Kalori Arkadaşım

ayy nette bir şey araştırıyordum hazır netteyken gireyim dedim

ne zaman biter işin ??

kaynanasını da süslemiştir
Hala bitmedi işim

Kızlar günaydın.
Kısmetse annem bugün ameliyat oluyor.
Hepinizin dualarını bekliyorum.
iyi sağ salim çıkmış canım gözün aydın.
Ben aydanin ciceğinden sewiyimmmmm
34 b t a çiçek paylaşmış şimdi görüyorum. Onun çiçek muhabbeti 'nin üstüne tam gelmiş benim kemalpaşa çiçeğiBende öğretmenler gününde kızımın öğretmeni ile yardımcı ablası n a orkide almıştım mor ve beyaz.

Günaydın kızlar
KirazHanim canm cok gecmis olsun
S Sibel80 canm bende yeşil salata 0 kalori 1 cay kaşığı zeytinyağı 15 kalori görünüyor
ayda2kilogo canm sanada Allah kolaylık versin.
Diğer gacılar ben bugün inanılmaz enerjiyim akşama kinamiz var güzelce gayfaltımı yaptım. Islerimi halledip çıstak çıstak. ..

TŞK EDERİM CANIM. BENİM İÇİNDE OYNA.

biri sarkmamı dedii duydum koştum geldim sarkma benim diğer adım
ne yazıkki canımmm sarkma bol miktarda oldu
Sarkma buna denir canim.aslinda en büyük fazlaligim 20kg di.genetik yatkinlik sanirim karnim ve kolum germelik.ama 3.sezaryende emboli gecirdim amaliyat olamiyorum

Eklentiler

• received_10206310749037578.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 91
Sarkma buna denir canim.aslinda en büyük fazlaligim 20kg di.genetik yatkinlik sanirim karnim ve kolum germelik.ama 3.sezaryende emboli gecirdim amaliyat olamiyorum
canım sen kaç kilo verdin ki böyle sarktın. instagramda bi kadın var didem diye , diyet hesabı . onu takip ediyorum. Kadının da buna yakındı. Deli gibi gibi spor yaptı şu an görmen lazm normal bi karnı var artık. bol bol spor yapman lazım senin bol mekik çekmen lazm. başka türlü olmaz

En fazla 22kg verdim.ama genetik sanirim 3kere sezeryanla dogum yaptim.ben sporla düzelecegine inanmiyorum.ama o bayanin tam adini yazarsan takip etmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…