daha uzun bir yol var demorilize olmak yok bu tür cümleler duydukça daha da hırslanmalısın
Günaydınnn hatunlarrrr akşam kaynatamamışsınız ayyy ne kadar üzüldüm bilemezsinizzzzzz
günaydınGünaydın hanımlarr...
iltifat etmeye ÇALIŞMAK böyle bişey olsa gerek. sen yine de sevin ne güzel toparlandım kilo verdim diye
benimde yaaa, en son orası gidecek herhalde
kız nolcak onlardan, bozma moralini hiiiiiiçççç değmez. sen bugün yakıverirsin gider o metrolar
bana da daha zayıflama kırışıklıkların çıktı demişti bi vatandaşböle kaldım,daha 28 yaşındayım ve herkes 18-20 zanneder minyon olduğum için
günaydın fıstıkcımay kız bende bende içim acıdı kaynatamadıkları için
günaydın
bugün herkesi öpüom dikkat
kizlar KK nin Appi varmi ? Bulamadim aradim taradim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?