Kalori Arkadaşım

kızını götürecekmisin

nasıl yani 5.5 yaşında ve arapça yazıp okuyabiliyor öyle mi maşallah maşallah

yer altında akvaryum yapmışlardı istanbulda oraya görtür gitmediyseniz soğuk da olmaz.

5 bucuk yasinda bebikim[/QUOTE]

maşallah canım ne kadar akıllıymış

Pamuk prenses kostüm siparişi werdim. Tümgün pamuk prenses gibi dolansın kuzucum ortalıktaaa..

oyyyy foto at bizede

sinokicim tebrikler ne diyelim bu hafta sana

kilo alan arkadaşlarında boğazlarına kuvvet maşallah

kilo alan arkadaşlar sizleri sıralamaya almadım. kim daha az kilo almış sıralaması yapmak istemedim elim varmadı yani

neyse ben işlerimin başına dönüyorum

Eline saglikcnm... Kizz lolaaa

tebrikler sinokiiii

sana ne diyeceğiz acaba ????

kilo veren arkidişleri tebrik ediyorum , alan akridişler bir köşeye çekilip utansınlar biraz nerede yanlış yaptık amacımız ne diye düşünsünlerrr

geçen haftaki tatlı patlamalarına, dikkatsizce homini gırtlak yemelerime rağmen olduğum yerde saymak beni üzmedi

aslında bugün regl olmam gerekiyordu ama şubatın 28 çekmesinden dolayı karıştı galiba

psikolojik gelgitler içerisindeyim daha doğrusu geliyorlar ama gitmiyorlar ayyy noluyoorrr bana

ayrıca bugün sakarlığım üzerimde sabahtan beri başıma gelmeyen kalmadı eve sağ salim gitseydim başka bir şey istemem

maşallah maşallah
şöylede yapabilirsin bir gün boyunca o ne istiyorsa onunla birlikte kızkıza takılıp onun istediklerini yapabilirsiniz. sinemada olabilir tiyatro çocuklar için güzel şeyler oluyor tatilya falan vardı oralar nasıl olur fikir sadece

teşekkür ederim.
Ellerine sağlık tablo çok güzel olmuş.

Sinokiiiiiiiim tebrikler nerdesin kissss.ne diyecük sanaa.

teşekkür ederim canlarımmmm aylardır görmek istediğim tablo ve sonunda başardım

bana ne diyeceksinizzz bilemedim şimdi azzzcukkk düşüneyim işlerimde çok yoğun inş. düşünme fırsatı bulup yazıvercemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…