- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Beklicezmi şekerimkızlar bildirimler tamam bi gamzen kaldı liste hazır
kızını götürecekmisinGunaydın kızlaarrrr bence tamamenn gunws tutulmasından.bakin bana cuma kocisle gidiyozz sehir disina ama yinede bi durgunum nedeninide bilmiyorum.kaynanami postaliyoz basimizdan,haftalardir hayalini kurdugumuz kacamaga 5 gun war ama yinede mutlu degilimmmm
nasıl yani 5.5 yaşında ve arapça yazıp okuyabiliyor öyle mi maşallah maşallahKızlar size bisey daniscam.kizimin gittigi okulda dini egitimde weriliyo dualar sureler falan.ogretmenimiz bize yaklasik bir ay once dediki normal okuma yazmayi biliyor bide cüz deneyelim defi.bende kabul ettim.binim kuzucumda cüzüde hemen kawradi yarın kurana geciyo we okulda baska bi cocuk yok kurana gecen.bugu. onun icin pasta falan almis ögretmeni kutlama yapcaklar.bende yarin bi supriz yapiyim ona diyorum.aklima luna park geldi hawalar soguk.sizin bana onereceginiz bisey warmi.neler yapabilirim.özel olsun istiyorum biraz
Teşekkür ederim kuzucum.
İki gündür iyi hava burada. Çarşamba da 20 derece olacakmış diyolla.
Oraya gittik gecenlerde.basaksehirde babalu oyun parki war oraya karar werdimm.kızını götürecekmisin
nasıl yani 5.5 yaşında ve arapça yazıp okuyabiliyor öyle mi maşallah maşallah
yer altında akvaryum yapmışlardı istanbulda oraya görtür gitmediyseniz soğuk da olmaz.
5 bucuk yasinda bebikim[/QUOTE][. OTE="lola_bunny, post: 40100166, member: 662584"]yok güzelim o kadar olur çok şıksın maşallah
valla lunapark hasta edebilir, alışveriş merkezlerinde oyun yerleri var benim kardeşim çıldırıyor oralara gitmek için(10 yaşında)seninkinin yaşını bilmediğim için kardeşiminkini yazdım ki değerlendirirken yardımcı olur sana
Pamuk prenses kostüm siparişi werdim. Tümgün pamuk prenses gibi dolansın kuzucum ortalıktaaa..
5 bucuk yasinda bebikim
Eline saglikcnm... Kizz lolaaaayda2kilogo .!.:sinokicim tebriklerne diyelim bu hafta sana
kilo alan arkadaşlarında boğazlarına kuvvet maşallah
kilo alan arkadaşlar sizleri sıralamaya almadım.kim daha az kilo almış sıralaması yapmak istemedim elim varmadı yani
neyse ben işlerimin başına dönüyorum
lola_bunny Şok oldum sanaaa. en azimlilerden biriydin sanki ama niye böle oldu
Kızlar size bisey daniscam.kizimin gittigi okulda dini egitimde weriliyo dualar sureler falan.ogretmenimiz bize yaklasik bir ay once dediki normal okuma yazmayi biliyor bide cüz deneyelim defi.bende kabul ettim.binim kuzucumda cüzüde hemen kawradi yarın kurana geciyo we okulda baska bi cocuk yok kurana gecen.bugu. onun icin pasta falan almis ögretmeni kutlama yapcaklar.bende yarin bi supriz yapiyim ona diyorum.aklima luna park geldi hawalar soguk.sizin bana onereceginiz bisey warmi.neler yapabilirim.özel olsun istiyorum biraz
sinokicim tebriklerne diyelim bu hafta sana
kilo alan arkadaşlarında boğazlarına kuvvet maşallah
kilo alan arkadaşlar sizleri sıralamaya almadım.kim daha az kilo almış sıralaması yapmak istemedim elim varmadı yani
neyse ben işlerimin başına dönüyorum
tebrikler sinokiiii
sana ne diyeceğiz acaba ????
kilo veren arkidişleri tebrik ediyorum , alan akridişler bir köşeye çekilip utansınlar biraz nerede yanlış yaptık amacımız ne diye düşünsünlerrr
geçen haftaki tatlı patlamalarına, dikkatsizce homini gırtlak yemelerime rağmen olduğum yerde saymak beni üzmedi
aslında bugün regl olmam gerekiyordu ama şubatın 28 çekmesinden dolayı karıştı galiba
psikolojik gelgitler içerisindeyim daha doğrusu geliyorlar ama gitmiyorlar ayyy noluyoorrr bana
ayrıca bugün sakarlığım üzerimde sabahtan beri başıma gelmeyen kalmadı eve sağ salim gitseydim başka bir şey istemem
listeye bile girememişim naaaasibHamburger tebrikler bebegimm. farkettiyseniz hiç üzülmüyormm. Çünkü en son salı günü 67 .4 Tüm kızlar Artık o neyin nesiyse sıka sıka 65,7 olabildim ancak . Buna şükür ne diyelm:)
Sinokiiiiiiiim tebrikler nerdesin kissss.ne diyecük sanaa.
azimli mi ahhhha ahhhaaaa ahaaaa güldürme beni aparatif olarak hamburger yiyen lola mı azimli
not : belki bu azmettirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?