Kalori Arkadaşım

ve karşınızda 79 dan 70 'e düşürdüğüm belim
111 'den KK23:) 103'e düşürdüğüm totom (Etek kloş oldugu için biraz daha geniş durmuş)
Eteklerim büyük geliyo artık. çok güzel ama bi o kadar sıkıntılı durum. Evlenmeden önce eski olan herşeyimi atmıştım. bi çok kıyafetim yeni. şimdi bunları terizye versemm daraltsam hamile kalınca cok ararım Böyle bol bol da giyilmiyo. Alışveriş yapacak vaktm yok Bi kaç tane dar eteğim var , hani şu 59 Kilo oldugum zamanlardan hep onlarla mı geçircem şu zamanı yyeeaaaaa

Eklentiler

• 2015-03-27 15.48.59.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 91
Ben olmayınca top i gi n de tadı tuzu kalmamış 34 b t a ve sino ki gelmemiş . September gözünüz aydın canım. Nerden geldi melek de tatil de. Susu facebook dan takip ediyorum ben seni görüyorum zaten. özz düğün de. Bende işimin bayağı sını hallettim. Çok çok az kaldı. Pazartesi biter inşallah. Az önce bol yağlı etli türlü ye ekmeği mi bana bana yanında kuru soğanı tuz a bana bana bir yedim ki sormayın.vucudu mu şaşırtmaya çalıştım. Bahane tabiki. bir de üstüne fırında makarna yedim.ohh mis Yarın tartı da ortaya çıkacak ak koyun kara koyun bu hafta hiç spor yapmadım da.öğlen arasında bile çalıştım neyse güzel günler yakındır.

Iyi gecelrr kizlar. Kac gundur asiri yogundum eve geliyorum yemek yiyip uyuyorum ozleerim sizliyor. Aklim hep sizdeydi sizde cok konusmamissiniz cok sujur :) neredengeldibumelek iyi tatiller cnm ins mukemmel gecer. Rose gozunuz aydin cok sevindim. Cabucak sagligina kavusur ins annecigin. Susu sende biran once wc ye cikarsin ins. oz s3n bu dugun sebebi ile baya kurt doktun pazartesi tartiya kesin yansir. Lola bende surekli acimmmmmmm. Gamzennn nasil gidiyor diyet. Sibel takma kafana sarkmalari spor yapmaya calis gecer ins. Benimki gecmedi ama devamli spor yapamadim ondan gecmedi. Ayda send3 ins. Islerini hatasiz bitirirsin . 34bta26 ben geldim sen hala ypksunn nerelerdesin kiii

günaydın canım iyi gidiyor ama sanki duraklamadayım yemek yeme konusunda artık iyice azaltım az fazla yersem kramp giriyor mideme ama spor yapamıyorum bu hafta kocayla cocugu kaynanama göndereceğim yemek yapma derdinden kurtulur işden gelince yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum cok az günlerim kaldı vücudumu toparlamalıyım

Sarkma buna denir canim.aslinda en büyük fazlaligim 20kg di.genetik yatkinlik sanirim karnim ve kolum germelik.ama 3.sezaryende emboli gecirdim amaliyat olamiyorum

bu sarkma sporla düzelir mi yaa imkansız gibi duruyorrr

benm rekorum 16 gün bu arada

yuhhh kız 16 günde içeride yer kalmaz hamile gibi göbek olur

bu arada kızlar geçen hafta uğrayamadım sayım vardı sayım katıldım içimde bunlar şimdi 50 sayfa doldurmuştur diyordum ama bi baktım anca 5 sayfa ilerlemiş :)))

melek iyi tatiller canım inş her şey muhteşem geçer

Rose annen taburcu olmuş tekrar geçmiş olsun canım

sinoki kuzum sarkmaların var ve hala spor yapmıyorsun ne diyim ben sana hamile kalınca ve doğumdan sonra sönmüş balona dönmezsin inş.

özzz özendim kız sana bende uzun zamandır kurtlarımı dökmüyorum

Kızlar merhaba yarın işe gidemeyeceğim. 2 saat önce kızım elini ütü 'nun altına değirdi soğuk su buzlu su içinde beklettim elini avuç u yandı. su dan eli çıkınca yanıyor ağlıyor. Neyse 2 saat su da kaldı. Uyudu Eli suyun içindeyken. o kadar yanıyor ki UYURKEN elini sudan çıkarıyorum acı dan hemen uyanıyor yanıyor diyor. Dr da götüremedi m. Eşim nöbette.yalnız iz. Su ilininca yavaş c a çıkardım elini.baktım uyanmıyor hametan yanık pisik kremi vardı onu sürdüm. Üstüne internette okudum hastane de nemli bezler varmış yanık için. Bende yumuşak bir penye yi nemlendir dim. Krem li elini sardı m. Biraz öyle uyudu. Sonra bezi aldım bir daha krem sürdüm Üstüne bol bir çorabı vardı onu geçirdim. Uyuyor şimdi. Sızlamiyor demekki. Yarın hastaneye götüreyim. Zaten böyle okula gönderemem. Çok üzüldüm çok. Benim suçum .uyumasını bekleme li y dim. Müdür ne diyecek bilmiyorum yetişmesi gereken iş de var. U f f...
Listeyi yarın hazırlayama m.aranızdan birisi hazırlayabilir se sevinirim. İyi geceler

canım çoooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkk geçmiş olsun, yazık yavrucağa ihmal etme doktora götür. işyerinde bi sen mi varsın?biri sorumluluğu üstleniversin, üstlenmiyosa yerin doldurulamıyosa da beklesin bi zahmet işler. sende yavrunun eli yansın istemezdin ki! iş yerini kafana takma boşver

günaydın kızlarrrr
cnm çok geçmiş olsun yanık çok kötü kuzucuğun canı cok acımıs bellkı ama kendını suçlama

Canım benim günaydın.
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Yanık konusunda hiç tecrübem olmadı, inşallah bir an önce iyileşir. Benim için yanağına bi öpücük kondur.

ayda canm çok geçmiş olsun çok üzüldüm minnak elliye

bu hafta kilo verirsin o zaman

içimi ferahlattın

çoooook geçmişler olsun çok üzüldüm. Ama kendini suçlama kendini suçlamanın hiç bir faydası yok. Minikle ilgilen o daha küçük çabucak geçecek inş. Bwnim içinde öp yarasındannn
İş yerindende inş. anlayışla karşılarlar cnm.

kızlar günaydın bende geçenden hazır format var isterseniz ben hazırlarım listeyi
ben sana gönderim o zaman cnm işlerim yoğun kızlarla farklı bir karar verirseniz benim kilomu sen söylersin olur mu

günaydınnn kızlar geçen haftadan bekleyene çook işim var bir selam veriyim dedim

aydaaa çook üzüldüm çok geçmiş olsun inş. su toplama falan olmamıştır. keşke akşam götürseydin dr a inşallah ciddi bir şey değildir haberdar et bizi merakta bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…