hadi geçmiş olsun canım, inşallah biran önce iyileşirKızlar günaydın.
Annemi çıkardık hastaneden, durumu gayet iyi maşallah
açııııııııııııımmmmmmmgünaydın kızlaaarrrr .nasılsınızz ?
şişiiiiimmmmmmaçııııııııııııımmmmmmm
Iyi gecelrr kizlar. Kac gundur asiri yogundum eve geliyorum yemek yiyip uyuyorum ozleerim sizliyor. Aklim hep sizdeydi sizde cok konusmamissiniz cok sujur :) neredengeldibumelek iyi tatiller cnm ins mukemmel gecer. Rose gozunuz aydin cok sevindim. Cabucak sagligina kavusur ins annecigin. Susu sende biran once wc ye cikarsin ins. oz s3n bu dugun sebebi ile baya kurt doktun pazartesi tartiya kesin yansir. Lola bende surekli acimmmmmmm. Gamzennn nasil gidiyor diyet. Sibel takma kafana sarkmalari spor yapmaya calis gecer ins. Benimki gecmedi ama devamli spor yapamadim ondan gecmedi. Ayda send3 ins. Islerini hatasiz bitirirsin . 34bta26 ben geldim sen hala ypksunn nerelerdesin kiii
Sarkma buna denir canim.aslinda en büyük fazlaligim 20kg di.genetik yatkinlik sanirim karnim ve kolum germelik.ama 3.sezaryende emboli gecirdim amaliyat olamiyorum
benm rekorum 16 gün bu arada
canım çoooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkk geçmiş olsun, yazık yavrucağa ihmal etme doktora götür. işyerinde bi sen mi varsın?biri sorumluluğu üstleniversin, üstlenmiyosa yerin doldurulamıyosa da beklesin bi zahmet işler. sende yavrunun eli yansın istemezdin ki! iş yerini kafana takma boşverKızlar merhaba yarın işe gidemeyeceğim. 2 saat önce kızım elini ütü 'nun altına değirdi soğuk su buzlu su içinde beklettim elini avuç u yandı. su dan eli çıkınca yanıyor ağlıyor. Neyse 2 saat su da kaldı. Uyudu Eli suyun içindeyken. o kadar yanıyor ki UYURKEN elini sudan çıkarıyorum acı dan hemen uyanıyor yanıyor diyor. Dr da götüremedi m. Eşim nöbette.yalnız iz. Su ilininca yavaş c a çıkardım elini.baktım uyanmıyor hametan yanık pisik kremi vardı onu sürdüm. Üstüne internette okudum hastane de nemli bezler varmış yanık için. Bende yumuşak bir penye yi nemlendir dim. Krem li elini sardı m. Biraz öyle uyudu. Sonra bezi aldım bir daha krem sürdüm Üstüne bol bir çorabı vardı onu geçirdim. Uyuyor şimdi. Sızlamiyor demekki. Yarın hastaneye götüreyim. Zaten böyle okula gönderemem. Çok üzüldüm çok. Benim suçum .uyumasını bekleme li y dim. Müdür ne diyecek bilmiyorum yetişmesi gereken iş de var. U f f...
Listeyi yarın hazırlayama m.aranızdan birisi hazırlayabilir se sevinirim. İyi geceler
Kızlar merhaba yarın işe gidemeyeceğim. 2 saat önce kızım elini ütü 'nun altına değirdi soğuk su buzlu su içinde beklettim elini avuç u yandı. su dan eli çıkınca yanıyor ağlıyor. Neyse 2 saat su da kaldı. Uyudu Eli suyun içindeyken. o kadar yanıyor ki UYURKEN elini sudan çıkarıyorum acı dan hemen uyanıyor yanıyor diyor. Dr da götüremedi m. Eşim nöbette.yalnız iz. Su ilininca yavaş c a çıkardım elini.baktım uyanmıyor hametan yanık pisik kremi vardı onu sürdüm. Üstüne internette okudum hastane de nemli bezler varmış yanık için. Bende yumuşak bir penye yi nemlendir dim. Krem li elini sardı m. Biraz öyle uyudu. Sonra bezi aldım bir daha krem sürdüm Üstüne bol bir çorabı vardı onu geçirdim. Uyuyor şimdi. Sızlamiyor demekki. Yarın hastaneye götüreyim. Zaten böyle okula gönderemem. Çok üzüldüm çok. Benim suçum .uyumasını bekleme li y dim. Müdür ne diyecek bilmiyorum yetişmesi gereken iş de var. U f f...
