bende yağsız salata 10 kalori
sos olursa(zeytinyağı,sirke, limon) karışımının 1 yemekkaşığı 72 yazıyo
toplam 82 kalori gibi bişey çıkıo benimkinden
Ben girdim bi problem olmadı cnmKizlar acil yardim yaa.tamponla hawuza giren warmi aranizda
Hala bitmedi işimayy nette bir şey araştırıyordum hazır netteyken gireyim dedim
ne zaman biter işin ??
kaynanasını da süslemiştir
iyi sağ salim çıkmış canım gözün aydın.Kızlar günaydın.
Kısmetse annem bugün ameliyat oluyor.
Hepinizin dualarını bekliyorum.
34 b t a çiçek paylaşmış şimdi görüyorum. Onun çiçek muhabbeti 'nin üstüne tam gelmiş benim kemalpaşa çiçeğiBen aydanin ciceğinden sewiyimmmmm
Gözünüz aydın cnmmKizlar annem saat 13.00 de ameliyattan cikti, henuz tam olarak iyi degil ama ilk ciktigindan daha iyi.
Hepinize cok tesekkurler ve hepinizi opuyorum.
tekrar geçmiş olsun canımKizlar annem saat 13.00 de ameliyattan cikti, henuz tam olarak iyi degil ama ilk ciktigindan daha iyi.
TŞK EDERİM CANIM. BENİM İÇİNDE OYNA.Günaydın kızlar
KirazHanim canm cok gecmis olsun
S Sibel80 canm bende yeşil salata 0 kalori 1 cay kaşığı zeytinyağı 15 kalori görünüyor
ayda2kilogo canm sanada Allah kolaylık versin.
Diğer gacılar ben bugün inanılmaz enerjiyim akşama kinamiz var güzelce gayfaltımı yaptım. Islerimi halledip çıstak çıstak. ..
biri sarkmamı dedii duydum koştum geldim sarkma benim diğer adımsinoki 30 kilo verdin.sarkma oldu mu? Benim karin tam germelik ama ameliyat olamiyorum.
Kizlar annem saat 13.00 de ameliyattan cikti, henuz tam olarak iyi degil ama ilk ciktigindan daha iyi.
Sarkma buna denir canim.aslinda en büyük fazlaligim 20kg di.genetik yatkinlik sanirim karnim ve kolum germelik.ama 3.sezaryende emboli gecirdim amaliyat olamiyorumbiri sarkmamı dedii duydum koştum geldim sarkma benim diğer adım
ne yazıkki canımmm sarkma bol miktarda oldu
canım sen kaç kilo verdin ki böyle sarktın. instagramda bi kadın var didem diye , diyet hesabı . onu takip ediyorum. Kadının da buna yakındı. Deli gibi gibi spor yaptı şu an görmen lazm normal bi karnı var artık. bol bol spor yapman lazım senin bol mekik çekmen lazm. başka türlü olmazSarkma buna denir canim.aslinda en büyük fazlaligim 20kg di.genetik yatkinlik sanirim karnim ve kolum germelik.ama 3.sezaryende emboli gecirdim amaliyat olamiyorum
En fazla 22kg verdim.ama genetik sanirim 3kere sezeryanla dogum yaptim.ben sporla düzelecegine inanmiyorum.ama o bayanin tam adini yazarsan takip etmek isterimcanım sen kaç kilo verdin ki böyle sarktın. instagramda bi kadın var didem diye , diyet hesabı . onu takip ediyorum. Kadının da buna yakındı. Deli gibi gibi spor yaptı şu an görmen lazm normal bi karnı var artık. bol bol spor yapman lazım senin bol mekik çekmen lazm. başka türlü olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?