- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
günaydınnn hiiiiç iyi değilimmm bugün regl oldum sağ kasığım ağrıyooooooo ve sağ bacağım uyuştuuuu majezik içtim etkisini bekliyorum offff offfffff akşam olur mu bugün ?
geçmiş olsun canım ama stres yapma iyi düşün iyi olsun sonuç
ayda su toplamadı dımı prensesın eli allah korudu tekrar geçmiş olsun
günaydın 90*60*90 hatuncuklar
dün resmen yemeyerek kapattım günü sabah tost peynirli yağsız
öğle pide vardı yemedim çorba salata yoğurt ile geçirdim
akşam çorba 1 ymk kasıgı kuru fasulye+ bulgur 1 bardak ayran
sonra parka 45 dk yürüdüm açtım resulcuğumu mp3den ohh o horon caldı ben yurumdum
harketler yapdım biraz ve 60 mekik
kızlar kilo verdim ama benim bu et cok cıvık oldugundan mı yenı cıcıler almadıgımdan mı kendımı zayıf goremıyorum
LEN AYDACIM ACIMASIZCA ELEŞTİRİLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. SAĞLI SOLLU ŞAMAR GİBİ İNDİ. ŞALLA YÜZÜMÜN AYNI RENK OLMASIND AHAKLISIN BEN BU DÜĞÜNDE BİŞEY ANLADIM BANA ÇOK SADE MAKYAJ YAKIŞIO. DÜĞÜNDE AĞIR OLSUN DEDİM AĞIR ELEŞTİRİLER ALDIM. AMA KINADA Bİ PUDRA Bİ EYELİNER SÜRDÜM MİLLET OKEY VERDİ. ZÜMRÜT YEŞİLİ VE SAKS MAVİSİ ABİYELERİM VAR. BU ZAMANA KADAR HEP TEK PARÇA ABİYE GİYDİM DEĞİŞİKLİK OLSUN İSTEDİM. VARAN 1....
DANS ETTİKLERİMDEN BİRİ AŞKİTOMDU BİRİDE KARDEŞİM YANİ DAMAT BEY VE O AN GELİNİMİZ KENDİ BABASIYLA VE SIRASIYLA 2 ABİSİYLE DANS ETTİ. KARDEŞCEĞİZİM PARTNERSİZ KALDI. O DA BENİ VE KIZ KARDEŞİMİ KALDIRDI DANSA BUDA VARAN 2 BEBEEMM..
günaydın kızlarr nasılsınız.
günaydınnn hiiiiç iyi değilimmm bugün regl oldum sağ kasığım ağrıyooooooo ve sağ bacağım uyuştuuuu majezik içtim etkisini bekliyorum offff offfffff akşam olur mu bugün ?
geçmiş olsun canım ama stres yapma iyi düşün iyi olsun sonuç
ayda su toplamadı dımı prensesın eli allah korudu tekrar geçmiş olsun
günaydın 90*60*90 hatuncuklar
dün resmen yemeyerek kapattım günü sabah tost peynirli yağsız
öğle pide vardı yemedim çorba salata yoğurt ile geçirdim
akşam çorba 1 ymk kasıgı kuru fasulye+ bulgur 1 bardak ayran
sonra parka 45 dk yürüdüm açtım resulcuğumu mp3den ohh o horon caldı ben yurumdum
harketler yapdım biraz ve 60 mekik
kızlar kilo verdim ama benim bu et cok cıvık oldugundan mı yenı cıcıler almadıgımdan mı kendımı zayıf goremıyorum
CANM İNAN BENDE AYNAYA BAKTIĞIMDA HİÇ Bİ FARK GÖREMİYORUM AMA HER GİRDİĞİM ORTAMDA ZAYIFLAMIŞSIN DİOLAR FENA HAVAYA GİRİORUM DEMEKKİ BİZ FARK ETMİOZ
kızzz özelden mesaj olarak atamaz mısın ki? göbüşün olduğuna inanamasam da :)Günaydın kızlar.
Size dün söz verdiğim gibi yandan ve önden göbüş fotoğraflarımı çektim.
Daha net anlayabilin diye çıplak çekindim
Yalnız buraya nasıl koyacağım hiç bi fikrim yok
günaydııınnnn, bende çok kötüyüm migrenim tuttu kızlar. fazla bilgisayar başında kalmamam lazım, şöyle bi bakayım diye girdim. bende ilaç aldım etki etmesini bekliyorum
canım sıkılaşırsan görüntü daha tatmin edici olacaktır. bende zayıfladım ama görüntü hiç tatmin edici değil
aynenbenim de sıkılaşmam yaaa saatler ileri alındı ve birde havalar ısınsa yürüyüşe başlayacağım
Sanırım atılmıyor canım öyle.kızzz özelden mesaj olarak atamaz mısın ki? göbüşün olduğuna inanamasam da :)
Günaydın kızlar.
Size dün söz verdiğim gibi yandan ve önden göbüş fotoğraflarımı çektim.
Daha net anlayabilin diye çıplak çekindim
Yalnız buraya nasıl koyacağım hiç bi fikrim yok
Sanırım atılmıyor canım öyle.
canım mesajın altındaki dosya yükleden oluyor sanki, buraya koyma cıbıl foto :)Sanırım atılmıyor canım öyle.
Peki toplu gönderebiliyoruz mu acaba?ozelden atılıyo ben sibele atmıştm bi dunku kadının resmını
Geldi mi canım?ozelden atılıyo ben sibele atmıştm bi dunku kadının resmını
Peki toplu gönderebiliyoruz mu acaba?
Sana vatsaptan yolladım.toplu yazışma olmuyor sanırım
ya geldiiiiii manyaaaaakGeldi mi canım?
ya geldiiiiii manyaaaaakD hakkeetttenn çıplak çekinmiş bi daha dötüm göbeğim dersen seni döverim. taş gibi maşallaahhh
dünkü kadıını gordun. biraz mekikle yada jillian michaels la halledebilirsin kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?