Kalori Arkadaşım

Saol cnmmm.
Yawrucuklar iyi olsunlar yaaa.benimkide hasta gibi offf.
Gurbetcilik zorrr

Kızlar size bisey daniscam.kizimin gittigi okulda dini egitimde weriliyo dualar sureler falan.ogretmenimiz bize yaklasik bir ay once dediki normal okuma yazmayi biliyor bide cüz deneyelim defi.bende kabul ettim.binim kuzucumda cüzüde hemen kawradi yarın kurana geciyo we okulda baska bi cocuk yok kurana gecen.bugu. onun icin pasta falan almis ögretmeni kutlama yapcaklar.bende yarin bi supriz yapiyim ona diyorum.aklima luna park geldi hawalar soguk.sizin bana onereceginiz bisey warmi.neler yapabilirim.özel olsun istiyorum biraz

Maşallahh miniğeee Allah daim etsin. Alışveriş merkezlerinde oyun sahaları oluyo oraya goturebilirsin canım.

Teşekkür ederim canım ama bel bölgesinde bi bolluk var.
Güzel çekememişim fotoğrafı.

yok güzelim o kadar olur çok şıksın maşallah

valla lunapark hasta edebilir, alışveriş merkezlerinde oyun yerleri var benim kardeşim çıldırıyor oralara gitmek için(10 yaşında)seninkinin yaşını bilmediğim için kardeşiminkini yazdım ki değerlendirirken yardımcı olur sana

[. OTE="lola_bunny, post: 40100166, member: 662584"]yok güzelim o kadar olur çok şıksın maşallah

valla lunapark hasta edebilir, alışveriş merkezlerinde oyun yerleri var benim kardeşim çıldırıyor oralara gitmek için(10 yaşında)seninkinin yaşını bilmediğim için kardeşiminkini yazdım ki değerlendirirken yardımcı olur sana[/QUOTE]
5 bucuk yasinda bebikim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…