Kalori Arkadaşım

CANM İNAN BENDE AYNAYA BAKTIĞIMDA HİÇ Bİ FARK GÖREMİYORUM AMA HER GİRDİĞİM ORTAMDA ZAYIFLAMIŞSIN DİOLAR FENA HAVAYA GİRİORUM DEMEKKİ BİZ FARK ETMİOZ

bende kızlara katılıyorum oğlunun sünnetinde tek parça ve canlı bir renk elbise tercih etmelisin

günaydın kızlarr nasılsınız.

günaydınnn hiiiiç iyi değilimmm bugün regl oldum sağ kasığım ağrıyooooooo ve sağ bacağım uyuştuuuu majezik içtim etkisini bekliyorum offff offfffff akşam olur mu bugün ?

günaydııınnnn, bende çok kötüyüm migrenim tuttu kızlar. fazla bilgisayar başında kalmamam lazım, şöyle bi bakayım diye girdim. bende ilaç aldım etki etmesini bekliyorum

canım sıkılaşırsan görüntü daha tatmin edici olacaktır. bende zayıfladım ama görüntü hiç tatmin edici değil

CANM İNAN BENDE AYNAYA BAKTIĞIMDA HİÇ Bİ FARK GÖREMİYORUM AMA HER GİRDİĞİM ORTAMDA ZAYIFLAMIŞSIN DİOLAR FENA HAVAYA GİRİORUM DEMEKKİ BİZ FARK ETMİOZ

kesinlikle doğru geçen yaza 8 kilo verip girmiştim ve bana göre eser miktarda değişiklik vardı ama iş yerinde ki her kes benden bahsediyormuş sonradan öğrendim

insan kilo aldığının da verdiğinin de farkına varamıyor

Günaydın kızlar.
Size dün söz verdiğim gibi yandan ve önden göbüş fotoğraflarımı çektim.
Daha net anlayabilin diye çıplak çekindim
Yalnız buraya nasıl koyacağım hiç bi fikrim yok
kızzz özelden mesaj olarak atamaz mısın ki? göbüşün olduğuna inanamasam da :)

benim de sıkılaşmam yaaa saatler ileri alındı ve birde havalar ısınsa yürüyüşe başlayacağım

kesinlikle haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…