Kalori Arkadaşım

Benmde oglumun sünnet düğünü var nasipse yaza herkesinki bi bakış açısı ama bizimki eğlenmek için bahane diyelim. Ayrımcılık falan aklıma gelmez kızım olsaydı valla onada regl partisi yapardım. Tabi farki bayanceğezlerle yapardim

Teşekkür ederim canlar ı m. Siz benim kilo mu neden takip ediyorsunuz ama ya pazartesi süpriz yapacak tim

bu haftaki 1. sen gibi gözüküyorsun hafta sonu düşün bakalım p.tesi sana ne diyelim aslında benim aklımda bir şey var

''Kemal Paşamız'' sana çok yakışır

aynen canım kendı dugunumden bı halt anlamadım bende kendı basımıza ılk defa bı ıs yapacagız onun duygusu var tam yapalım duygusu var allahım ıns utandırmaz cok az zamanım kaldı kızlarr

aynen canım kendı dugunumden bı halt anlamadım bende kendı basımıza ılk defa bı ıs yapacagız onun duygusu var tam yapalım duygusu var allahım ıns utandırmaz cok az zamanım kaldı kızlarr

bende kendi kınamı düğünümü hayal meyal hatırlıyorum her şey çok fluu

birde eşimin tarafından kimseyi tanımıyorum yaa hepten karışmıştı kafam

Günaydinlar Efendim,,, cumartesiye yakisir bir kahvaltiyla 400 kcl le güne merhaba diyorum
1 kasik nutella
yarim haslanmis yumurta
bir ince dilim ekmek
5 zeytin
1 adet ince hindi somon
1 adet sekerli cay
1 bardak süt

efem tokum hayvan gibi güclendim
bugün esim evde, birazdan hafta sonu temizligini baslatacagim....evden ciksinlar bir

Ondan sonracima ögleden sonra Kizimin okul töreni var,burda ilk okullar törenle basliyor,okula kayit ediliyor hoslarina gitsin diye
Bek giremezsem beni de merak edin hatta meraktan catlayin diliyorum belkimmmm aksama dogru yazabilirim ama burayi okucam herkes aksatmadan yedigini ictigini yaziyoo hafta sonu diye salmak yokkkk

Günaydın canlar ,
bu sabah cok güzel yatak keyfi yaptım işe 15 dk gecikmeli olarak gittim çok güzel kahvaltımı yaptım
yarım zeytinli açma yarım sımıt domates salatalık ve 2 dılım kaşar peyniri süperdi ya bu günlerde azcık sanki yeme isteği başladı gibi bende son 5 kilo hadı bakalım

Ayyy nerde bu diva yaaaMeraktan simcik öleciiim

Benimde son 5 kilom cicimm bakalim kim once wercek

Ayyy nerde bu diva yaaaMeraktan simcik öleciiim
Bende çok merak ediyorum diva mizi sabah yazmış çıkmış ben kahvaltı yaptım. Şimdi işten getirdiğim dosyaları hallediyor u m. Bitmiyor bitmiyor. az önce pudra şekerin e bana bana çilek yedim.

KirazHanim annen daha ameliyat olmadı değil mi canım.

Benimde son 5 kilom cicimm bakalim kim once wercek

Aydaaa ben gidiyom BDVde konu acicam divamiz saatlerdir kayip diyeeeCanim benim kolay gelsin benimde bugun cok isim war sabahtan beri tükandayim aksam 10 kadar biterse iyidir isler.rose bende merak ediyom ama hafta sonu ameliyat etmezler heralde

Aydaaa ben gidiyom BDVde konu acicam divamiz saatlerdir kayip diyeeeCanim benim kolay gelsin benimde bugun cok isim war sabahtan beri tükandayim aksam 10 kadar biterse iyidir isler.rose bende merak ediyom ama hafta sonu ameliyat etmezler heralde
Herkese selam kızlar.
Annem henüz ameliyat olamadı maalesef. Grip oldu çünkü, olmasaydı iki gün önce olacaktı. Şimdi de gribin geçmesini bekliyoruz. Gelince her şey üst üste geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…