Listeyi yarın hazırlayama m.aranızdan birisi hazırlayabilir se sevinirim. İyi geceler
Canım benim günaydın.Kızlar merhaba yarın işe gidemeyeceğim. 2 saat önce kızım elini ütü 'nun altına değirdi soğuk su buzlu su içinde beklettim elini avuç u yandı. su dan eli çıkınca yanıyor ağlıyor. Neyse 2 saat su da kaldı. Uyudu Eli suyun içindeyken. o kadar yanıyor ki UYURKEN elini sudan çıkarıyorum acı dan hemen uyanıyor yanıyor diyor. Dr da götüremedi m. Eşim nöbette.yalnız iz. Su ilininca yavaş c a çıkardım elini.baktım uyanmıyor hametan yanık pisik kremi vardı onu sürdüm. Üstüne internette okudum hastane de nemli bezler varmış yanık için. Bende yumuşak bir penye yi nemlendir dim. Krem li elini sardı m. Biraz öyle uyudu. Sonra bezi aldım bir daha krem sürdüm Üstüne bol bir çorabı vardı onu geçirdim. Uyuyor şimdi. Sızlamiyor demekki. Yarın hastaneye götüreyim. Zaten böyle okula gönderemem. Çok üzüldüm çok. Benim suçum .uyumasını bekleme li y dim. Müdür ne diyecek bilmiyorum yetişmesi gereken iş de var. U f f...
Kızlar merhaba yarın işe gidemeyeceğim. 2 saat önce kızım elini ütü 'nun altına değirdi soğuk su buzlu su içinde beklettim elini avuç u yandı. su dan eli çıkınca yanıyor ağlıyor. Neyse 2 saat su da kaldı. Uyudu Eli suyun içindeyken. o kadar yanıyor ki UYURKEN elini sudan çıkarıyorum acı dan hemen uyanıyor yanıyor diyor. Dr da götüremedi m. Eşim nöbette.yalnız iz. Su ilininca yavaş c a çıkardım elini.baktım uyanmıyor hametan yanık pisik kremi vardı onu sürdüm. Üstüne internette okudum hastane de nemli bezler varmış yanık için. Bende yumuşak bir penye yi nemlendir dim. Krem li elini sardı m. Biraz öyle uyudu. Sonra bezi aldım bir daha krem sürdüm Üstüne bol bir çorabı vardı onu geçirdim. Uyuyor şimdi. Sızlamiyor demekki. Yarın hastaneye götüreyim. Zaten böyle okula gönderemem. Çok üzüldüm çok. Benim suçum .uyumasını bekleme li y dim. Müdür ne diyecek bilmiyorum yetişmesi gereken iş de var. U f f...
günaydın canım iyi gidiyor ama sanki duraklamadayım yemek yeme konusunda artık iyice azaltım az fazla yersem kramp giriyor mideme ama spor yapamıyorum bu hafta kocayla cocugu kaynanama göndereceğim yemek yapma derdinden kurtulur işden gelince yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum cok az günlerim kaldı vücudumu toparlamalıyım
bu sarkma sporla düzelir mi yaa imkansız gibi duruyorrr
yuhhh kız 16 günde içeride yer kalmaz hamile gibi göbek olur
bu arada kızlar geçen hafta uğrayamadım sayım vardı sayım katıldım içimde bunlar şimdi 50 sayfa doldurmuştur diyordum ama bi baktım anca 5 sayfa ilerlemiş :)))
melek iyi tatiller canım inş her şey muhteşem geçer
Rose annen taburcu olmuş tekrar geçmiş olsun canım
sinoki kuzum sarkmaların var ve hala spor yapmıyorsun ne diyim ben sana hamile kalınca ve doğumdan sonra sönmüş balona dönmezsin inş.
özzz özendim kız sana bende uzun zamandır kurtlarımı dökmüyorum
ben sana gönderim o zaman cnm işlerim yoğun kızlarla farklı bir karar verirseniz benim kilomu sen söylersin olur mukızlar günaydın bende geçenden hazır format var isterseniz ben hazırlarım listeyi
Sende hazır format varsa bence sen hazırlayabilirsin canım.kızlar günaydın bende geçenden hazır format var isterseniz ben hazırlarım listeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?