Kuzum bi sakin ol, noldu?neredesinizzzzz offf yaaa biri bana yardım etsin çığlık atmak istiyorum
kum torbasına yumruk sallamak istiyorum
halıları balkona atıp oklavayla girişmek istiyorum ( bu pek mümkün değil)
böğüre böğüre ağlamak istiyorummmmmmmmm
Kuzum bi sakin ol, noldu?
Canım regl olman yaklaştığı için bu durumdasın.hiç bir şey olmadı sorun da orada
Canım regl olman yaklaştığı için bu durumdasın.
Belki dediğin gibi güneş tutulması da etki etmiş olabilir.hiç böyle olmazdım bu ay niye bu duruma geldimm
Hicbir sey olmaz ne olacak.kocasini seven kadin yemegi tuzlu yaparmisNiye kimse yok burada ya, çaresizim yardım edin.
Kız benim kocam mı var?Hicbir sey olmaz ne olacak.kocasini seven kadin yemegi tuzlu yaparmis
Kızlar ben bu yemek işini kıvıramıyorum ya
Yemek bir saattir Fırında, olmuyor bi türlü pişmiyor. Nerdeyse fırından çıkarıp tencereye boca edeceğim.
Ay çıldıracağım, pilav da tuzlu olmuş.
Niye kimse yok burada ya, çaresizim yardım edin.
sevgiline yazık valla ya aç kalıp fit olacak yada dışardan yiyip o b e z olacak.Sadece havuclarin pismemesiyle yirttim kizlar. Babam da begendi
Dediklerinin hepsini Yaptım canım. Sadece biber salçası koymadım. Sanırım sorun bizim Fırında. Sonuç olarak babam ve kardeşim beğendi, ben de beğendim tadını. Bu aksam pilates dersim olduğu için fazla yapmıştım, bi daha yemekle uğraşmayayım diye. Sanırım çok sebzeye borcam küçük geldi bide.sevgiline yazık valla ya aç kalıp fit olacak yada dışardan yiyip o b e z olacak.
neyse yemek yaparken aklında olsun en sert sebzeler en geç piser. Onun için karışık sebze yemeği yapacaksan yumuşak sebzeleri büyük doğra havuç patates gibi sert olanları daha ince doğra. Tuz olayını da çok az at .az mı oldu acaba diye ekleme yapma.az olsun yerken eksin herkes. Yaptığın yemek de salça yok mu renksiz olmuş salça mutlaka koy lezzet verir.bir de susuz görünüyor biraz su koyarsan hem çabuk pişer hem yumuşak olur. bir de baharat mutlaka kullan. Karabiber kırmızı toz biber et varsa yemek de mutlaka kekik koy. Biber salça sı da çok lezzet verir.
neredesinizzzzz offf yaaa biri bana yardım etsin çığlık atmak istiyorum
kum torbasına yumruk sallamak istiyorum
halıları balkona atıp oklavayla girişmek istiyorum ( bu pek mümkün değil)
böğüre böğüre ağlamak istiyorummmmmmmmm
tatlım düdüklüye ataydınnDediklerinin hepsini Yaptım canım. Sadece biber salçası koymadım. Sanırım sorun bizim Fırında. Sonuç olarak babam ve kardeşim beğendi, ben de beğendim tadını. Bu aksam pilates dersim olduğu için fazla yapmıştım, bi daha yemekle uğraşmayayım diye. Sanırım çok sebzeye borcam küçük geldi bide.
Kız yoksam menapoz a mı giriyorsunuz
Kızlar ben bu yemek işini kıvıramıyorum ya
Yemek bir saattir Fırında, olmuyor bi türlü pişmiyor. Nerdeyse fırından çıkarıp tencereye boca edeceğim.
Ay çıldıracağım, pilav da tuzlu olmuş.
sevgiline yazık valla ya aç kalıp fit olacak yada dışardan yiyip o b e z olacak.
neyse yemek yaparken aklında olsun en sert sebzeler en geç piser. Onun için karışık sebze yemeği yapacaksan yumuşak sebzeleri büyük doğra havuç patates gibi sert olanları daha ince doğra. Tuz olayını da çok az at .az mı oldu acaba diye ekleme yapma.az olsun yerken eksin herkes. Yaptığın yemek de salça yok mu renksiz olmuş salça mutlaka koy lezzet verir.bir de susuz görünüyor biraz su koyarsan hem çabuk pişer hem yumuşak olur. bir de baharat mutlaka kullan. Karabiber kırmızı toz biber et varsa yemek de mutlaka kekik koy. Biber salça sı da çok lezzet verir.
uzun süredir ağlamadıysan çok normal i nsanın zaman zaman ağlamaya içini rahatlatmaya ihtiyacı oluyor canımm. Biraz duygusal müzikler dinlesen belki işe yarar
Günaydın kızlar...
Bana Sultan demenizi istiyorumm(aklıma bu geldi )
günaydın sultanımız
sakin ol bebeğim fırın yemekleri öyle hemen pişmez
yanına salata yaparsın yemekle salatayla fark edilmez
ayda ya katılıyorum ayrıca yemeği lezzet katan kesinlikle baharattır. mesela ben senin yerinde olsaydım bu yemeğe domatesli salçalı bir su yapardım içine 1 diş sarımsak, karabiber , pul biber , kekik , zerdeçal atardım ve öyle fırına verirdim
sanırım havalardan kaynaklanıyor bir türlü düzene giremedi şöyle anlatayım c.tesi kar yağdı , pazar güneşliydi tam piknik havasıydı o derece, p.tesi yağmurluydu şimdi gel de psikolojin alt üst olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?