- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
Canım sen kaç yaşındasın?
İşte kına gecesindeki kızla düğündeki kız aynı yaşta durmuyor.29 CANM NİE SORDUNKİNE BÜYÜKMÜ DURUOM YOKSEM
İşte kına gecesindeki kızla düğündeki kız aynı yaşta durmuyor.
Kına gecesindeki kız yaşını gösteriyor ama düğündeki kız biraz üstüne çıkmış gibi.
Umarım kızmamışsındır.
Not: Bu bir yapıcı eleştiridir.
Her zaman canlı renkler giymelisin bence, tenine daha çok gidiyor.
YOK CANM NİE KIZİM BİDE KINADA HAFİF MAKYAJ VAR BANA HAFİF DAHA İYİ GİDİO DÜĞÜNDE PARIL PARIL YÜZÜM SÖNÜK KALMASIN DİE AMA HALA SÖYLÜOM BEN O ELBİSEYE AŞIĞIM OĞLUMUN SÜNNET DÜĞÜNÜNDEDE ONU GİYCEM
Ben de bakıcam, söylesene ismini.yaaaa kızlarrrr . instagramdan takip ettiğim diyet hesabı var ya hani sibele sölemiştim sarkmları vardı spor yaptı falan diye.
bugun 60,0 kiloyu gördüüü ve diyeti bıraktııııı. deli gibi spor yapıyo. sıra incelmekte dedi ve 60 kiloyla 36 beden olmak için uğraşıcak şu an 38 beden . Çokk sevindimm ve özendmmm. başlangıç tarihi Kasım 2015 Mart 2015 'te 14 Kilo vermiş bi halde bıraktı resmenn.
1 aydır jillian michales yapıyo . ben farka inanamıyorum diyo. yarın oncesi ve sonrası paylaşıcak
HE YAA SÖYLEDE BAKALIMBen de bakıcam, söylesene ismini.
gonderdim canmHE YAA SÖYLEDE BAKALIM
etiketledm bebegimBen de bakıcam, söylesene ismini.
Gelmedietiketledm bebegim
İNSTAGRAMDA DUR OZELDEN YAZIYIMGelmedi
İNSTAGRAMDA DUR OZELDEN YAZIYIM
Kadının profili gizli olduğu için ben görememişim etiketlediğini. Buldum şimdi istek yolladım.İNSTAGRAMDA DUR OZELDEN YAZIYIM
bana da bana daaaaa
daraltıp giycen ama dimi çok saygıdeger kontes
Eki Görüntüle 1474500
YARABBİİİİ BUGÜNLERİ GÖRECEMİYDUMMMMM
LOLA KIZ VALLA MİNNACUK Bİ FARKLA GEÇTİM SENİ YOKSAM KONTES SEN OLUODUN
LİSTE AÇIKLANDIĞINA GÖRE BU SABAH YAŞADIĞIM ŞOKU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİORUM. MALUM DÜĞÜN VARDI BU HAFTA O YÜZDEN PEK SPOR YAPAMADIM. DÜĞÜN EVİ PASTA BÖREK ÇÖREK AMA FAZLA YEMEDİM ECÜK ATIŞTIRMALIK ATTIM AMA SONUÇTA DİYETE UYGUN BESLENMEDİM. MALUM GEÇEN HAFTADA ARTIDAYDIM MORAL YERLERDEYDİ. MAYDANOZ ÇAYI İÇTİM CUMA GÜNÜ 3 FİNCAN VE HİÇ HAFTA BOYUNCA TARTIYA ÇIKMADIM BUGÜN SABAH ÇIKTIĞIMDA RESMEN ŞOK YAŞADIM ÇOCUK GİBİ ZIPLICAKTIM NERDEYSE
oooo yooooo Rose beni geçmişşş
bugün 8 gün oluyor ben hala egl olamadım sanırım bugün olacağım hafif ağılarım başladı
vee dün 51,9 dum amaaaa saat 13:00 de süper bir kahvaltı saat 16:00 gibi koca bir dilim çikiletalı pasta ve nescafe akşamında da burgen king yiyince bu rakam regl öncesi kaçınılmaz oldu
Canım eline sağlıkpokohontas
Bence beni de tebrik etmelisinizsonuçta topiğin en zayıf hatunu benim.
Ayyyy tişikkirler sipirminben 49 a düşmek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum.
nisan ayııı dönüm noktası olacak canım hayırlısıyla şu regl i bir atlatayım spora da başlayacağım havalar ısınmayınca ben bir şey yapmak istemiyorum içimden gelmiyor
kendime Nivea nın good bye selülit kremini aldım onu da kullanacağım bacaklarım çırpı gibi kalacak göreceksiniz
ben gördüm facede canımm hayırlı olsun inş.
ben pembeliyi daha cok begendm. düğünde giydiğin altını biraz geniş göstermiş
KIZLAR BEN DÜĞÜN ELBİSEMİ DAHA ÇOK BEĞENEREK ALDIM. KINA ELBİSEM 50 TL DÜĞÜN 300 TL BELKİDE ONDAN SEBEPTİRKİ İSTER İSTEMEZ DAHA ÇOK SEVİO İNSAN
ohhhhh ye kuzum, ben yemiş kadar oldum
he ya bta yı geçmişin
bende 48 e
bende pineklemek istiyorum sürekli ya
Çökelek yap ya da lor peyniri olabilir sanırım.kızlaaaarrr yardımınıza ihtiyacım varrr
dün her pazar olduğu gibi süt alıp evde her pazar mayaladığım gibi mayaladım bu sabah evden çıkmadan buzdolabına kaldırayım diye bir aldım sanki mayalanmamıştı kapağı açıp incelemeye fırsatım yoktu akşam eve gidince bakacağım mayalanmamışsa ne olacak çöp mü ??? değerlendiremez miyim başka türlüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?