iyi akşamlar kızlar
bugün bende baya bir kaçırdım ablam konya sarması diye bir şey getirmiş gelirken hızımı alamadım 7-8 tane yedim kutuyu gözümün önünden kaldırmasam daha da yiyecektim yani ne güzel bir şey o öyle yaaa ama kalorisi yüksektir herhalde yarın artıya çıkmazsam iyigeçen doğum gününe gittim masada neler vardı neler yemedim çayla atlattım ama bugün dayanamadım yedim ne olacak bu halimiz böyle kızlar ya yazdıklarınızı okudum ama kimse moralini bozmasın bugün biraz kaçırdıysak yarın toparlarız yedik nasıl olsa deyip yarışı bırakmak yok oklavayla döverim valla sizi bu hafta 1.olacam dedim bugün kaçırsam da iddaalıyım yine de daha 3 gün var sözümdeyim var mı benle 1.likte yarışacak kızlar böylece daha iyi kilo vermiş oluruz gaza geliriz
Ayy canım bende bayılırım konya sarmasına tadı çook güzel her zaman bulamazsın lezzetlisini afiyet olsuninşallah artıya çıkmazsın cnm bu hafta herkes pek iddalı bakalım nolcekk
arkadaşlar diyette pilav yenmez diye bi kural yok dimi? neden soruyorum? 2 gündür pirinç ve bulgur pilvı yiyorum ama 4 kaşık kadar. kilom sabit inmio. neden pilav mı yoksa başka bişeymi? tuvalete de cıkamıorum ondan mı acaba?
Hoş geldin denman:80: benim bildiğim kadarıyla öle bir kural yok tabi herşeyin vitaminini proteinini alacaksın pilav biraz kabız yapabilir bulgurda gaz yapar ama kabız yapmaz diye biliyorum
az önce senin listene de baktım sen de yemişsin. 1 kaşk pilav 35 kalori. 1 dilim ekmek 50-60 kalori. onu bile arastırdım yuh artık bana:)sorun olmaz diyorum ama yine de sormak istedim. ne güzel gidiyodu kilolar şimdi takıldı kaldı(sen kaçtan kaça düştün
iyi akşamlar kızlar
bugün bende baya bir kaçırdım ablam konya sarması diye bir şey getirmiş gelirken hızımı alamadım 7-8 tane yedim kutuyu gözümün önünden kaldırmasam daha da yiyecektim yani ne güzel bir şey o öyle yaaa ama kalorisi yüksektir herhalde yarın artıya çıkmazsam iyigeçen doğum gününe gittim masada neler vardı neler yemedim çayla atlattım ama bugün dayanamadım yedim ne olacak bu halimiz böyle kızlar ya yazdıklarınızı okudum ama kimse moralini bozmasın bugün biraz kaçırdıysak yarın toparlarız yedik nasıl olsa deyip yarışı bırakmak yok oklavayla döverim valla sizi bu hafta 1.olacam dedim bugün kaçırsam da iddaalıyım yine de daha 3 gün var sözümdeyim var mı benle 1.likte yarışacak kızlar böylece daha iyi kilo vermiş oluruz gaza geliriz
Kızlar günaydın,
Ben yarışa filan girmiyorum, benim kilo sabit zaten oynamıyor hiç, neyime güveneyim
Canım neden bu kadar ümitsizsin ki sabit olsa bile elbette düşecektir kendine güveneceksin
Çünkü tartıda 100 gram verdiğini görmek insanı ümitsizliğe sürüklüyor, herkes verebiliyor da ben neden veremiyorum.
Demek ki sizin gibi az yiyemiyorum, ama her gün spor yapıyorum, normal insanlarda spor bile farkettiriyor, ben de hiç bişey farketmiyor
Moralim çok bozuluyor, hiç bi değişiklik olmadığı için devam etmek gelmiyor içimden, karşılığını alamayacaksam neden kendimi sevdiğim şeylerden mahrum bırakıyorum ki
1 ay oldu ya, hem de spor yapıyorum, vere vere 2 kilo verdim. Bi yerde hata yapıyorum demek ki
Ay çıldırıcam. Haftada 1 kilo nasıl veriyorsunuz aklım almıyor
Çünkü tartıda 100 gram verdiğini görmek insanı ümitsizliğe sürüklüyor, herkes verebiliyor da ben neden veremiyorum.
Demek ki sizin gibi az yiyemiyorum, ama her gün spor yapıyorum, normal insanlarda spor bile farkettiriyor, ben de hiç bişey farketmiyor
Moralim çok bozuluyor, hiç bi değişiklik olmadığı için devam etmek gelmiyor içimden, karşılığını alamayacaksam neden kendimi sevdiğim şeylerden mahrum bırakıyorum ki
1 ay oldu ya, hem de spor yapıyorum, vere vere 2 kilo verdim. Bi yerde hata yapıyorum demek ki
Ay çıldırıcam. Haftada 1 kilo nasıl veriyorsunuz aklım almıyor
1 ayda 2 kilo az mı canım sencebenim de cuma 1 ay olcak ve geçen cuma başladığım kilodaydım.. şimdi regl bitti diye gitti bi kaç gram
ona bakarsan ben de her gün spor yapıyorum.. eğer cuma da aynı bugünkü kilomda çıkarsam 1 ayda sadece 800 gr vermiş olucam
ara ara umutsuzluğa kapılsam da yine de iyi hissediyorum kendimi en azından spor alışkanlığı edindim diye
sen de iyi tarafından bakmaya çalışsan :26:
senin kilon da çok fazla değil o nedenle 1 ayda 2 kilodan fazla vermem bence pek mümkün değil
ve 1 ayda 2 kilo bence çok iyi bi sonuç
Ay canım sakin ol biraz herkes aynı tempoda kilo veremez ki çatlayana kadar yiyip kilo almayan insanlar var o zaman bizde mi öyle yiyelim onlar öyle diye hayır tabiki de için rahat etmiyorsa bir diyetisyene git belki gerçekten de bir yerlerde hata yapıyorsundur ama bence ayda 2 kilo hiç kötü birşey değil uzmanlar yavaş yavaş KALICI kilo verin diyorlar sen o 2 kiloyu kolay kolay geri almazsın ama bi anda kilo verirsen fazlasıyla geri alırsın canım Bu iş sabır istiyor kararlılık istiyor ben ilk başladığım zaman her gün tartılıyordum bakıyordum 100 gr falan gidiyo moralim bozuluyordu çünkü hemen kilo vermek istiyordum bak şimdi o 100 gramları toplaya toplaya kilo veriyorum biazcık daha sabır hem hnasıl hemen vazgeçersin daha sadece 1 yol denedin o olmuyorsa başka bir yol dene o da olmazsa başka bir yol ama bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?