- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
hastane de mi hala evde mi bekliyorsunuzHerkese selam kızlar.
Annem henüz ameliyat olamadı maalesef. Grip oldu çünkü, olmasaydı iki gün önce olacaktı. Şimdi de gribin geçmesini bekliyoruz. Gelince her şey üst üste geliyor.
Herkese selam kızlar.
Annem henüz ameliyat olamadı maalesef. Grip oldu çünkü, olmasaydı iki gün önce olacaktı. Şimdi de gribin geçmesini bekliyoruz. Gelince her şey üst üste geliyor.
Kızlar ocağa süt koydum hatırlatın da taşmasın
düdüklü de olur mu ki basınçlı tam past ö rize süt olur herhalde. Bu arada mesajını görmedim ve süt taştı.önceden bildirim geliyordu mail kutu ma. Hala geliyor da geldikçe ö t m u yor telefon.
günaydıınn kızlar bildirimi mi yaptım
bu hafta az konuşmuşsunuz iyi olmuş zaten cumadan beri yay gibi gerginim bir türlü atamadım üzerimden
artık güneş tutulması mı regl darlanması mı çözemedim ama sanırım ikisi de üst üste geldi çatacak yer arıyorum bağırıp çağırmak hatta ve hatta şiddete başvurmak istiyorum
annem eli işte gözü oynaşta derdi
nefret süt taşmış ocağı temizlemekten
günaydın cnmgünaydın kızlar
bildirimimi yaptım
günaydın cnmgünaydıınn kızlar bildirimi mi yaptım
bu hafta az konuşmuşsunuz iyi olmuş zaten cumadan beri yay gibi gerginim bir türlü atamadım üzerimden
artık güneş tutulması mı regl darlanması mı çözemedim ama sanırım ikisi de üst üste geldi çatacak yer arıyorum bağırıp çağırmak hatta ve hatta şiddete başvurmak istiyorum
bende çok gergin ve duygusalım çabucak öfkelenir oldum, güneş tutulması mı etkiledi acaba
maaşalllah üçünüzde negatif enerji depolamış gelmişsinizGÜNAYDIN KIZLAR BENDE MUTSUZ VE GERGİNİM
çok da kötü
kokar
günaydın cnm
günaydın cnm
maaşalllah üçünüzde negatif enerji depolamış gelmişsiniz
kocalarınıza acırım
benimki haftasonu aldı nasibini, amaaaaannnnnn vallahi yüreğim daralıyor zaten gribim hasta hasta işe gelmişimçok da kötü kokar
günaydın cnm
günaydın cnm
maaşalllah üçünüzde negatif enerji depolamış gelmişsiniz
kocalarınıza acırım
sennnn veee milletin kocasına acımak :O Güldürme sinoki. Arada bi pofidigi hatırlayıp içleniyorum haline.
sennnn veee milletin kocasına acımak :O Güldürme sinoki. Arada bi pofidigi hatırlayıp içleniyorum haline.
YA ASLINDA MUTSUZLUĞUMUN SEBEBİ DİYETİN KÖTÜ GİTMESİ GERGİNLİĞİMİNDE PAZARTESİ SENDROMU
MUTLU OLMAM HAVALARA UÇMAM LAZIM ÇÜNKÜ ÇOK GÖRMEK İSTEDİĞİM YERLERDEN BİRİNE MARDİNE GİDİYORUM ÖNÜMÜZDEKİ AY KOCACIM SAOLSUN GİT DEDİ AMA BÖĞRÜME Bİ FİL OTURMUŞ GİBİYİM
benimki haftasonu aldı nasibini, amaaaaannnnnn vallahi yüreğim daralıyor zaten gribim hasta hasta işe gelmişim
bak düşündümde bende içlendim şimdi. kesin sinoki kilo verdi çok pozitif
sus kızzsabah sabah çemkirdim yine pofidikime ohh sefam olsun hayır bu kızlar çok tatlılar ben gibi çemkirivermiyorlar her zaman kocişleri alışkın değildir ondan diyom Benimki alışkın çemkirmessem adam şaşırıyor
ayyyyyyy ne güzel işte Mardin e gidecekmişsin niye fili oturtun böğrünedaha kocaman 1 ay ın var dişini sık rahat rahat git
sölemicemde sölemicemmm
doktora gittin mi meyve çayı yaptın mı ihmal etmee yataklara düşersin Allah korusun
geçmiş olsun canım oğluşunaT twice mother canim iyi tatiller, iycene dinlenin hazir kv de uzaklastirmisken sefasini sürsimdiden streslerinden arinmaya bak, yoksa tadina varamazsin ...ay ben agustosu bekliyorum,yaz gelsin,memlekete gelelim,denize girelim diye yaaa cok özledik artik iki sene olcak gelmeyeli,gebelik dogum derken uzadi hasretlikk
kizlar bu hafta oglusum hasta oldu,atesli disde cikariyo,hersey üst üste geldi pek girip yazamadim,bu hafta af edin beni artik
Birinciiyi merak icinde bekliyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?