Kalori Arkadaşım

hamsi tava mı yoksa hamsi buğulama tarzı fırında yapılan mı
eğer fırında yapılıyosa bence çok yemekte sakınca yok gibi geliyor bana çünkü sağlıklı bişey balık
ama tava ise bi porsiyondan fazlaya kaçmamaya çalış bence
öğünlerin de gayet iyi görünüyo şu ana kadar
aramıza hoş geldin

hamsi tava canım. 1 porsiyon derken kaç tane yada kaç gr olur ki? sağolasın

merhaba hoşgeldin
hamsi tava da çok kalori var ama çok severim dayanamam hiç dikkatli yemelisin ya da fırında yapabilirsin

hamsi tava canım. 1 porsiyon derken kaç tane yada kaç gr olur ki? sağolasın

1 Porsiyon (200gr) Hamsi Tava • (Alınan Kalori)296 kcal bu diyet arkadaşım da
fittingo da ise 200 gr hamsi tava 567
bana fittingo çok gerçekci gelmiyor çok fazla kaloriler kızlar bende diyetarkadaşımı kullanacağım artık

Hoşbulduk canım. bence de abartmış fittingo. ben de diyetkolik e bakıyorum çoğu zamn kalorilere.
aslında diyetlerde sınırsız balık salata derler ama abartmamak lazım hele de tava da olunca
ya bu tuvalet olayına ne yapmam lazım benim fikri olan var mı
dediğim gb öğle yemeğinde bulgur pilavı ve nohut yedim ekmeksiz bir de yoğurt ama hala şiş karnım

form çayı bağırsakları çalıştırıyor ama sürekli içmiyorum ben sadece sıkıntım olduğu zaman içiyorum canım kesin işe yarar

Merhaba kızlar napıyosunuz bakim

Biliyorsunuz bende çok kabızlık problemi yaşıyorum ablam geldikten sonra anladım ki az yemekten insan kabız oluyor :) Bu aralar kepekli ekmek çok tüketmiyorum 1 dilim beyaz ekmek yiyorum çok şükür 2-3 haftadır kabızlık yaşamıyorum belki bundan da olabilir diye düşündüm

merhaba canım sporumu da yaptım çok iyi hissediyorum dün kendime getirdin beni
sen nasılsın?

merhaba canım sporumu da yaptım çok iyi hissediyorum dün kendime getirdin beni
sen nasılsın?

Sevindim canım Bende problemlerin içine düştüm kurtulmaya çalışıyorum çok yapamıyorum ablam biraz çalıştırdı unutmadan hemen aradan çıksın istedim

Kesinlikle az yemek kabızlık yapıyor, protein ağırlıklı beslenmek kabızlık yapıyor, ekmeği ve tahıl grubunu bırakmamak lazım.
Şükür bu aralar bende iyiyim bu konuda en fazla 2 günde bir çıkabiliyorum.

az yemekten olabilir doğru söylüyosun. ben sürekli çavdar ekmeği yiyorum. uzun zamndır beyaz ekmek hiç yemedim. inşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…