DOMATES ÇORBA
LEVREK FLETO
BARBUNYA SALATA
HELVA günün menüsü kusasım geldi
bizdede her yemeğin içinde var patates. hayır arkadaş sevioruz ama yiyince kabız oluyoruz olmaz ki böyle. oooo patates pirinç kabızlık garantitas kebabı ( genellikle patatesten ibaret oluyor)
pirinç pilavı
revani
fasulye piyaz
çoban salata
yoğurt
eminim bakmamışsındır
tatlım bozma moralini. İnsanlar boş boş konuşur dururlar. O arkadaş da ne biçim arkadaştır çok kızdım
Şişmanız diye açlıktan mı ölelim çikileta yemeyelim mi
34bta26 tatlım ben bakmadım ama hissettiklerimden söylüyorum eminim mikemmel gözüküyorsundur
Divaa afiyet olsun iyi yapmışsın sen yiyecenki başkalarıda diva olabilsin
neredengeldibumelek kızın beni hayrete düşürdü bu ne bilmişlik maşallah maşallahbence sen rehberlik öğretmeni ile kalma pedagog a bi git
lola akşam yine fıstıkları götürdün inş
susu canım nasıl gidiyor diyet
ozz merhaba canımm
september,ayda, gamzenn sizlerede kucak dolusu günaydınlarrrrismini unuttuğum yoktur inş varsada affola
saklandı beni kim sorcak diye pusu da beklioayda2kilogo nerde yaaaa
saklandı beni kim sorcak diye pusu da beklio
Lola ankaranin neresindensin kizzz.sihhiyiyeye yakinmisin.eger yolun duserse DTCF ye selamlarimi ilet.cok ozledim okulumusaklandı beni kim sorcak diye pusu da beklio
arada diyet durunca bozmsk gerekiyor gercekten veya uzun süreli diyet yapinca, adina da Refeed Day deniliyor, yükleme günü gibi birsey.
Bak Pazartesi fazla kilon gitmezse,o gün mesela karbonhidrat agirlikli beslen,sadece bir gün ama.Yediklerin kalori olarak 2500e kadar ye.
Ciddiyiimm metabolizma hizlaniyor, her zaman uygulamisimdir duraksayinca ama dünkü tamamen tesadüf oldu,planlanmis degildi ama neyse degdi canim
kızlar mehaba iş yerinde bi kadınla sorunlarım var. terbiyesiz insan. neyse. dün akşamdan beri canım çok sıkkındı neyse ki biraz rahatladım. çarşamba gününe kadar çok ama çok yoğun çalışacağım. hatta evrakları filan toplayıp evde devam edeceğim haftasonu. şimdi kafama koydum akşama kadar 10 tane daha analiz hazırlayacağım. ondan sizlerlen birlikte olamayacağım. kızımı özledim. ona sarılınca unutuyom bi olanları. gözlerim dolu şuan da. tam yazarken biri geldi gördü gözlerimi dolu dolu. off yaaa. neyse siz bensiz devam edin bugün. görüşürüz
tatlım bozma moralini. İnsanlar boş boş konuşur dururlar. O arkadaş da ne biçim arkadaştır çok kızdım
Şişmanız diye açlıktan mı ölelim çikileta yemeyelim mi
34bta26 tatlım ben bakmadım ama hissettiklerimden söylüyorum eminim mikemmel gözüküyorsundur
Divaa afiyet olsun iyi yapmışsın sen yiyecenki başkalarıda diva olabilsin
neredengeldibumelek kızın beni hayrete düşürdü bu ne bilmişlik maşallah maşallahbence sen rehberlik öğretmeni ile kalma pedagog a bi git
lola akşam yine fıstıkları götürdün inş
susu canım nasıl gidiyor diyet
ozz merhaba canımm
Sormayin bebelerle üniversite okuyorum.34 yasindayim onlar ortalama 22-23 bölümü de pek sevmiyorum ama basladim bi kere
september,ayda, gamzenn sizlerede kucak dolusu günaydınlarrrrismini unuttuğum yoktur inş varsada affola
kızlar mehaba iş yerinde bi kadınla sorunlarım var. terbiyesiz insan. neyse. dün akşamdan beri canım çok sıkkındı neyse ki biraz rahatladım. çarşamba gününe kadar çok ama çok yoğun çalışacağım. hatta evrakları filan toplayıp evde devam edeceğim haftasonu. şimdi kafama koydum akşama kadar 10 tane daha analiz hazırlayacağım. ondan sizlerlen birlikte olamayacağım. kızımı özledim. ona sarılınca unutuyom bi olanları. gözlerim dolu şuan da. tam yazarken biri geldi gördü gözlerimi dolu dolu. off yaaa. neyse siz bensiz devam edin bugün. görüşürüz
Kizlar bende inanilmaz artidayimmmm. Nedenki yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?