- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Tesekkur ederim cnmmNE GÜZEL MELEK SEVİNDİM SENİN ADINA TADINI ÇIKARIN
Saol cnmmm.T twice mother canim iyi tatiller, iycene dinlenin hazir kv de uzaklastirmisken sefasini sürsimdiden streslerinden arinmaya bak, yoksa tadina varamazsin ...ay ben agustosu bekliyorum,yaz gelsin,memlekete gelelim,denize girelim diye yaaa cok özledik artik iki sene olcak gelmeyeli,gebelik dogum derken uzadi hasretlikk
kizlar bu hafta oglusum hasta oldu,atesli disde cikariyo,hersey üst üste geldi pek girip yazamadim,bu hafta af edin beni artik
Birinciiyi merak icinde bekliyorummmmm
Gecmis olsun kuzucum cok fena bi salgin war yine kimi duysam hastailaç alıyom, bitki çayı içiom sürekli bi tık gerilemedi namussuz grip. kız grip grip beni öpmüşsün dur bende seni öpeyim
Teşekkür ederim canımvay vay didemcim çok hoşsun
@SusuDiyettee kız sen düğünlük falan bişeyler yapıon galiba sanki fac de öle bişeyler gördüm. sünnet için önerilerin varmı tospamın sünneti var mayıs haziran gibi
günaydıııınnnnnnn . Kızlar yaaa
faceden yazıyorm canm sana
Kiz biz sana bosa piremses demiyoz.çok hoşsun cnm masallahSabah size foto cektim kizlar.
Kiz biz sana bosa piremses demiyoz.çok hoşsun cnm masallah
Sabah size foto cektim kizlar.
Kızlar size bisey daniscam.kizimin gittigi okulda dini egitimde weriliyo dualar sureler falan.ogretmenimiz bize yaklasik bir ay once dediki normal okuma yazmayi biliyor bide cüz deneyelim defi.bende kabul ettim.binim kuzucumda cüzüde hemen kawradi yarın kurana geciyo we okulda baska bi cocuk yok kurana gecen.bugu. onun icin pasta falan almis ögretmeni kutlama yapcaklar.bende yarin bi supriz yapiyim ona diyorum.aklima luna park geldi hawalar soguk.sizin bana onereceginiz bisey warmi.neler yapabilirim.özel olsun istiyorum biraz
Saol cnm cok tskkr ederim.onu babasi soz werdi o götürcek.Maşallahh miniğeee Allah daim etsin. Alışveriş merkezlerinde oyun sahaları oluyo oraya goturebilirsin canım.
Teşekkür ederim canım benimMaşşallahhh güzellikkk
Senin boyun kaçtı canm ?
Sabah size foto cektim kizlar.
Teşekkür ederim canımama bel bölgesinde bi bolluk var.
Güzel çekememişim fotoğrafı.
valla lunapark hasta edebilir, alışveriş merkezlerinde oyun yerleri var benim kardeşim çıldırıyor oralara gitmek için(10 yaşında)seninkinin yaşını bilmediğim için kardeşiminkini yazdım ki değerlendirirken yardımcı olur sanaKızlar size bisey daniscam.kizimin gittigi okulda dini egitimde weriliyo dualar sureler falan.ogretmenimiz bize yaklasik bir ay once dediki normal okuma yazmayi biliyor bide cüz deneyelim defi.bende kabul ettim.binim kuzucumda cüzüde hemen kawradi yarın kurana geciyo we okulda baska bi cocuk yok kurana gecen.bugu. onun icin pasta falan almis ögretmeni kutlama yapcaklar.bende yarin bi supriz yapiyim ona diyorum.aklima luna park geldi hawalar soguk.sizin bana onereceginiz bisey warmi.neler yapabilirim.özel olsun istiyorum biraz
vuhuuuuuukuzum fıstık gibisin
kız İstanbul soğuk değil mi üşütmeyesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?