Kalori Arkadaşım

gitmedim ilk duyduğumda merak ettim gidelim dedim ama nette okuduğum kadarıyla Atatürk ten sadece 1 defa söz ediliyormuş film başka şeylerin üzerine kuruluymuş o yüzden soğudum

eğer russel crowe in oynadığı filmi diyorsanız ben izledim. ilk defa bi filmde bize yüklenmemişler hatta biz onların vatanını işgal ettik askerlerimiz o yüzden şehit oldu, biz işgal etmeseydik çocuklarımız öldürülmezdi falan diyorlar. evet atatürkten çok bahsedilmiyor. filmde çanakkale şavaşı sonrası anlatılıyor, mustafa kemal o sırada anadoluda kuvayi milliyeyi topluyor o yüzden daha çok savaş sonrası filmi gibi düşünün. buarada ben beğendim yabancı bi yapım olmasına rağmen herhangi bi karalama yapmıyorlar

gitmedim ilk duyduğumda merak ettim gidelim dedim ama nette okuduğum kadarıyla Atatürk ten sadece 1 defa söz ediliyormuş film başka şeylerin üzerine kuruluymuş o yüzden soğudum

bende böyle yazılara denk geldim o yüzden size bir danışmak istedim fragmanını beğenmiştim

tatlım onu demiyoruz o son umut Yılmaz ERDOĞAN ile oynadığı ona gidemedim ne yazıkki

buarada kızlar ben burdayım ama değilim, okuyorum ama yazasım yok. resmen depresifim, oturduğum yerde uyukluyorum ve uyumak istiyorum

aaa aa ne oluyor size böyle

Günaydın kızçeler
sultanımız vay süper olmuşş
biz bu hafta sonu gittik benim uşak çok ısrar etti ama bence güzel değildi tipik türk filmi aşk var yine içinde zaten sinemayı evde seviyorum ben sinemaya verilen paraya acıyorum tiyatro bence daha iyi geliyor

teşekkür ederim canım rakibemmmmm

kesinlikle haklısın Türk Filmleri pek bir yapmacık duruyor kalitelisi de var elbette ama bir çoğu ne yazıkki insanı sıkıyor. Destek amaçlı gitmek istiyorum ama sonuç hüsran olunca mecburen yabancı filmlere odaklanıyorum Gitmesekmi bilemedim şindik

yani reklamlardaki fragman zaten tek gururlandırıcı sahnesi yada etkileyici yani ben birde dediğim gibi çok sinemayı sinemalara giderek izlemeyi sevmiyorum çocugun ısrarı için gittik ama tabii tercih sizin sultanımmm

yani reklamlardaki fragman zaten tek gururlandırıcı sahnesi yada etkileyici yani ben birde dediğim gibi çok sinemayı sinemalara giderek izlemeyi sevmiyorum çocugun ısrarı için gittik ama tabii tercih sizin sultanımmm

ayy nede güzel yakıştı ağzınıza bu sultannnn havalara girdim ayol

8 martta alış veriş yaptım hem de kremler aldım bakım malzemeleri yani
o zaman senin melankolik takılmaya hakkın yok

Günaydın kızlar.
Günaydın Sultanımız Hamburger

Günaydın canımmmmm o benimmm bu topiğin sultanıııı benimmmmmmmmmm

LOLA SENLE TAMAMEN AYNI DURUMDAYIM NİE BÖYLEYİM BENDE ANLAMADIM

bilmiyorum ama ruhum daralıyor

kızlarr melankoli kulübüne hoş geldiniz

bende aynı durumdayım

hiç hoş bulmadım ki ben

lolaaaa ve 34bta26
uzun zamandır alışverişe gitmediniz mi sizzzz

alışveriş yapasım da yok ki

bende tiyatro seviyorum sinemadaki filmler özellikle yabancılar çok çabuk internete düşüyor, bende sinemaya para vermek istemem. hem evde ayağımı uzatıp içeçeğimi patlamış mısırımı alıp izlemek daha çok hoşuma gidiyor

ben buaralar türk komedileri seviyorum yoksa dram aşk duygu sömürüsü entrika bana göre değil

aynen bende komedi seviyorum ama ince espiriler olmalı hep belden aşağı espirilerin olduğu filmlerden hoşlanmıyorum pazar günü deliha yı izleyelim dedik çok abartmışlar karakteri resmen Recep ivedik in bayan versiyonu olmuş sevmedim yarıda bıraktık

bir bayanın alışveriş yapası yoksa durum ciddi demektir

bende komedi seviyorum ammaaaa türk komiler çok belden aşağı içerikli oluyor onu sevmim

aynen katılıyorum

bir bayanın alışveriş yapası yoksa durum ciddi demektir

bende komedi seviyorum ammaaaa türk komiler çok belden aşağı içerikli oluyor onu sevmim

bu son olsun u izle beni çok eğlendirmişti kara mizah işliyorlar

80 darbesinde sokağa çıkma yasağı varken evsizlerin sokakta olduğu için tutuklanıp hapse atılmasıyla başlıyor

Sadece havuclarin pismemesiyle yirttim kizlar. Babam da begendi

eline sağlık canım . arkadaşların yazdıklarına katılıyorum. ama bence böyle durumlarda tavuk sadece sote yapılmalı bence fırında parça parça olmuyo. soteyi biraz değiştirip yemek haline getirebilirsin. ben öyle yapıyorum :) önemli olan yemeğin temelini bilmek zaten . ne sallasan tutuyo :) yemek konusunda hiçbi sıkıntım olmadı 10 aydır çok şükür :) böyle şeyleri bana sor sen

bu son olsun u izle beni çok eğlendirmişti kara mizah işliyorlar

80 darbesinde sokağa çıkma yasağı varken evsizlerin sokakta olduğu için tutuklanıp hapse atılmasıyla başlıyor
hemen listeme aldım başka önerebileceğiniz komedi var mı ? polisiye aksiyon gerilim ben bunlarada bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…