Kalori Arkadaşım

Günaydıınnnnnnnn kızlarrrrrr. hayırlı cumalar
gözlerimi kapattım son sayfa 1500 e gitmiştir diyodum bi baktm 76 ya gitmiş sadece :) afern bole olun hep

yarın anneme gidicek olmann muyluluğu var içimde ve dün kocam yine çook içten sevgisini gösterdii.Çok mutlu etti beni huzurdan heralde ( ) öyle bi uyumuşum ki hiçbişey duymamışım. çok dinlenmiş uyandım çok şukur. çok mutluyum bugunnn elhamdulıllahhh.

Günaydin Canlar
Gününüz Hayir olsun, bugün Günlerden Cuma ,Rabbim hepimize Hayir kapilarini acsin insaALLAH
Yavru ceylanlarim dün diyetim bozuldu,aksama kadar harika giden gün aksam misafiriyle bozuldu canlar.
Kendiler güüüyyyaaaa iylik adina almis gelmisler pastalari cörekleri börekleri,bir arkadasta otururken benim bebis uyudugu icin defne gelemezz hadi biz gidelim demisler , nasil ama
bende efem yedim tabi ayip olmasin dedim olmustur 2000 kalori
neyse bayanlar, hic önemli degil 20 günde bir kacamak da mi yapmiyahhh yaaa

YAP GİTSİN BEN BOZMUOMDA NE OLUO HEP AYNI YERİMDEYİM

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hanımlarrrr bugün güneş tutulması var

her yerden görünecek mi ki?

günaydın arkadaşlar

üzülmeyin kızlar bende akşam bozdum hamburger yedik eşimle kaç zamandır yemiyorduk özlemişim ne de güzeldiiii

ben mi canını çektirdim? bende yidim de

tatlım bozma moralini. İnsanlar boş boş konuşur dururlar. O arkadaş da ne biçim arkadaştır çok kızdım
Şişmanız diye açlıktan mı ölelim çikileta yemeyelim mi

34bta26 tatlım ben bakmadım ama hissettiklerimden söylüyorum eminim mikemmel gözüküyorsundur

Divaa afiyet olsun iyi yapmışsın sen yiyecenki başkalarıda diva olabilsin

neredengeldibumelek kızın beni hayrete düşürdü bu ne bilmişlik maşallah maşallah bence sen rehberlik öğretmeni ile kalma pedagog a bi git

lola akşam yine fıstıkları götürdün inş

susu canım nasıl gidiyor diyet

ozz merhaba canımm

september,ayda, gamzenn sizlerede kucak dolusu günaydınlarrrr ismini unuttuğum yoktur inş varsada affola

eminim bakmamışsındır

canım fıstık yimedim ama azcıcık desemde inanma, iki avuç çekirdek yedimmm. buarada bu gün herkesi öpüom ama sadece yazanları, yazmayanlar gelince öpücem

görülecekler yerlerin saatleri var nette

evde yemek yoktu ve bende çok üşendim uzun zamandır da yemiyorduk eşime hamburger yiyelim mi dedim o da hayır demedi
ye bebeğim beraber yiyelim. bugün öğlen bülbül tatlısı var, ben onu yicem sende tatlı ye bu hafta kendimden umudum yok kızlar tutmayın beni

YAP GİTSİN BEN BOZMUOMDA NE OLUO HEP AYNI YERİMDEYİM
arada diyet durunca bozmsk gerekiyor gercekten veya uzun süreli diyet yapinca, adina da Refeed Day deniliyor, yükleme günü gibi birsey.
Bak Pazartesi fazla kilon gitmezse,o gün mesela karbonhidrat agirlikli beslen,sadece bir gün ama.Yediklerin kalori olarak 2500e kadar ye.
Ciddiyiimm metabolizma hizlaniyor, her zaman uygulamisimdir duraksayinca ama dünkü tamamen tesadüf oldu,planlanmis degildi ama neyse degdi canim

DOMATES ÇORBA
LEVREK FLETO
BARBUNYA SALATA
HELVA günün menüsü kusasım geldi
çorba balık yersin helvayı da yanına alırsın da barbunyanın alakasını çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…