cnm sen mı hazırlıyorsun sımdı lısteyıkızlar günaydın bende geçenden hazır format var isterseniz ben hazırlarım listeyi
EVET CANM GÖNDERİO KIZLARcnm sen mı hazırlıyorsun sımdı lısteyı
EFSAM BİLDİRİMİNİ BANA YAPIP ÖYLE KAÇ ARKADAŞCEĞİZİM BARİ LİSTEYE GİRKizlar beni bu hafta af edin, cocuklar cicEK döküyo ikisi birden giremiyorum okuyamiyorum ama en yakn zamanda tekrar aranizdayim insallah.
Okuyamadim gecmisi iyisiniz insallah hepinize hayirli haftalar diliyorrrrr ve öpüyorum cankuslar
Kizlar beni bu hafta af edin, cocuklar cicEK döküyo ikisi birden giremiyorum okuyamiyorum ama en yakn zamanda tekrar aranizdayim insallah.
Okuyamadim gecmisi iyisiniz insallah hepinize hayirli haftalar diliyorrrrr ve öpüyorum cankuslar
Aaa sen anlatınca bende de şimdi çağrışım yaptı.günaydın kızlar.KirazHanim ya da 34bta26 sizde aydanın numarası var mı canlarm . faceden bişey yzdm ona baksın hemen.
size de söliim topik güzellerii. Yanık oldugu zaman hiçbişey yapmadan yanan yeri ıslatıp uzerıne toz şeker serpiyosunuz. Sonra gene su damlatabilirsiniz. şeker su çekecek yani oyle bi kıvam olmalı. ve yağlı cilt kremi falan degill hemen çinko kremi suruyosunuz. bebekler için oluyo ya pişik kremi çinkosu yuksek olanlardan olabilir veya sudocrem diye bi krem var o . ne su tupluyo ne iz kalıyo . sadece bi 10 dk şiddetli bi sızı. bu kadar. bu ekranın fotografını cekın lazım olabilir. özelllikle ellerini çoook yakan ciddi anlamda yakan biri olarak bunlar tecrubeyle sabit. Allah vermesin kmseye.
60 a düşmeden spora baslamıcam. 60 a bi düşiim sonra spora baslayıp iiiice sıkılaşıp 55 görünümlü 60 olcamdoğan görünümlü şahin :
canım melek tatildeydi dönmemiş oalbilrkızlar meleği bekliyorum saat 11,30 a kadar beklerim öğle paydosundan önce yayınlarım listeyi
canım melek tatildeydi dönmemiş oalbilr
Eki Görüntüle 1474500
YARABBİİİİ BUGÜNLERİ GÖRECEMİYDUMMMMM
LOLA KIZ VALLA MİNNACUK Bİ FARKLA GEÇTİM SENİ YOKSAM KONTES SEN OLUODUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?