Kalori Arkadaşım

kız maşallah kızına laf ebesi çocukları çok severim

bence de babaanneyle fazla takılıyor anlaşılan ondan cümleleri gibi geldi bana hani fox ta kocamın ailesi dizisi var ya orada da ufaklık bir kız var Allah canımı almasın falan diyordu

kızlar ben kalori sınırını çok aştım ya sınıf arkadaşım yanımda metro yedi canım çekti.kantinde diğer sınıf arkadaşımla otururken çayını yanına bi küçük metro ikimizede aldım.o 52 kilo kendini kilolu görüyor.ne dese beğenirsiniz.sen o halde yiyeceksen ben de yiyebilirim öyleyse metroyumoralim bozuldu o küçük metroyu ve bi büyük metro yedim.eve gelince de 1 tane burda yani elazığda patila diyorlar kır pidesi gibi bişey ondan bi tane yedim

Olsun bebem moral bozmak yok,bırakmak yok. Kaldigimiz yerden dewamm

melek e katılıyorum moral bozmak yok başkalarının sözlerine yorumlarına kulağını kapamalısın
şimdi sen biraz zayıflayınca da çekemeyenler olacak ayy ne gerek var daha zayıflama çirkin oluyorsun bu halin çok iyi falan diyenler çıkacak sen kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap önünde daha uzun bir yol var demorilize olmak yok bu tür cümleler duydukça daha da hırslanmalısın

Benimkide gecen bana diyoki.eskiden sarilinca bingil bingil yag geliyodu elime simdi cok guzel oldun diyoo,guya kendince bana gaz weriyo. Sewinsemmi uzulsemmi bilemedim

iltifat etmeye ÇALIŞMAK böyle bişey olsa gerek. sen yine de sevin ne güzel toparlandım kilo verdim diye

Ayni sikinti bendede var belim ince oldugu icin basenlerim daha cok göze batio

benimde yaaa, en son orası gidecek herhalde

kız nolcak onlardan, bozma moralini hiiiiiiçççç değmez. sen bugün yakıverirsin gider o metrolar

bana da daha zayıflama kırışıklıkların çıktı demişti bi vatandaş böle kaldım,daha 28 yaşındayım ve herkes 18-20 zanneder minyon olduğum için

Günaydınnn hatunlarrrr akşam kaynatamamışsınız ayyy ne kadar üzüldüm bilemezsinizzzzzz

günaydın fıstıkcımay kız bende bende içim acıdı kaynatamadıkları için

Günaydın hanımlarr...
günaydın
bugün herkesi öpüom dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…