Kalori Arkadaşım

Canim benim yaa sıkma canını, duzene girer hersey ins.
Sen yokken derebeylik bize emanet..

Aa alinti yaptim yazdiklarim gitmis bebelerle üniversitede okuyorum.benden en az 10 yas kücükler
Aklima bizim okul geldi.ordada bi cift wardi ama onlar 40 yas falandi, bizle takilirlardi.bi tanede bebisleri wardi we baska bolumden ek ders aliyolargi.onlar derse gidince bebise biz bakiyodukk.hey gidi gunler bee

Offf ya hemde benimki oyle gramla falan degil.sabah tartiyi asagiya wticaktiimm. Bu arada kahwalti
1 dilim tam bug.ekmegi
Yumurtali ispanak kawurma
öglen 1kase yogurt
1 minik pogaca
1 tane kurabiyee yedim

benm de oyle değil valla şimdi selesem ayda beni dover ama gram değil bildiğin kilo, hatta kilo x 2 yani neyse geçmeye başladı galiba, pazartesiye kadar hallederiz inşaellah.

Kizlar bende inanilmaz artidayimmmm. Nedenki yaaa

güneş tutulmasını suçlayalımmmm

Lola ankaranin neresindensin kizzz.sihhiyiyeye yakinmisin.eger yolun duserse DTCF ye selamlarimi ilet.cok ozledim okulumu

yakın değilim canım ama yolum düşerse selamlarını iletirim

aaaaaa kuzum ben senin başka bi insanın hareketlerine moralinin bozulacağına inanamadım kız biz aslan burcuyuz s.ktiri çekseydin. bozma moralini kuzum getirtmesinler oraya kafasına havlu atar döveriz, kim olduğumuzu bile anlamaz

benim de 800 kalori olmuş yaaaa sayın divamız bugün eliptik yolları göründü bana

yaaa alemsin yaaaa kafaya havlu atıp dövmek nedir yaaaa

bende merak ettim öğreneniniz olursa buraya da yazsın. inşallah şekeri düzene girmiştir

ben de yazmıştım ama dönmedi sanırsam ameliyat olmuştur yoksa sesi soluğu çıkardı

ayy içim daraldı yaaa eve gitsek bir an önce gün bitmediiii

Cok yogun bi gündü kızlar fazla gorusemedik ben işten çıktım. Malum istanbul trafigi. Cinnet gecirerekten kocacigimi almaya geldim. Iş çıkışı yemeğe ve sinemaya gitcüzzz. Onun çıkışını bekliom arabanın içinde. Offf 6 ya kadar uyim bari

ben okudum sünnet ile ilgili yorumlar yapılmış islam dinine inanlar için yapılması inanmıyanlar için gereksiz çocugun bedenine zarar vermek düğün için gösteriş daha neler neler yazılmıs

okudum bende ama tüm yorumları okumadım sadece açılan konuyu ve bir kaç yoruma göz gezdirdim dini kısmı falan okumadım

aslında bana da düğün ayrımcılık olarak geliyor ama çocuğunda diğer arkadaşlarında eksik kalması ayrı bir konu

DEĞMEZ CANM MORAL BOZMAYA HİÇBİŞEY GÖZYAŞIN KADAR KIYMETLİ OLMAZ HEBA ETMEEEE

niye böyle çalışma hırsına girdin ki kuzum. Çalışmıyo mu demiş sana :S
Allah yardımcın olsun inşaellah. üzülme sennn

Teşekkür ederim canlar ı m. Siz benim kilo mu neden takip ediyorsunuz ama ya pazartesi süpriz yapacak tim

banada cocugum olmadan once cok sacma gelıyordu ama dedıgın gıbı eksık kalma tarafını dusununce olsun varsın dıyor ınsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…