ağzına nede güzel yakıştıııııgünaydınnn canımmmm
onunda etkisi çok heryerde aynı bir sıcak bir soğuk bir yaz gibi bir kışş mart ayınıda çıkarsak belki Nisanda baharı tada biliriz
Kızlar 18 mart da vizyona giren son mektup filmine gittiniz mi?
eğer russel crowe in oynadığı filmi diyorsanız ben izledim. ilk defa bi filmde bize yüklenmemişler hatta biz onların vatanını işgal ettik askerlerimiz o yüzden şehit oldu, biz işgal etmeseydik çocuklarımız öldürülmezdi falan diyorlar. evet atatürkten çok bahsedilmiyor. filmde çanakkale şavaşı sonrası anlatılıyor, mustafa kemal o sırada anadoluda kuvayi milliyeyi topluyor o yüzden daha çok savaş sonrası filmi gibi düşünün. buarada ben beğendim yabancı bi yapım olmasına rağmen herhangi bi karalama yapmıyorlarağzına nede güzel yakıştıııııgünaydınnn canımmmm
onunda etkisi çok heryerde aynı bir sıcak bir soğuk bir yaz gibi bir kışş mart ayınıda çıkarsak belki Nisanda baharı tada biliriz
buarada kızlar ben burdayım ama değilim, okuyorum ama yazasım yok. resmen depresifim, oturduğum yerde uyukluyorum ve uyumak istiyorum
buarada kızlar ben burdayım ama değilim, okuyorum ama yazasım yok. resmen depresifim, oturduğum yerde uyukluyorum ve uyumak istiyorum
LOLA SENLE TAMAMEN AYNI DURUMDAYIM NİE BÖYLEYİM BENDE ANLAMADIM
gitmedim ilk duyduğumda merak ettim gidelim dedim ama nette okuduğum kadarıyla Atatürk ten sadece 1 defa söz ediliyormuş film başka şeylerin üzerine kuruluymuş o yüzden soğudum
eğer russel crowe in oynadığı filmi diyorsanız ben izledim. ilk defa bi filmde bize yüklenmemişler hatta biz onların vatanını işgal ettik askerlerimiz o yüzden şehit oldu, biz işgal etmeseydik çocuklarımız öldürülmezdi falan diyorlar. evet atatürkten çok bahsedilmiyor. filmde çanakkale şavaşı sonrası anlatılıyor, mustafa kemal o sırada anadoluda kuvayi milliyeyi topluyor o yüzden daha çok savaş sonrası filmi gibi düşünün. buarada ben beğendim yabancı bi yapım olmasına rağmen herhangi bi karalama yapmıyorlar
kızlarr melankoli kulübüne hoş geldiniz
bende aynı durumdayım
ağzına nede güzel yakıştıııııgünaydınnn canımmmm
Günaydın kızçeler
sultanımız vay süper olmuşş
biz bu hafta sonu gittik benim uşak çok ısrar etti ama bence güzel değildi tipik türk filmi aşk var yine içinde zaten sinemayı evde seviyorum ben sinemaya verilen paraya acıyorum tiyatro bence daha iyi geliyor
lolaaaa ve 34bta26
uzun zamandır alışverişe gitmediniz mi sizzzz
yani reklamlardaki fragman zaten tek gururlandırıcı sahnesi yada etkileyici yani ben birde dediğim gibi çok sinemayı sinemalara giderek izlemeyi sevmiyorum çocugun ısrarı için gittik ama tabii tercih sizin sultanımmm
o zaman senin melankolik takılmaya hakkın yok8 martta alış veriş yaptım hem de kremler aldım bakım malzemeleri yani
LOLA SENLE TAMAMEN AYNI DURUMDAYIM NİE BÖYLEYİM BENDE ANLAMADIM
kızlarr melankoli kulübüne hoş geldiniz
bende aynı durumdayım
lolaaaa ve 34bta26
uzun zamandır alışverişe gitmediniz mi sizzzz
Günaydın kızçeler
sultanımız vay süper olmuşş
biz bu hafta sonu gittik benim uşak çok ısrar etti ama bence güzel değildi tipik türk filmi aşk var yine içinde zaten sinemayı evde seviyorum ben sinemaya verilen paraya acıyorum tiyatro bence daha iyi geliyor
teşekkür ederim canım rakibemmmmm
kesinlikle haklısın Türk Filmleri pek bir yapmacık duruyor kalitelisi de var elbette ama bir çoğu ne yazıkki insanı sıkıyor. Destek amaçlı gitmek istiyorum ama sonuç hüsran olunca mecburen yabancı filmlere odaklanıyorumGitmesekmi bilemedim şindik
bilmiyorum ama ruhum daralıyor
hiç hoş bulmadım ki ben
alışveriş yapasım da yok ki
bende tiyatro seviyorumsinemadaki filmler özellikle yabancılar çok çabuk internete düşüyor, bende sinemaya para vermek istemem. hem evde ayağımı uzatıp içeçeğimi patlamış mısırımı alıp izlemek daha çok hoşuma gidiyor
ben buaralar türk komedileri seviyorum yoksa dram aşk duygu sömürüsü entrika bana göre değil
bilmiyorum ama ruhum daralıyor
hiç hoş bulmadım ki ben
alışveriş yapasım da yok ki
bende tiyatro seviyorumsinemadaki filmler özellikle yabancılar çok çabuk internete düşüyor, bende sinemaya para vermek istemem. hem evde ayağımı uzatıp içeçeğimi patlamış mısırımı alıp izlemek daha çok hoşuma gidiyor
ben buaralar türk komedileri seviyorum yoksa dram aşk duygu sömürüsü entrika bana göre değil
aynen katılıyorumaynen bende komedi seviyorum ama ince espiriler olmalı hep belden aşağı espirilerin olduğu filmlerden hoşlanmıyorum pazar günü deliha yı izleyelim dedik çok abartmışlar karakteri resmen Recep ivedik in bayan versiyonu olmuş sevmedim yarıda bıraktık
bir bayanın alışveriş yapası yoksa durum ciddi demektir
bende komedi seviyorum ammaaaa türk komiler çok belden aşağı içerikli oluyor onu sevmim
Sadece havuclarin pismemesiyle yirttim kizlar. Babam da begendi
hemen listeme aldım başka önerebileceğiniz komedi var mı ? polisiye aksiyon gerilim ben bunlarada bayılıyorumbu son olsun u izle beni çok eğlendirmişti kara mizah işliyorlar
80 darbesinde sokağa çıkma yasağı varken evsizlerin sokakta olduğu için tutuklanıp hapse atılmasıyla başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?