eline sağlık aydacım
Eline saglikcnm... Kizz lolaaa
Lolaaa,ozzzz. Bogazimiza saglik kizlar ohhhh sefamiz olsun nede guzel yemisizsaka bi yana bu hafta bende bi tuhaflik war.reglime bi hafta war ama ciciklerim dügmelere fslan sigmiyo,suzim sizim sizliyo. Nedenki acebaaaa
lola_bunny Şok oldum sanaaa. en azimlilerden biriydin sanki ama niye böle oldu
azimli mi ahhhha ahhhaaaa ahaaaa güldürme beni aparatif olarak hamburger yiyen lola mı azimli
not : belki bu azmettirir
aaa ben o ayrıntıyı kaçırmışım sorry
kız ne bayrağı, beyaz sütyen sallıon bizeAllah beni bildiği gibi yapsın yemden içmeden kilo alan türünün son örneği bi yaratığım zannımca benden pes artık beyaz bayrakları sallıom
Ayy olsada yesek
slm kızlar
çok geç kaldım bugun paşamın okuma bayramı vardı o yüzden bildirim yapamadım ayda emeğine sağlık
sinoki çok şaşırttın beni tebrikler canım
Kız binlar ne böyle analı kızlı ćorba gibi büyüklü küçüklü.yeri ben sizi kuzularımmmmm
Ne dicez kis sana daha karar wermedinmiAyy olsada yesek
teşekkür ederim canım sen kaç oldun tabloda yoktun geç geldinya umarım beni geçmedin
bunu sen mı yaptın bahar
bunu sen mı yaptın baharNeden yaptın gülüm Bize niye bunu yapıyosun. nassssıııı canm istedi bilemezsiiinnnnnnn. asermek gibi bişe oldu heralde hemen akşam yemelyiimmm
Kız binlar ne böyle analı kızlı ćorba gibi büyüklü küçüklü.yeri ben sizi kuzularımmmmmbu haftaki yediklerim kesmedi benii
Baharcim üstünü nasıl yaktınilk denememdi heyecanımı sizinle paylaşmak istedimm
bu kadar canının isteyeceğini bilseydim koymazdıımmm üzüldüm şimdiii özür dilerim canımmm
Harika görünüyorlar, ellerine sağlık
Baharcim üstünü nasıl yaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?