Kalori Arkadaşım

Aferin kuzum sen böyle devam et. Pastaları burgerları hep pazar günü ve aynı gün ye

Aferin kuzum sen böyle devam et. Pastaları burgerları hep pazar günü ve aynı gün ye

nisan ayııı dönüm noktası olacak canım hayırlısıyla şu regl i bir atlatayım spora da başlayacağım havalar ısınmayınca ben bir şey yapmak istemiyorum içimden gelmiyor

kendime Nivea nın good bye selülit kremini aldım onu da kullanacağım bacaklarım çırpı gibi kalacak göreceksiniz

ayyy şok bi listeee :)
ya bana noldu bilmiyorm. çakıldım kaldım burda. dünya gozuyle 59 görebilcek miyim acaba cuma günü yaptıgımız hatayı ben pazartesi yapmaya başladm. pazartesi yiyorm sonraki pazartesiye kadar aynı. Gerçi su son 3 haftadır bayagı yogun geçiyo misafirler geliyo biz gidiyoruz falan . Yediklermi bilseniz aynı kalmak da beni rahatlatıyo ama şunu yemeseydim şimdi şu kadar kilo alırdım falan diyorum. neyse ki kocam da göbeği çıktıgı için diyete başlamak istedi. Göbek möbek ayagına azcık seyler yeriz bu hafta. çunku o yıyınce ben de dayanamıyorum.
burda böyle mütüş kilo veren arkadaşları gordukce kızıyorum kendıme 1 aydır heğ al ver al ver . Hiç adam gibi kilo verememişim. ve nisanın 24 ünden itibaren çocuk çalışmalarına başlıcam hala ıstedıgım kiloda degılım dua edin güzller . ya da beni hırslandırın bişey bi çare noluuuurrrrrrr

kilo veren arkadşları tebrik ediyorumm.
yerinde sayanlara da küçücük bi tebrik
alan arkasaşlara tokat

Benim göbüşe nasıl bi çare bulsak acaba, selülit kremi işe yarar mı ki?

Kizlar herkeee merhabalwr.gece cok gec donduk bildirim yaoamadim ama simdi soyleyim
kilom61.0 bu tatil bana1 kiloya mal oldu ama degdi
aydammmmmm cokgecmis olsun cnm cok üzüldüm
kilo weren qrkadqslar cok tebrik ediyorum.
ben kactim kizlar. 5 tane kumas analizi bekliyo beni öptum heoiniziii

ben gördüm facede canımm hayırlı olsun inş.
ben pembeliyi daha cok begendm. düğünde giydiğin altını biraz geniş göstermiş

Ben kına gecesi giydiğini daha çok beğendim. Daha sevimli duruyor

KIZLAR BEN DÜĞÜN ELBİSEMİ DAHA ÇOK BEĞENEREK ALDIM. KINA ELBİSEM 50 TL DÜĞÜN 300 TL BELKİDE ONDAN SEBEPTİRKİ İSTER İSTEMEZ DAHA ÇOK SEVİO İNSAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…