Harika görünüyorlar, ellerine sağlık
Her gün birer birer yersin artık, ohhhh gelsin kaloriler.
sütlacı kaselere koyduktan sonra üzeri kaymak tutana kadar bekledim sonra fırını 240 dereceye ayarladım fırın tepsisine 1 cm kaplayacak kadar sıcak su koydum ve kaseleri tepsiye yerleştirip fırına verdim fırının kapağını hiç açmadım sütlacın kaymağı sıcaktan şişiyor ve yanmaya başlıyor sonrası sana kalmış ne kadar yakmak istiyorsan o kadar fırında tutabilirsin bunlar bu hale 25 dk da geldi
kimileri üzerine yumurtalı karışım falan döküyormuş ben sevmem öyle olacaksa kendi haliyle olsun dedim oldu
SENİN BAŞLANGIÇ KİLON YAZMADIĞI İÇİN FORMÜL ATADIĞIMDAN SON KİLONU GÖSTERMİŞTİR. DİĞER YER BOŞ YA.ayda eline saglik canim.listede benim verdigim kilo 79.8 görülüyor.yanlislik olmus.o baslangic kilomsinoki helal sana.masallah.tüyo istiyorum.... Bi gün bende burda önce sonra yapabilir miyim
BEN DÜN YAPTIM ARASINA MUZ SARIP HİNDİSTAN CEVİZİ VE ÇİKİLATA SOSU DÖKÜP YİDİKBende kalkiyim bari şöyle bi yalanci tawuk göğsü yapiyimmmüstünede bollll tarcin ohhh missssd
SENİN BAŞLANGIÇ KİLON YAZMADIĞI İÇİN FORMÜL ATADIĞIMDAN SON KİLONU GÖSTERMİŞTİR. DİĞER YER BOŞ YA.
BEN DÜN YAPTIM ARASINA MUZ SARIP HİNDİSTAN CEVİZİ VE ÇİKİLATA SOSU DÖKÜP YİDİK
34bta26 KASELERİN FIRINA GİRİNCE ÇATLAMADIMI AYOL. FIRIN KABI DEĞİL ONLAR.
ben sütlaç yemek istiyorum
34bta26 böyle güzel sütlaç yapmayı nerden öğrendi
Tartılamadım yarın tartılırım sabah sonuç ne merak ediyorum bende aslında geçtim mi bilmiyorum regli dönemindeyim zaten neyse bu hafta yarısı kacırdım malesefAyy olsada yesek
teşekkür ederim canım sen kaç oldun tabloda yoktun geç geldinya umarım beni geçmedin
Kızlar akşam daha önce yapmadığım bi yemek yapacağım.
Eğer şeklini şemalini beğenirsem fotoğraf atarım buraya.
Adını bilmiyorum canım, annem tvde görmüş bana tarif etti.neymiş ki o yemek adı ne ???
Adını bilmiyorum canım, annem tvde görmüş bana tarif etti.
Fırında sebze türlüsü gibi bişey.
Son zamanlarda yaptığım bütün yemeklerin yarısı kalıyorhmmm işin içine fırın varsa görüntüsü güzel olur
ben pek fırında yemek yapmıyorum 2 kişiyiz az yemek fırında güzel olmuyor hem de bu aralar elektirik faturası her ay kendi rekorunu kırıyor
estagfirullah bebegm , möhüm deeeel.ilk denememdi heyecanımı sizinle paylaşmak istedimm
bu kadar canının isteyeceğini bilseydim koymazdıımmm üzüldüm şimdiii özür dilerim canımmm
hmmm işin içine fırın varsa görüntüsü güzel olur
ben pek fırında yemek yapmıyorum 2 kişiyiz az yemek fırında güzel olmuyor hem de bu aralar elektirik faturası her ay kendi rekorunu kırıyor
Son zamanlarda yaptığım bütün yemeklerin yarısı kalıyorya ben yapmayı beceremiyorum ya da bizim evde az yemek yeniyor. Bakalım bugün de bunu deneyeceğim işte. İnşallah güzel olur.
Sanırım ondan kaynaklı.belki de elinin ayarı yoktur fazla yapıyorsundur
ya ben de şaşırmıştım yüksek elektrik faturasına. meğersem kombiden dolayı öyle gelmiş. bize 78 gelmişti aralıkta çok sasırdım annemlere de 150 gelmiş. gerçi biz normalde de faturaları yuksek oduyoruz. hala iskanımız yok cunku ve muteahhit kayıp veee üzerine hiçbişey kayıtlı değil
Sanırım ondan kaynaklı.
Bir de ben yemek yaparken doyuyorum sanki, yemek çok az yiyebiliyorum akşamları.
Ya da bir dilim ekmekle peynir zeytin atıştırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?