Kalori Arkadaşım

buaralar canım çok hamurişi istiyor zaten normal yemek yemek istemiyorum hiç. o yüzden öyle oldu

normal yemek yemezsen vücudunda normal ölçülerde OLMAZ

BİZ NİYE BÖYLEYİZ YAA HEP YANIMIZDAKİLERİ DÜŞÜNÜYORUZ

Kadinlar hep böyle yaaa hep fedakar hep düşünceliii

Kızlar günaydın.
Kısmetse annem bugün ameliyat oluyor.
Hepinizin dualarını bekliyorum.

Allah yardımcısı olsun canım
inşallah hemen iyileşir
ameliyattan sonra ne kadar yatırırlar bilgi verdiler mi?

ben komple için 1200 tl verdm ama çok kötü bi şirketmiş yani her saeanta el değiştirdi butun ekip değişti falan bacak ve koltukaltım bitti benim. ama genitalde istediğim sonucu alamadım devam ediyorum bakalım. genital 300 tl çok iyiymiş ya. nerde bu ?

Kızlar ya benm çok moralim bozuk bugun sabah 67,2 çıktım Nasıl oluyo bu yaa naasssııılllllllll kafayı yıcem. tamam biraz kaçırdım sarmaydı bilmem ne . Ama 1 günde 2 kilo alınır mı yaa. Ben biraz ara vericem diyete falan sanırım. Zorlamıcam dikkat edicem ama akışına bırakıcam. ya da ne yapmalıyım bilmiyorm.
he şöyle de bişey var göbek çevresi hariç yaklaşık 1 er cm incelmişim . çıldırcam

nerene almışsın o zaman ??? tartın doğrumu ?? kendini nasıl hissediyorsun ???

orkidelerim toplu halde kışın üşümesinler diye en sıcak odaya aldım onları çilli olanı yeni aldımm evde Adile Naşit gibi çilli diye diye dolanıyorum
mor orkidem üstteki resimde çiçeklerini dökmüş yeni tomurcuklarını dört gözle bekliyorum
aloe vera
beyaz orkidem en sevdiğim orkide
bambular aldığımda boyları bunların yarısı kadardı bu kadar uzadılar daha da uzamadılar
adını bilmiyorum ama çok yavaş büyüyor herhalde 3 yıldır gözle görülür bir değişikliği yok sabırla bekliyorum
bunun da adını sürekli unutuyorum ama yaprakları çok hoşuma gidiyor
kılıç ve dua çiçeğim

bir tanede kaktüsüm var onu unutmuşum 3,5 yıldır ne soluyor ne büyüyor olduğu gibi duruyor bir ara acaba plastik mi diye çatal batırdım canlıymış ama bu kadar zamandır bir canlı hiç mi değişime uğramaz anlamıyorum

kız bunlar neee çiçek bahçesi maşallah

2 gündür biraz kaçırdım. Sadece karnımda şişlişk hissediyorum . tartıyı gorunce de kendimi şişko hissediyorm. ama ölçülerim öle demiyo. tuvalete çıkmadım diye mi bilmiyorm

wc ye çıkmıyorsan ödem, gaz vardır

kız bunlar neee çiçek bahçesi maşallah

benim çiçeklerim seviyorum onları havalar ısınmaya başlasa biraz bakım yapacağım

bozma moralini ben hiç oynayamıom ama durmak yok yola devam

katılıyorum pes etmek yok bu uzun bir yol 1-2 ayda sonuç bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…