Kalori Arkadaşım

Susuuuu canim lütfen şu sarimsagi bi dene bak benim rekorum 10 gün ilacsiz kesinlikle tuwalete cikamiyodum.simdi düzene girdi we ilac falan kullanmiyorum. Kokar diye düşünme yuttugun icin kesinlikle kokmuyo..

Nası yapıcam canım söle yapıyım. yapmadğım şey kalmadı onu da yaparım

Nası yapıcam canım söle yapıyım. yapmadğım şey kalmadı onu da yaparım
Günlük 3 yada 4 dis yutuyosun.ayni hap yutar gibi.kabugunu soyup. Bir hafta araliksiz yut ilac falan alma sma tuwalete cikmak icin.bi hafta sonra en gec iki gune bir kendini tuwalette bulcaksin insallah.

Günlük 3 yada 4 dis yutuyosun.ayni hap yutar gibi.kabugunu soyup. Bir hafta araliksiz yut ilac falan alma sma tuwalete cikmak icin.bi hafta sonra en gec iki gune bir kendini tuwalette bulcaksin insallah.
gerçekten mi yaaaa . Artıkk tuvaletten çıkıyorum oturup ağlıyorumm ya yine yok diye Eşim de üzülüyo bu sefer. Nası bi haldeysem artık acıklı gözlerle bakıyo bana. Bi hafta içerken mesela yapamıyomusn hiç . Pazartesi günü başlıyım ben buna. pazar gecesi ilaç içip pazartesi tuvalete çıkıyorm çünkü . Yarışa dahil olmak için :)) peki içtikten sonra düzene girdi mi , sonra bıraktın mı yoksa hala devam ediyo musun ?

Aynen senin gibiydim oturup agliyodum artik bende.ben aslinda tesadufen kesfettin bunu.bi akrabamiz war doktor hasta olmamak icin iciyodu o gunluk sarimsagi.bizde esimle basladik.sonra ben bi baktim iki gune bi tuwaletteyim sonra biraktim sarimsak icmeyi tekrar kabiz oldum tekrar icmeye basladim.tekrar tuwalete cuktim.o zaman anladim sarimsagin bu faydasini.simdi haftada iki defa falan iciyorum sarimsak o bana bi hafta gidiyo .bunyem normale dondu demekki

Günaydın kızlarrrrr bu sabah marmara denizine biraz çıkarma yaptım normale döncem inşaellah karnım biraz indi çok şükür. Ikınmaktan kaburgalarım bile ağrıyodu
MARMARA DENİZİNDEN TİKSİNDİM SAYENDE. ARTIK VAPURA BİNDİĞİMDE FİLAN AŞAĞIYA SUYA BAKINCA SENİN ÇIKARTMALARI ARARIM GALİ IYYYY

SARIMSAK İÇMEK NE YA NASIL İÇİYORSUN SARIMSAĞI SUYUNU MU ÇIKARIYORSUN. BÖÖĞĞĞKKK SARIMSAK YUTUYORUM DE BARİ HAFTA DA İKİ DEFA İÇİYORUM NE DEMEK. HAFTADA 2 GÜN 4-5 DİŞ SARIMSAK YUTUYORUM MU DEMEK KIZ Bİ TERCÜME ET YAVRUM

Ewet yawrum ewet yutuyosun.suyla

aaayyyyy yaaaa

AYDA NASIL GİDİO İŞLER GÜÇLER BİZDE İHALE HAZIRLIOZ ŞARTNAME AŞAMASINA KADAR GELDİK NEYSE AZ KALDI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…