- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Canim benim yaa sıkma canını, duzene girer hersey ins.kızlar mehaba iş yerinde bi kadınla sorunlarım var. terbiyesiz insan. neyse. dün akşamdan beri canım çok sıkkındı neyse ki biraz rahatladım. çarşamba gününe kadar çok ama çok yoğun çalışacağım. hatta evrakları filan toplayıp evde devam edeceğim haftasonu. şimdi kafama koydum akşama kadar 10 tane daha analiz hazırlayacağım. ondan sizlerlen birlikte olamayacağım. kızımı özledim. ona sarılınca unutuyom bi olanları. gözlerim dolu şuan da. tam yazarken biri geldi gördü gözlerimi dolu dolu. off yaaa. neyse siz bensiz devam edin bugün. görüşürüz
Offf ya hemde benimki oyle gramla falan degil.sabah tartiyi asagiya wticaktiimm. Bu arada kahwaltihaydaaaaa noldu bize ya. Bi tek ayda zayıfladı heralde bu hafta
Aklima bizim okul geldi.ordada bi cift wardi ama onlar 40 yas falandi, bizle takilirlardi.bi tanede bebisleri wardi we baska bolumden ek ders aliyolargi.onlar derse gidince bebise biz bakiyodukk.hey gidi gunler beeAa alinti yaptim yazdiklarim gitmis bebelerle üniversitede okuyorum.benden en az 10 yas kücükler
September naptiki acep annesinden hsber alamadik bugun.
Offf ya hemde benimki oyle gramla falan degil.sabah tartiyi asagiya wticaktiimm. Bu arada kahwalti
1 dilim tam bug.ekmegi
Yumurtali ispanak kawurma
öglen 1kase yogurt
1 minik pogaca
1 tane kurabiyee yedim
Kizlar bende inanilmaz artidayimmmm. Nedenki yaaa
Lola ankaranin neresindensin kizzz.sihhiyiyeye yakinmisin.eger yolun duserse DTCF ye selamlarimi ilet.cok ozledim okulumu
kızlar mehaba iş yerinde bi kadınla sorunlarım var. terbiyesiz insan. neyse. dün akşamdan beri canım çok sıkkındı neyse ki biraz rahatladım. çarşamba gününe kadar çok ama çok yoğun çalışacağım. hatta evrakları filan toplayıp evde devam edeceğim haftasonu. şimdi kafama koydum akşama kadar 10 tane daha analiz hazırlayacağım. ondan sizlerlen birlikte olamayacağım. kızımı özledim. ona sarılınca unutuyom bi olanları. gözlerim dolu şuan da. tam yazarken biri geldi gördü gözlerimi dolu dolu. off yaaa. neyse siz bensiz devam edin bugün. görüşürüz
benim de 800 kalori olmuş yaaaaAydacim bosver beeee degmez, is ortaminda illaki ufak da olsa fesatliklar oluyor, olmasa iii ama oluyor iste.
Sen isini gör kizina saril oh,temiz kalp rahat vicdan evde huzur daha ne oolsun
Bu hafta yarim kilo vermeye raziyim hanimlar benden söylemesiiii regl zamani yaklasiyor galiba iyi degilim krizlerdeyim ama ipin ucunu birakmak yok.
ögle yemegim bir adet izgara kanat bir sosis iki kasik pilav 5 kasik pirasa yemegi ,etti kahvaltiyla beraber 600 kcl
daaa bir 600 daha var oda bana aksama yeterrrr
September naptiki acep annesinden hsber alamadik bugun.
ben de merak ediyorum valla. Yazdm şimdi faceden
güneş tutulmasını suçlayalımmmm
yakın değilim canım ama yolum düşerse selamlarını iletirim
aaaaaa kuzum ben senin başka bi insanın hareketlerine moralinin bozulacağına inanamadımkız biz aslan burcuyuz s.ktiri çekseydin. bozma moralini kuzum getirtmesinler oraya kafasına havlu atar döveriz, kim olduğumuzu bile anlamaz
benim de 800 kalori olmuş yaaaasayın divamız bugün eliptik yolları göründü bana
bende merak ettim öğreneniniz olursa buraya da yazsın. inşallah şekeri düzene girmiştir
evet girmeyince bende ameliyat oldu diye düşündüm. buarada ayda 700 g kilo vermiş, bende artılardayım poffffffyaaa alemsin yaaaa kafaya havlu atıp dövmek nedir yaaaa
ben de yazmıştım ama dönmedi sanırsam ameliyat olmuştur yoksa sesi soluğu çıkardı
öyle kızdırmasınlar beni, tipimi görmeden işimi halledeyim diye malum devlet memuruyuzyaaa alemsin yaaaa kafaya havlu atıp dövmek nedir yaaaa
ben de yazmıştım ama dönmedi sanırsam ameliyat olmuştur yoksa sesi soluğu çıkardı
İşler bitti sonunda kızlar ne yoğunya off forumda sünnet ile konu açmışlar gördünüz mü
ben okudum sünnet ile ilgili yorumlar yapılmış islam dinine inanlar için yapılması inanmıyanlar için gereksiz çocugun bedenine zarar vermek düğün için gösteriş daha neler neler yazılmısbaşlığı gördüm ama okumadım
ben okudum sünnet ile ilgili yorumlar yapılmış islam dinine inanlar için yapılması inanmıyanlar için gereksiz çocugun bedenine zarar vermek düğün için gösteriş daha neler neler yazılmıs
DEĞMEZ CANM MORAL BOZMAYA HİÇBİŞEY GÖZYAŞIN KADAR KIYMETLİ OLMAZ HEBA ETMEEEE
niye böyle çalışma hırsına girdin ki kuzum. Çalışmıyo mu demiş sana :S
Allah yardımcın olsun inşaellah. üzülme sennn
Aydacim bosver beeee degmez, is ortaminda illaki ufak da olsa fesatliklar oluyor, olmasa iii ama oluyor iste.
Sen isini gör kizina saril oh,temiz kalp rahat vicdan evde huzur daha ne oolsun
Bu hafta yarim kilo vermeye raziyim hanimlar benden söylemesiiii regl zamani yaklasiyor galiba iyi degilim krizlerdeyim ama ipin ucunu birakmak yok.
ögle yemegim bir adet izgara kanat bir sosis iki kasik pilav 5 kasik pirasa yemegi ,etti kahvaltiyla beraber 600 kcl
daaa bir 600 daha var oda bana aksama yeterrrr
Teşekkür ederim canlar ı m. Siz benim kilo mu neden takip ediyorsunuz ama ya pazartesi süpriz yapacak timgüneş tutulmasını suçlayalımmmm
yakın değilim canım ama yolum düşerse selamlarını iletirim
aaaaaa kuzum ben senin başka bi insanın hareketlerine moralinin bozulacağına inanamadımkız biz aslan burcuyuz s.ktiri çekseydin. bozma moralini kuzum getirtmesinler oraya kafasına havlu atar döveriz, kim olduğumuzu bile anlamaz
benim de 800 kalori olmuş yaaaasayın divamız bugün eliptik yolları göründü bana
banada cocugum olmadan once cok sacma gelıyordu ama dedıgın gıbı eksık kalma tarafını dusununce olsun varsın dıyor ınsanokudum bende ama tüm yorumları okumadım sadece açılan konuyu ve bir kaç yoruma göz gezdirdim dini kısmı falan okumadım
aslında bana da düğün ayrımcılık olarak geliyor ama çocuğunda diğer arkadaşlarında eksik kalması ayrı bir konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?