Kalori Arkadaşım

hiç böyle olmazdım bu ay niye bu duruma geldimm
Belki dediğin gibi güneş tutulması da etki etmiş olabilir.
Bütün hafta sonu ben de kötüydüm, hatta bugün öğle saatlerinde yine geldiler ama şimdi daha iyiyim.
Sürekli olumlu şeyler düşünüp pozitif olmaya çalış.
Hayal kur yaz aylarını düşün, tatile nereye gideceğinizi falan düşün, iyi gelir

Kızlar ben bu yemek işini kıvıramıyorum ya
Yemek bir saattir Fırında, olmuyor bi türlü pişmiyor. Nerdeyse fırından çıkarıp tencereye boca edeceğim.

Ay çıldıracağım, pilav da tuzlu olmuş.

Niye kimse yok burada ya, çaresizim yardım edin.

Sadece havuclarin pismemesiyle yirttim kizlar. Babam da begendi
sevgiline yazık valla ya aç kalıp fit olacak yada dışardan yiyip o b e z olacak.
neyse yemek yaparken aklında olsun en sert sebzeler en geç piser. Onun için karışık sebze yemeği yapacaksan yumuşak sebzeleri büyük doğra havuç patates gibi sert olanları daha ince doğra. Tuz olayını da çok az at .az mı oldu acaba diye ekleme yapma.az olsun yerken eksin herkes. Yaptığın yemek de salça yok mu renksiz olmuş salça mutlaka koy lezzet verir.bir de susuz görünüyor biraz su koyarsan hem çabuk pişer hem yumuşak olur. bir de baharat mutlaka kullan. Karabiber kırmızı toz biber et varsa yemek de mutlaka kekik koy. Biber salça sı da çok lezzet verir.

Dediklerinin hepsini Yaptım canım. Sadece biber salçası koymadım. Sanırım sorun bizim Fırında. Sonuç olarak babam ve kardeşim beğendi, ben de beğendim tadını. Bu aksam pilates dersim olduğu için fazla yapmıştım, bi daha yemekle uğraşmayayım diye. Sanırım çok sebzeye borcam küçük geldi bide.

uzun süredir ağlamadıysan çok normal i nsanın zaman zaman ağlamaya içini rahatlatmaya ihtiyacı oluyor canımm. Biraz duygusal müzikler dinlesen belki işe yarar

Günaydın kızlar...
Bana Sultan demenizi istiyorumm (aklıma bu geldi )

tatlım düdüklüye ataydınn

yemek gayet güzel gözüküyorr ellerine sağlık bir sonraki yapmada daha iyi pişer insan bir yemeği pastayı illk yaptığında bazen istediği gibi olamayabiliyor

Kız yoksam menapoz a mı giriyorsunuz

Kızlar ben bu yemek işini kıvıramıyorum ya
Yemek bir saattir Fırında, olmuyor bi türlü pişmiyor. Nerdeyse fırından çıkarıp tencereye boca edeceğim.

sakin ol bebeğim fırın yemekleri öyle hemen pişmez

Ay çıldıracağım, pilav da tuzlu olmuş.

yanına salata yaparsın yemekle salatayla fark edilmez

ayda ya katılıyorum ayrıca yemeği lezzet katan kesinlikle baharattır. mesela ben senin yerinde olsaydım bu yemeğe domatesli salçalı bir su yapardım içine 1 diş sarımsak, karabiber , pul biber , kekik , zerdeçal atardım ve öyle fırına verirdim

sanırım havalardan kaynaklanıyor bir türlü düzene giremedi şöyle anlatayım c.tesi kar yağdı , pazar güneşliydi tam piknik havasıydı o derece, p.tesi yağmurluydu şimdi gel de psikolojin alt üst olmasın

günaydın sultanımız

ağzına nede güzel yakıştııııı günaydınnn canımmmm

onunda etkisi çok heryerde aynı bir sıcak bir soğuk bir yaz gibi bir kışş mart ayınıda çıkarsak belki Nisanda baharı tada biliriz

Kızlar 18 mart da vizyona giren son mektup filmine gittiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…