- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Susuuuu canim lütfen şu sarimsagi bi dene bak benim rekorum 10 gün ilacsiz kesinlikle tuwalete cikamiyodum.simdi düzene girdi we ilac falan kullanmiyorum. Kokar diye düşünme yuttugun icin kesinlikle kokmuyo..geçmiş olsn canm :*
Canim yaaa benimde kocaman bi gobegim war.nolcek bunlar bilmiyorummSarkma buna denir canim.aslinda en büyük fazlaligim 20kg di.genetik yatkinlik sanirim karnim ve kolum germelik.ama 3.sezaryende emboli gecirdim amaliyat olamiyorum
bak ben sana ozelden fotograflarını gonderıyımEn fazla 22kg verdim.ama genetik sanirim 3kere sezeryanla dogum yaptim.ben sporla düzelecegine inanmiyorum.ama o bayanin tam adini yazarsan takip etmek isterim
Susuuuu canim lütfen şu sarimsagi bi dene bak benim rekorum 10 gün ilacsiz kesinlikle tuwalete cikamiyodum.simdi düzene girdi we ilac falan kullanmiyorum. Kokar diye düşünme yuttugun icin kesinlikle kokmuyo..
Camzenn rahatmi peki yaaa.kirk yilin basi bi yere gidelim dedik oda regliye denk geldiBen girdim bi problem olmadı cnm
Günlük 3 yada 4 dis yutuyosun.ayni hap yutar gibi.kabugunu soyup. Bir hafta araliksiz yut ilac falan alma sma tuwalete cikmak icin.bi hafta sonra en gec iki gune bir kendini tuwalette bulcaksin insallah.Nası yapıcam canım söle yapıyım. yapmadğım şey kalmadı onu da yaparım
gerçekten mi yaaaa . Artıkk tuvaletten çıkıyorum oturup ağlıyorumm ya yine yok diyeGünlük 3 yada 4 dis yutuyosun.ayni hap yutar gibi.kabugunu soyup. Bir hafta araliksiz yut ilac falan alma sma tuwalete cikmak icin.bi hafta sonra en gec iki gune bir kendini tuwalette bulcaksin insallah.
benm rekorum 16 gün bu aradaSusuuuu canim lütfen şu sarimsagi bi dene bak benim rekorum 10 gün ilacsiz kesinlikle tuwalete cikamiyodum.simdi düzene girdi we ilac falan kullanmiyorum. Kokar diye düşünme yuttugun icin kesinlikle kokmuyo..
Aynen senin gibiydim oturup agliyodum artik bende.ben aslinda tesadufen kesfettin bunu.bi akrabamiz war doktor hasta olmamak icin iciyodu o gunluk sarimsagi.bizde esimle basladik.sonra ben bi baktim iki gune bi tuwaletteyim sonra biraktim sarimsak icmeyi tekrar kabiz oldum tekrar icmeye basladim.tekrar tuwalete cuktim.o zaman anladim sarimsagin bu faydasini.simdi haftada iki defa falan iciyorum sarimsak o bana bi hafta gidiyo .bunyem normale dondu demekkigerçekten mi yaaaa . Artıkk tuvaletten çıkıyorum oturup ağlıyorumm ya yine yok diyeEşim de üzülüyo bu sefer. Nası bi haldeysem artık acıklı gözlerle bakıyo bana. Bi hafta içerken mesela yapamıyomusn hiç . Pazartesi günü başlıyım ben buna. pazar gecesi ilaç içip pazartesi tuvalete çıkıyorm çünkü . Yarışa dahil olmak için :)) peki içtikten sonra düzene girdi mi , sonra bıraktın mı yoksa hala devam ediyo musun ?
Offf bilirim zorlugunu.ben onuncu gjn bi uyandim karnimdaki agirliktan we agridan ziril ziril agladim resmen.benm rekorum 16 gün bu arada
MARMARA DENİZİNDEN TİKSİNDİM SAYENDE.Günaydın kızlarrrrrbu sabah marmara denizine biraz çıkarma yaptım normale döncem inşaellah karnım biraz indi çok şükür. Ikınmaktan kaburgalarım bile ağrıyodu
SARIMSAK İÇMEK NE YA NASIL İÇİYORSUN SARIMSAĞI SUYUNU MU ÇIKARIYORSUN. BÖÖĞĞĞKKKAynen senin gibiydim oturup agliyodum artik bende.ben aslinda tesadufen kesfettin bunu.bi akrabamiz war doktor hasta olmamak icin iciyodu o gunluk sarimsagi.bizde esimle basladik.sonra ben bi baktim iki gune bi tuwaletteyim sonra biraktim sarimsak icmeyi tekrar kabiz oldum tekrar icmeye basladim.tekrar tuwalete cuktim.o zaman anladim sarimsagin bu faydasini.simdi haftada iki defa falan iciyorum sarimsak o bana bi hafta gidiyo .bunyem normale dondu demekki
Ewet yawrum ewet yutuyosun.suylaMARMARA DENİZİNDEN TİKSİNDİM SAYENDE.ARTIK VAPURA BİNDİĞİMDE FİLAN AŞAĞIYA SUYA BAKINCA SENİN ÇIKARTMALARI ARARIM GALİ IYYYY
SARIMSAK İÇMEK NE YA NASIL İÇİYORSUN SARIMSAĞI SUYUNU MU ÇIKARIYORSUN. BÖÖĞĞĞKKKSARIMSAK YUTUYORUM DE BARİ HAFTA DA İKİ DEFA İÇİYORUM NE DEMEK. HAFTADA 2 GÜN 4-5 DİŞ SARIMSAK YUTUYORUM MU DEMEK KIZ Bİ TERCÜME ET YAVRUM
MARMARA DENİZİNDEN TİKSİNDİM SAYENDE.ARTIK VAPURA BİNDİĞİMDE FİLAN AŞAĞIYA SUYA BAKINCA SENİN ÇIKARTMALARI ARARIM GALİ IYYYY
SARIMSAK İÇMEK NE YA NASIL İÇİYORSUN SARIMSAĞI SUYUNU MU ÇIKARIYORSUN. BÖÖĞĞĞKKKSARIMSAK YUTUYORUM DE BARİ HAFTA DA İKİ DEFA İÇİYORUM NE DEMEK. HAFTADA 2 GÜN 4-5 DİŞ SARIMSAK YUTUYORUM MU DEMEK KIZ Bİ TERCÜME ET YAVRUM
benm rekorum 16 gün bu arada
Keşke öyle olsa canım ama malesef.dalga geçiosun o kadar toksinle vücut kendini zehirler be yaa
Camzenn rahatmi peki yaaa.kirk yilin basi bi yere gidelim dedik oda regliye denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?