Kalori Arkadaşım

geldi geldi sayende o pis koku burnumun ucuna kadar geldi ayyy yaaaa midem kalktı. bide tarif etmiş yaaaaa çürük sarımsak kokusu diye uffffffffkusacam

ooooooozzzzzzzzzzzzzzzz Git burdan yaaaaaaaaa ööööööööööööögggggggggggggggggggggggggggggggggggg

ay koptum yemin ediom ohhh ne iyi ettim
aslında ben arkadaşceğizime iyilik olsun diye anlattım düşünsenize işyeri wc sinde yapıyor arkadan wc ye patron giriyor ve rose un karizma yerle bir

Günaydın kızlar.
Pazar gününden beri tuvalete çıkamıyorum. Karnım davul oldu.
Bebeğim şu an aklımdan geçiyodun ve kabız olan diğer arkadaşlarım :)

Şu an bi deney üzerindeyim pazartesi günü müjde veririm inş. Kilo oalrak değil de kabızlıktan kurtulmak için yani.
benim amcamın kızı eczacı. annemle görüşmüşlerdi de ben kolonoskopi olduktan sonra. beni sormuş napıyo ne ediyo diye annem de demiş böle böle bişey oldu. O da hemen getirmiş dükkanından bana bişey. demiş bunu ver içsin bişeyi kalmaz inş. alanlar kullanannlar çok memnun. 2 gündr kullanıyorum bakalm nolcak. sonucu solıcem size. Ama şimdi değiilllllllll

Kaç gün kullanman gerekiyor sonucu görmen için?
Ben yoksa bizim öbür ilaca başlayacağım.

ay koptum yemin ediom ohhh ne iyi ettim
aslında ben arkadaşceğizime iyilik olsun diye anlattım düşünsenize işyeri wc sinde yapıyor arkadan wc ye patron giriyor ve rose un karizma yerle bir
patron bayan mı erkek mi ne biliyon örneğe bak yaa. hem neden patron girince çizilsin karizması çaycı da girse insan utanır. bi september in göbeğine bakarlar bir de kokuya bu bundan mı çıktı derler

ay ne güldüm hakkaten yaa canm rosecuğum bak sana iyilik yapim derken topiğin iğrenci seçildim.
bana bakın ben sizin kontesinizim ben ne dersem ooooooooooo
benim bildiğim kontesler ortalık yerde wc maceralarını anlatmazlar cicim. kntes de kontesliğini bilsin ayol . ay sabah sabah amma b.k muhabbeti yaptık be. kontescim k.çına sağlık.

kızım şımartmayın kontesi böyle eğilmeler filanlar haftaya söndürecem onun kontesliğini.

vayyyy hodri meydan hee tamam kabul edilmiştir yedim seni aydaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…