- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
hayır tabiki haftaya kontes olmim die soruon tabi bunları şimdi arkadaş markete gitti eti % 80 bitter alacak onu yicim
TEBRİKLER KONTESCİĞİMkızlar geçen sene internetten 40 beden pantolon siparişi vermiştim gelmişti hiç giyememiştim ve dün itibariyle içine sığdım
şimdide 38 bedenmi alsam diom belki gaza gelirim
Aşk olsun.hayır tabiki haftaya kontes olmim die soruon tabi bunları şimdi arkadaş markete gitti eti % 80 bitter alacak onu yicim
Aşk olsun.
Kontesimize hürmet etsek suç, etmesek suç.
Bi acı kahvemi iç bari.
ayda2kilogo gel kız sen bana laf ediyon ama sana da ısmarliyim bi kahve.
FALINA BAKMAM EMME SÖYLİİİMM
TEBRİKLER KONTESCİĞİMAL AL 36 AL DAHA ÇOK GAZ YAPAR
Hiç güzel değil.
tşk ederim kontesim.geldi canm 2 saat oluo
Aynen katılıyorum.aynen katılıyorum ben bu kadın gibi olcama böyle bıngıl olurum daha iyi
24 saat su içmesem ölürüm ben.elenktiriğimiz hiç gitmedi ama netimiz kesildi neler konuşulmuş böylee
aydaaaa çok mu su toplamış prensesin eli pansumana falan götürmen gerekiyormuymuş iz falan kalmasın yaaaa kremler merhemler sür
göbüşüm göbüşüm diyo Rose ama bence göbüşü falan yok gayet güzel Adriana Lima da bile o kadar göbüş var kadın podyuma çıkmadan 24 saat önce sıvı tüketimini durduruyormuş ve son 12 saat hiç bir şey yemiyormuş daha ince görünebilmek için bence o göbüşü kafana takma
Gamzen tek parça uzun kaliteli kumaşı olan bir elbise al kumaş ne kadar güzelse insanı o kadar fit ve iyi gösteriyor
kac ayda hangi diyetle dustun deyim o zamanarkadaşlar ben dukan ile 70 kılodan 56 ya dustum bugun ıtıbarı ile soruları olan herkese yardımcı olmak ısterım :)
24 saat su içmesem ölürüm ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?