Kalori Arkadaşım

EVET CANM BEN YUMURTALI YAPMIŞTIM YUMURTA TADI ALIOSUN GÜZEL OLMUO DENİYİM TARİFİNİ ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜO ELLERİNE SAĞLIK

ımmm düşünemedim yahuuu 1. olacağımı hiç düşünmediydim o yüzden kesinleştirmedim haftasonu sizin gibi dişli rakipler varkene hiç düşünmediydim ammmmaaa başardımmmm akşama yazcam size süpürüzzzz

ben sütlaç yemek istiyorum
34bta26 böyle güzel sütlaç yapmayı nerden öğrendi

ayda eline saglik canim.listede benim verdigim kilo 79.8 görülüyor.yanlislik olmus.o baslangic kilomsinoki helal sana.masallah.tüyo istiyorum....Bi gün bende burda önce sonra yapabilir miyim
SENİN BAŞLANGIÇ KİLON YAZMADIĞI İÇİN FORMÜL ATADIĞIMDAN SON KİLONU GÖSTERMİŞTİR. DİĞER YER BOŞ YA.

Bende kalkiyim bari şöyle bi yalanci tawuk göğsü yapiyimmmüstünede bollll tarcin ohhh missssd
BEN DÜN YAPTIM ARASINA MUZ SARIP HİNDİSTAN CEVİZİ VE ÇİKİLATA SOSU DÖKÜP YİDİK

34bta26 KASELERİN FIRINA GİRİNCE ÇATLAMADIMI AYOL. FIRIN KABI DEĞİL ONLAR.

yok canım çatlama patlama olmadı porselen 1500 dereceye bile dayanıklıdır yeter ki çıplak alev olmasın cam kaselerimde ince değil kalın o sebepten hiiç bir şey olmadı

Ayy olsada yesek

teşekkür ederim canım sen kaç oldun tabloda yoktun geç geldinya umarım beni geçmedin
Tartılamadım yarın tartılırım sabah sonuç ne merak ediyorum bende aslında geçtim mi bilmiyorum regli dönemindeyim zaten neyse bu hafta yarısı kacırdım malesef

Adını bilmiyorum canım, annem tvde görmüş bana tarif etti.
Fırında sebze türlüsü gibi bişey.

hmmm işin içine fırın varsa görüntüsü güzel olur

ben pek fırında yemek yapmıyorum 2 kişiyiz az yemek fırında güzel olmuyor hem de bu aralar elektirik faturası her ay kendi rekorunu kırıyor

ben pek fırında yemek yapmıyorum 2 kişiyiz az yemek fırında güzel olmuyor hem de bu aralar elektirik faturası her ay kendi rekorunu kırıyor
Son zamanlarda yaptığım bütün yemeklerin yarısı kalıyor ya ben yapmayı beceremiyorum ya da bizim evde az yemek yeniyor. Bakalım bugün de bunu deneyeceğim işte. İnşallah güzel olur.

ilk denememdi heyecanımı sizinle paylaşmak istedimm

bu kadar canının isteyeceğini bilseydim koymazdıımmm üzüldüm şimdiii özür dilerim canımmm
estagfirullah bebegm , möhüm deeeel. geçti zaten yemek yedim falan . atlattım . eve gidip kahvenin yanına tatlı yerine kahvaltılık gevrek yemek en buyuk zevkim su sıralar.

ya ben de şaşırmıştım yüksek elektrik faturasına. meğersem kombiden dolayı öyle gelmiş. bize 78 gelmişti aralıkta çok sasırdım annemlere de 150 gelmiş. gerçi biz normalde de faturaları yuksek oduyoruz. hala iskanımız yok cunku ve muteahhit kayıp veee üzerine hiçbişey kayıtlı değil

evlendiğimizden beri elektirik faturalarımız en yüksek 55-60 gelmiştir oda genel temizlik zamanları tüm perdeler örtüler ne varsa yıkandığı zamanlarda

bu geçen ay 65 bu ayda 75 geldi ben şoklardayım yine kimin vebalini ödüyoruz acaba zaten her ay başı bütçe yaparken tekrarlıyorum helal etmiyorum tek kuruşunu bile helal etmiyorum

neredesinizzzzz offf yaaa biri bana yardım etsin çığlık atmak istiyorum
kum torbasına yumruk sallamak istiyorum
halıları balkona atıp oklavayla girişmek istiyorum ( bu pek mümkün değil)
böğüre böğüre ağlamak istiyorummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…