- 24 Şubat 2015
- 617
- 805
- 123
- 39
buaralar canım çok hamurişi istiyorkızzz açma hem karbonhidrat hem yağ yiyecek başka bir şey bulamadın mı????
Yok kiiiizzzz genede olmesin kocis cok uzulur.boyle dewam etsin ama
Kızlar günaydın.
Kısmetse annem bugün ameliyat oluyor.
Hepinizin dualarını bekliyorum.
Kızlar günaydın.
buaralar canım çok hamurişi istiyorzaten normal yemek yemek istemiyorum hiç. o yüzden öyle oldu
BİZ NİYE BÖYLEYİZ YAA HEP YANIMIZDAKİLERİ DÜŞÜNÜYORUZ
Kızlar günaydın.
Biraz araştırdım da IPL için modern ağda diyorlar.
Yani tamamen bitirmiyormuş.
Benim ki tamamen bitti gibi, memnunum yani şimdilik.
Rahatsız olursam 2 seans daha yapacak gittiğim yer. Onun tarihlerine de ben karar vereceğim.
Kaldı ki ben genital ve kol altı için 6 seans için 300 TL ödedim. normalde doldu seans sayım ama dediğim gibi istersen 2 seans daha yapalım dediler.
Günaydin.Allah yardımcısı olsun.sag salim cikar insallahKızlar günaydın.
Allah şifa versin canm. bi an önce sağlığına kavuşur inşaellahKızlar günaydın.
Kızlar ya benm çok moralim bozuk bugunsabah 67,2 çıktım Nasıl oluyo bu yaa naasssııılllllllll kafayı yıcem. tamam biraz kaçırdım sarmaydı bilmem ne . Ama 1 günde 2 kilo alınır mı yaa. Ben biraz ara vericem diyete falan sanırım. Zorlamıcam dikkat edicem ama akışına bırakıcam. ya da ne yapmalıyım bilmiyorm.
he şöyle de bişey var göbek çevresi hariç yaklaşık 1 er cm incelmişim . çıldırcam
2 gündür biraz kaçırdım. Sadece karnımda şişlişk hissediyorum . tartıyı gorunce de kendimi şişko hissediyorm. ama ölçülerim öle demiyo. tuvalete çıkmadım diye mi bilmiyormnerene almışsın o zaman ??? tartın doğrumu ?? kendini nasıl hissediyorsun ???
kız bunlar neee çiçek bahçesi maşallahorkidelerim toplu halde kışın üşümesinler diye en sıcak odaya aldım onlarıçilli olanı yeni aldımm evde Adile Naşit gibi çilli diye diye dolanıyorum
mor orkidem üstteki resimde çiçeklerini dökmüş yeni tomurcuklarını dört gözle bekliyorum
aloe vera
beyaz orkidem en sevdiğim orkide
bambular aldığımda boyları bunların yarısı kadardı bu kadar uzadılar daha da uzamadılar
adını bilmiyorum ama çok yavaş büyüyor herhalde 3 yıldır gözle görülür bir değişikliği yok sabırla bekliyorum
bunun da adını sürekli unutuyorum ama yaprakları çok hoşuma gidiyor
kılıç ve dua çiçeğim
bir tanede kaktüsüm var onu unutmuşum 3,5 yıldır ne soluyor ne büyüyor olduğu gibi duruyor bir ara acaba plastik mi diye çatal batırdım canlıymış ama bu kadar zamandır bir canlı hiç mi değişime uğramaz anlamıyorum
2 gündür biraz kaçırdım. Sadece karnımda şişlişk hissediyorum . tartıyı gorunce de kendimi şişko hissediyorm. ama ölçülerim öle demiyo. tuvalete çıkmadım diye mi bilmiyorm
bozma moralini ben hiç oynayamıom ama durmak yok yola devam
2 gündür biraz kaçırdım. Sadece karnımda şişlişk hissediyorum . tartıyı gorunce de kendimi şişko hissediyorm. ama ölçülerim öle demiyo. tuvalete çıkmadım diye mi bilmiyorm
kız bunlar neee çiçek bahçesi maşallah
bozma moralini ben hiç oynayamıom ama durmak yok yola devam
gaz kilo yapar mı kiwc ye çıkmıyorsan ödem, gaz vardır
benim çiçeklerim seviyorum onları havalar ısınmaya başlasa biraz bakım yapacağım
katılıyorum pes etmek yok bu uzun bir yol 1-2 ayda sonuç bekleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?