Kalori Arkadaşım

Kizlar beni bu hafta af edin, cocuklar cicEK döküyo ikisi birden giremiyorum okuyamiyorum ama en yakn zamanda tekrar aranizdayim insallah.
Okuyamadim gecmisi iyisiniz insallah hepinize hayirli haftalar diliyorrrrr ve öpüyorum cankuslar

Kizlar beni bu hafta af edin, cocuklar cicEK döküyo ikisi birden giremiyorum okuyamiyorum ama en yakn zamanda tekrar aranizdayim insallah.
Okuyamadim gecmisi iyisiniz insallah hepinize hayirli haftalar diliyorrrrr ve öpüyorum cankuslar
EFSAM BİLDİRİMİNİ BANA YAPIP ÖYLE KAÇ ARKADAŞCEĞİZİM BARİ LİSTEYE GİR

canım çok geçmiş olsun biran önce iyileşirler inşallah

günaydın kızlar. KirazHanim ya da 34bta26 sizde aydanın numarası var mı canlarm . faceden bişey yzdm ona baksın hemen.

size de söliim topik güzellerii. Yanık oldugu zaman hiçbişey yapmadan yanan yeri ıslatıp uzerıne toz şeker serpiyosunuz. Sonra gene su damlatabilirsiniz. şeker su çekecek yani oyle bi kıvam olmalı. ve yağlı cilt kremi falan degill hemen çinko kremi suruyosunuz. bebekler için oluyo ya pişik kremi çinkosu yuksek olanlardan olabilir veya sudocrem diye bi krem var o . ne su tupluyo ne iz kalıyo . sadece bi 10 dk şiddetli bi sızı. bu kadar. bu ekranın fotografını cekın lazım olabilir. özelllikle ellerini çoook yakan ciddi anlamda yakan biri olarak bunlar tecrubeyle sabit. Allah vermesin kmseye.

Aaa sen anlatınca bende de şimdi çağrışım yaptı.
ayda2kilogo Kardeşimin ayak bileğine kaynayan su dökülmüştü. Annem şöyle bir şey yapmıştı. Haşlanmış yumurtanın sarısı ve hakiki zeytinyağını karıştırıp krem haline getiriyorsun ve onu yanık yere sürüyorsun. Günde kaç kere sürüldüğünü bilmiyorum ama. Anneme sormam lazım onu.

Numarası yok canım bende aydanın.

LİSTE AÇIKLANDIĞINA GÖRE BU SABAH YAŞADIĞIM ŞOKU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİORUM. MALUM DÜĞÜN VARDI BU HAFTA O YÜZDEN PEK SPOR YAPAMADIM. DÜĞÜN EVİ PASTA BÖREK ÇÖREK AMA FAZLA YEMEDİM ECÜK ATIŞTIRMALIK ATTIM AMA SONUÇTA DİYETE UYGUN BESLENMEDİM. MALUM GEÇEN HAFTADA ARTIDAYDIM MORAL YERLERDEYDİ. MAYDANOZ ÇAYI İÇTİM CUMA GÜNÜ 3 FİNCAN VE HİÇ HAFTA BOYUNCA TARTIYA ÇIKMADIM BUGÜN SABAH ÇIKTIĞIMDA RESMEN ŞOK YAŞADIM ÇOCUK GİBİ ZIPLICAKTIM NERDEYSE

oooo yooooo Rose beni geçmişşş

bugün 8 gün oluyor ben hala egl olamadım sanırım bugün olacağım hafif ağılarım başladı

vee dün 51,9 dum amaaaa saat 13:00 de süper bir kahvaltı saat 16:00 gibi koca bir dilim çikiletalı pasta ve nescafe akşamında da burgen king yiyince bu rakam regl öncesi kaçınılmaz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…