Kalori Arkadaşım

34bta26 maşallah ne çok çiçeğin varr

ismini bilmediğin drecena çiçeği mi
orkideler benim favorim

susu katı yediysen + da gözükmen çok normal canım kafana takma hafif beslenmeye çalış biraz sabret normalde döner.

gaz kilo yapar mı ki yani tartıda fzla gosterir mi

tatlım sendeki kilo değil
ödem, gaz, ve wc ye çıkamamnın verdiği ağırlık 1 günde 2 kilo alınamaz
aldıkların yapışıp kalmaz (dikkat edersen tabi)
ayrıca gaz insnaı şişirir şişkinlikde tartıda + gözükür bende öyle vallaaa

dracaena marginata mış şimdi öğrendim yarın yine unuturum

KIZLAR ÖĞLEN ÖĞÜNÜMÜ YAZIOM
1 PORSİYON PİDELİ KÖFTE 400 KALORİYMİŞ BANA FAZLA GELDİ AMA NEYSE
1 KASE YOĞURT 90 KALORİ
1 PORSİYON SALATA 1 TATLI KAŞIĞI YAĞ 15 KALORİ
SONUÇ 505 KALORİ PEHHH NE ÖĞLE YEMEĞİYMİŞ BEE

BİDE CANM KOCACIM GEÇEN BİŞEY SÖYLEDİ ÇOK GÜLDÜM YEŞİLLİK EĞER KİLO YAPMIOSA BU İNEKLER BU KADAR DOMBİLİ NERDEN OLAYORKİ
OTLAMA BOŞUNA DİYOR GARİBİM

afiyet olsun bende yazayım

sabah

1 haşlanmış yumurta
yarım dilim beyaz etmek
2 çatal tulum peyniri

saat 10 gibi 4-5 tane probis yedim

öğle yemeği
etli patates vardı etlerini seçtim oda 4-5 tane
yarım kase toyga çorba
3 tane mercimek köfte
2 kaşık yoğurt

BİDE CANM KOCACIM GEÇEN BİŞEY SÖYLEDİ ÇOK GÜLDÜM YEŞİLLİK EĞER KİLO YAPMIOSA BU İNEKLER BU KADAR DOMBİLİ NERDEN OLAYORKİ
OTLAMA BOŞUNA DİYOR GARİBİM

karatay da aynı şeyi söylüyordu doğada et yiyen aslanlara bakın nasıl da fit kaslı çevik birde ot yiyen ineklere bakın nasılda yağlı tombul hımbıl diyorduuu

September immmm allah acil şifalar wersin annecigine cnmm.
Susuuu gaz kesinlikle tartiya yansiyoo cnm.
Bende gecen haftadan bu yana yaklasik bir kilo artidayim ama dün regli oldum,daha bir hafta wardi halbuki onun sisligiymis demekki.. Belki seninkide öyle biseydir

34bta çiçeklerine bayıldim cnm ben ewde çiçek sewmem ama seninkiler gercekten cok güzeller

bayılıyorum çiçeklere yaaa filiz veriyorlar tomurcuk veriyorlar çiçek açıyorlar yaaa nasıl hoşuma gediyor anlatamam

demin bir yerde evde zencefil yetiştirmekle ilgili bir konu okudum akşam evde deneyeceğim ilgimi çekti

34bta26

susu katı yediysen + da gözükmen çok normal canım kafana takma hafif beslenmeye çalış biraz sabret normalde döner.

katı yedim evet çok kötü oldum yaa ilk kez bu kadar moral bozuklugu yaşıyorum diyette

Bir porsiyon salata 15kalori mi?benim hesapladigim sitede 140 di sanirim

2 gündür biraz kaçırdım. Sadece karnımda şişlişk hissediyorum . tartıyı gorunce de kendimi şişko hissediyorm. ama ölçülerim öle demiyo. tuvalete çıkmadım diye mi bilmiyorm

gaz kilo yapar mı ki yani tartıda fzla gosterir mi

kız gaz ve tuvalete çıkama çok kötü etkilio, benim bütün artılar gitti kilo almamışım diye sevindim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…