bİZE DENK GELMEZ NASILSA BOSVER :)bil kazan da yeni yarışma açılmış nevresim veriliyormuuuşşş
bİZE DENK GELMEZ NASILSA BOSVER :)
denk gelmesi için bir şans bile vermezsen tabi ki denk gelmez :) ben katıldım bayılırım nevresimlere
Günaydin Canlar
Gününüz Hayir olsun, bugün Günlerden Cuma ,Rabbim hepimize Hayir kapilarini acsin insaALLAH
Yavru ceylanlarim dün diyetim bozuldu,aksama kadar harika giden gün aksam misafiriyle bozuldu canlar.
Kendiler güüüyyyaaaa iylik adina almis gelmisler pastalari cörekleri börekleri,bir arkadasta otururken benim bebis uyudugu icin defne gelemezz hadi biz gidelim demisler , nasil ama
bende efem yedim tabi ayip olmasin dedim olmustur 2000 kalori
neyse bayanlar, hic önemli degil 20 günde bir kacamak da mi yapmiyahhh yaaa
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hanımlarrrr bugün güneş tutulması var
günaydın arkadaşlar
Günaydıınnnnnnnn kızlarrrrrr. hayırlı cumalar
gözlerimi kapattım son sayfa 1500 e gitmiştir diyodum bi baktm 76 ya gitmiş sadece :) afern bole olun hep
yarın anneme gidicek olmann muyluluğu var içimde ve dün kocam yine çook içten sevgisini gösterdii.Çok mutlu etti benihuzurdan heralde ( ) öyle bi uyumuşum ki hiçbişey duymamışım. çok dinlenmiş uyandım çok şukur. çok mutluyum bugunnn elhamdulıllahhh.
Günaydin Canlar
Gününüz Hayir olsun, bugün Günlerden Cuma ,Rabbim hepimize Hayir kapilarini acsin insaALLAH
Yavru ceylanlarim dün diyetim bozuldu,aksama kadar harika giden gün aksam misafiriyle bozuldu canlar.
Kendiler güüüyyyaaaa iylik adina almis gelmisler pastalari cörekleri börekleri,bir arkadasta otururken benim bebis uyudugu icin defne gelemezz hadi biz gidelim demisler , nasil ama
bende efem yedim tabi ayip olmasin dedim olmustur 2000 kalori
neyse bayanlar, hic önemli degil 20 günde bir kacamak da mi yapmiyahhh yaaa
üzülmeyin kızlar bende akşam bozdum hamburger yedik eşimle kaç zamandır yemiyorduk özlemişim ne de güzeldiiii
kızlar ben kalori sınırını çok aştım yasınıf arkadaşım yanımda metro yedi canım çekti.kantinde diğer sınıf arkadaşımla otururken çayını yanına bi küçük metro ikimizede aldım.o 52 kilo kendini kilolu görüyor. ne dese beğenirsiniz.sen o halde yiyeceksen ben de yiyebilirim öyleyse metroyu moralim bozuldu o küçük metroyu ve bi büyük metro yedim.eve gelince de 1 tane burda yani elazığda patila diyorlar kır pidesi gibi bişey ondan bi tane yedim
her yerden görünecek mi ki?
ben mi canını çektirdim? bende yidim de
tatlım bozma moralini. İnsanlar boş boş konuşur dururlar. O arkadaş da ne biçim arkadaştır çok kızdım
Şişmanız diye açlıktan mı ölelim çikileta yemeyelim mi
34bta26 tatlım ben bakmadım ama hissettiklerimden söylüyorum eminim mikemmel gözüküyorsundur
Divaa afiyet olsun iyi yapmışsın sen yiyecenki başkalarıda diva olabilsin
neredengeldibumelek kızın beni hayrete düşürdü bu ne bilmişlik maşallah maşallahbence sen rehberlik öğretmeni ile kalma pedagog a bi git
lola akşam yine fıstıkları götürdün inş
susu canım nasıl gidiyor diyet
ozz merhaba canımm
september,ayda, gamzenn sizlerede kucak dolusu günaydınlarrrrismini unuttuğum yoktur inş varsada affola
tatlım bozma moralini. İnsanlar boş boş konuşur dururlar. O arkadaş da ne biçim arkadaştır çok kızdım
Şişmanız diye açlıktan mı ölelim çikileta yemeyelim mi
34bta26 tatlım ben bakmadım ama hissettiklerimden söylüyorum eminim mikemmel gözüküyorsundur
Divaa afiyet olsun iyi yapmışsın sen yiyecenki başkalarıda diva olabilsin
neredengeldibumelek kızın beni hayrete düşürdü bu ne bilmişlik maşallah maşallahbence sen rehberlik öğretmeni ile kalma pedagog a bi git
lola akşam yine fıstıkları götürdün inş
susu canım nasıl gidiyor diyet
ozz merhaba canımm
september,ayda, gamzenn sizlerede kucak dolusu günaydınlarrrrismini unuttuğum yoktur inş varsada affola
üzülmeyin kızlar bende akşam bozdum hamburger yedik eşimle kaç zamandır yemiyorduk özlemişim ne de güzeldiiii
ye bebeğim beraber yiyelim. bugün öğlen bülbül tatlısı var, ben onu yicem sende tatlı yegörülecekler yerlerin saatleri var nette
evde yemek yoktu ve bende çok üşendim uzun zamandır da yemiyorduk eşime hamburger yiyelim mi dedim o da hayır demedi
arada diyet durunca bozmsk gerekiyor gercekten veya uzun süreli diyet yapinca, adina da Refeed Day deniliyor, yükleme günü gibi birsey.YAP GİTSİN BEN BOZMUOMDA NE OLUO HEP AYNI YERİMDEYİM
DÜN AKŞAM YÜRÜYÜŞTEN SONRA SİZE YAŞADIĞIM HİSSİ ANLATMAM KIZLAR. İÇİMDE BİŞEY BENİ RESMEN KEMİRİODU ÇİKOLATAAAAAA DİYE AMA YEMEDİM. ONUN YERİNE Bİ PORTAKAL BİDE KİVİ YEDİM.
çorba balık yersin helvayı da yanına alırsın da barbunyanın alakasını çözemedimDOMATES ÇORBA
LEVREK FLETO
BARBUNYA SALATA
HELVA günün menüsü kusasım geldi
ye bebeğim beraber yiyelim. bugün öğlen bülbül tatlısı var, ben onu yicem sende tatlı yebu hafta kendimden umudum yok kızlar tutmayın beni
aynenöğlen revani var bu hafta hiç dikkat edemedim saldım tabi bu durum hemen tartıya yansıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?