Kalori Arkadaşım

hayır tabiki haftaya kontes olmim die soruon tabi bunları şimdi arkadaş markete gitti eti % 80 bitter alacak onu yicim

YE KONTESİM YE AFİYET BAL ŞEKER OLSUN YARASIN KIRK GÜN ÜSTÜNDE KALSIN ETİ KARAM YENMEZ Mİ BEEE . BENDE KONTES OLAYDIM BENDE YERDİM AFFETMEZDİM

kızlar istanbulda elektrikler kesikmiş gelmedi mi daha istanbuldan bi fiyat teklifi bekliyorum da.

arkadaşlar ben dukan ile 70 kılodan 56 ya dustum bugun ıtıbarı ile soruları olan herkese yardımcı olmak ısterım :)

elenktiriğimiz hiç gitmedi ama netimiz kesildi neler konuşulmuş böylee

aydaaaa çok mu su toplamış prensesin eli pansumana falan götürmen gerekiyormuymuş iz falan kalmasın yaaaa kremler merhemler sür

göbüşüm göbüşüm diyo Rose ama bence göbüşü falan yok gayet güzel Adriana Lima da bile o kadar göbüş var kadın podyuma çıkmadan 24 saat önce sıvı tüketimini durduruyormuş ve son 12 saat hiç bir şey yemiyormuş daha ince görünebilmek için bence o göbüşü kafana takma

Gamzen tek parça uzun kaliteli kumaşı olan bir elbise al kumaş ne kadar güzelse insanı o kadar fit ve iyi gösteriyor

24 saat su içmesem ölürüm ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…