Kalori Arkadaşım

ayda eline saglik canim.listede benim verdigim kilo 79.8 görülüyor.yanlislik olmus.o baslangic kilomsinoki helal sana.masallah.tüyo istiyorum....Bi gün bende burda önce sonra yapabilir miyim

Allah beni bildiği gibi yapsın yemden içmeden kilo alan türünün son örneği bi yaratığım zannımca benden pes artık beyaz bayrakları sallıom

Eline saglikcnm... Kizz lolaaa

canım kilo almak için kapışmışız

Lolaaa,ozzzz. Bogazimiza saglik kizlar ohhhh sefamiz olsun nede guzel yemisizsaka bi yana bu hafta bende bi tuhaflik war.reglime bi hafta war ama ciciklerim dügmelere fslan sigmiyo,suzim sizim sizliyo. Nedenki acebaaaa

ya bakmayın bendede acayip bi su tutulumu var anlamadım, aslında bi gün öncekiyle resmen bi kilo var arada.

lola_bunny Şok oldum sanaaa. en azimlilerden biriydin sanki ama niye böle oldu

kız tuvalete çıkamadımmmm gaz ve ödem deposuyum, o yüzdende çok gerginim. yemek bile yiyemiom midem bulanıo

azimli mi ahhhha ahhhaaaa ahaaaa güldürme beni aparatif olarak hamburger yiyen lola mı azimli

not : belki bu azmettirir

iyi ki bi kere yedik bu hafta azıttığım doğrudur efenim

aaa ben o ayrıntıyı kaçırmışım sorry

ben bi tuvalete çıkayım hepsi gider kız

Allah beni bildiği gibi yapsın yemden içmeden kilo alan türünün son örneği bi yaratığım zannımca benden pes artık beyaz bayrakları sallıom
kız ne bayrağı, beyaz sütyen sallıon bize

slm kızlar
çok geç kaldım bugun paşamın okuma bayramı vardı o yüzden bildirim yapamadım ayda emeğine sağlık
sinoki çok şaşırttın beni tebrikler canım

bunu sen mı yaptın bahar Neden yaptın gülüm Bize niye bunu yapıyosun. nassssıııı canm istedi bilemezsiiinnnnnnn. asermek gibi bişe oldu heralde hemen akşam yemelyiimmm

ilk denememdi heyecanımı sizinle paylaşmak istedimm

bu kadar canının isteyeceğini bilseydim koymazdıımmm üzüldüm şimdiii özür dilerim canımmm

Baharcim üstünü nasıl yaktın

sütlacı kaselere koyduktan sonra üzeri kaymak tutana kadar bekledim sonra fırını 240 dereceye ayarladım fırın tepsisine 1 cm kaplayacak kadar sıcak su koydum ve kaseleri tepsiye yerleştirip fırına verdim fırının kapağını hiç açmadım sütlacın kaymağı sıcaktan şişiyor ve yanmaya başlıyor sonrası sana kalmış ne kadar yakmak istiyorsan o kadar fırında tutabilirsin bunlar bu hale 25 dk da geldi

kimileri üzerine yumurtalı karışım falan döküyormuş ben sevmem öyle olacaksa kendi haliyle olsun dedim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…