Kalori Arkadaşım

29 CANM NİE SORDUNKİNE BÜYÜKMÜ DURUOM YOKSEM
İşte kına gecesindeki kızla düğündeki kız aynı yaşta durmuyor.
Kına gecesindeki kız yaşını gösteriyor ama düğündeki kız biraz üstüne çıkmış gibi.
Umarım kızmamışsındır.
Not: Bu bir yapıcı eleştiridir.

Her zaman canlı renkler giymelisin bence, tenine daha çok gidiyor.

YOK CANM NİE KIZİM BİDE KINADA HAFİF MAKYAJ VAR BANA HAFİF DAHA İYİ GİDİO DÜĞÜNDE PARIL PARIL YÜZÜM SÖNÜK KALMASIN DİE AMA HALA SÖYLÜOM BEN O ELBİSEYE AŞIĞIM OĞLUMUN SÜNNET DÜĞÜNÜNDEDE ONU GİYCEM

yaaaa kızlarrrr . instagramdan takip ettiğim diyet hesabı var ya hani sibele sölemiştim sarkmları vardı spor yaptı falan diye.
bugun 60,0 kiloyu gördüüü ve diyeti bıraktııııı. deli gibi spor yapıyo. sıra incelmekte dedi ve 60 kiloyla 36 beden olmak için uğraşıcak şu an 38 beden . Çokk sevindimm ve özendmmm. başlangıç tarihi Kasım 2015 Mart 2015 'te 14 Kilo vermiş bi halde bıraktı resmenn.
1 aydır jillian michales yapıyo . ben farka inanamıyorum diyo. yarın oncesi ve sonrası paylaşıcak

Ben de bakıcam, söylesene ismini.

Eki Görüntüle 1474500

YARABBİİİİ BUGÜNLERİ GÖRECEMİYDUMMMMM
LOLA KIZ VALLA MİNNACUK Bİ FARKLA GEÇTİM SENİ YOKSAM KONTES SEN OLUODUN

yok kız benimkide ödemdi zaten. haketmemiş olurdum, tebrik ederim canım

durup durup birden gidio senin demekki, bi daha moralini bozma veremiyorum diye

ohhhhh ye kuzum, ben yemiş kadar oldum

Canım eline sağlık pokohontas

Bence beni de tebrik etmelisiniz sonuçta topiğin en zayıf hatunu benim.

he ya bta yı geçmişin

Ayyyy tişikkirler sipirmin ben 49 a düşmek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum.

bende 48 e

bende pineklemek istiyorum sürekli ya

süper olmuşun

ben gördüm facede canımm hayırlı olsun inş.
ben pembeliyi daha cok begendm. düğünde giydiğin altını biraz geniş göstermiş

bende pempey sevdimmmm

KIZLAR BEN DÜĞÜN ELBİSEMİ DAHA ÇOK BEĞENEREK ALDIM. KINA ELBİSEM 50 TL DÜĞÜN 300 TL BELKİDE ONDAN SEBEPTİRKİ İSTER İSTEMEZ DAHA ÇOK SEVİO İNSAN

olabilir canım ama bende kızlarla aynı fikirdeyim pempe gönlüm sende

ohhhhh ye kuzum, ben yemiş kadar oldum

he ya bta yı geçmişin

bende 48 e

bende pineklemek istiyorum sürekli ya

sorma yaa ayrıntılı yazmadım bir de sabah patates kızartmalı kahvaltıyla güne başlayıp akşam hamburgerlerin patatesleriyle günü kapattım

yidim de yidiimm uzun zamandır hiç böyle büyük kaçamakları bir arada yapmamıştım sabah kahvaltım 1500 kalori vardır

patates kızartması , nutella , 1,5 haşlanmış yumurta, kızarmış ekmeklerrr , peynirlerrr 1,5 saat masadaydım sonra masayı toplayıp bugünün yemeğini yaptım ve film izledik yıldızlar arasında yı izlememiştik

bu arada pazar günü yediğim pasta c.tesi gününden kalma aslında c.tesi günü almıştık yani hem c.tesi hem pazar pasta yemiş oldum

bendeee 50 kg olmak istiyorummmmmm ( bu kadar yemekten bahsedip birde 50 kg olmak istediğimi dile getirmem de ayrı bir tezat )

havalar bir ısınsa spor moduna gireceğimde soğuk ve ben soğukta kımıldamak istemiyoruummm

kızlaaaarrr yardımınıza ihtiyacım varrr

dün her pazar olduğu gibi süt alıp evde her pazar mayaladığım gibi mayaladım bu sabah evden çıkmadan buzdolabına kaldırayım diye bir aldım sanki mayalanmamıştı kapağı açıp incelemeye fırsatım yoktu akşam eve gidince bakacağım mayalanmamışsa ne olacak çöp mü ??? değerlendiremez miyim başka türlüüü

Çökelek yap ya da lor peyniri olabilir sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…