Aferin kuzum sen böyle devam et. Pastaları burgerları hep pazar günü ve aynı gün yeoooo yooooo Rose beni geçmişşş
bugün 8 gün oluyor ben hala egl olamadım sanırım bugün olacağım hafif ağılarım başladı
vee dün 51,9 dum amaaaa saat 13:00 de süper bir kahvaltı saat 16:00 gibi koca bir dilim çikiletalı pasta ve nescafe akşamında da burgen king yiyince bu rakam regl öncesi kaçınılmaz oldu
Canım eline sağlıkpokohontas
Bence beni de tebrik etmelisinizsonuçta topiğin en zayıf hatunu benim.
Ayyyy tişikkirler sipirminKESİNLİKLE HAKLISIN AMA ARTIK SADECE DİKKAT ETMEN YETERLİ BENCE ÇOK HOŞ GÖRÜNÜOSUN
Aferin kuzum sen böyle devam et. Pastaları burgerları hep pazar günü ve aynı gün ye
Benim göbüşe nasıl bi çare bulsak acaba, selülit kremi işe yarar mı ki?nisan ayııı dönüm noktası olacak canım hayırlısıyla şu regl i bir atlatayım spora da başlayacağım havalar ısınmayınca ben bir şey yapmak istemiyorum içimden gelmiyor
kendime Nivea nın good bye selülit kremini aldım onu da kullanacağım bacaklarım çırpı gibi kalacak göreceksiniz
ay ne var şu göbeğinde yaa 51 kilonun neresi göbek . zaten şurda 65,7 kiloyum sinir etme beniiBenim göbüşe nasıl bi çare bulsak acaba, selülit kremi işe yarar mı ki?
ay ne var şu göbeğinde yaa 51 kilonun neresi göbek . zaten şurda 65,7 kiloyum sinir etme beniibi yandan foto atsana
ay ne var şu göbeğinde yaa 51 kilonun neresi göbek . zaten şurda 65,7 kiloyum sinir etme beniibi yandan foto atsana
Yarın sabah çekeceğim sizin için yandan foto.walla yaaaa aç kız göbeğini bakacağım nesi varmış
Ben kına gecesi giydiğini daha çok beğendim. Daha sevimli duruyor
ben gördüm facede canımm hayırlı olsun inş.
ben pembeliyi daha cok begendm. düğünde giydiğin altını biraz geniş göstermiş
Ben kına gecesi giydiğini daha çok beğendim. Daha sevimli duruyor
hahaha evet olabilirKIZLAR BEN DÜĞÜN ELBİSEMİ DAHA ÇOK BEĞENEREK ALDIM. KINA ELBİSEM 50 TL DÜĞÜN 300 TL BELKİDE ONDAN SEBEPTİRKİ İSTER İSTEMEZ DAHA ÇOK SEVİO İNSAN
hahaha evet olabilir
bu arada sana ne dicez şimdi biz
peki KontesHE O DA VAR DEMİ NE DESENİZKİ BİLEMEDİM KONTES DİYİN BARİ ÇOK AĞZIMA TAKILMIŞTI
Canım sen kaç yaşındasın?KIZLAR BEN DÜĞÜN ELBİSEMİ DAHA ÇOK BEĞENEREK ALDIM. KINA ELBİSEM 50 TL DÜĞÜN 300 TL BELKİDE ONDAN SEBEPTİRKİ İSTER İSTEMEZ DAHA ÇOK SEVİO İNSAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?