- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
geldi geldi sayende o pis koku burnumun ucuna kadar geldi ayyy yaaaa midem kalktı. bide tarif etmiş yaaaaa çürük sarımsak kokusu diye uffffffffBİZ BÜTÜN KABIZLAR NASIL BULDUK BİRBİRİRMİZİ ANLAMADIM
CANM BENDE 2 GÜN ÇIKAMAYINCA 2 DİŞ SARIMSAĞI SOYDUM HAP KADAR DOĞRAYIP SUYLA YUVARLADIM GİTTİ GECE YATARKEN YAPTIM SABAH WC YE ÇIKTIM AMA OLACAĞINDANMI YOKSA İYİMİ GELDİ BİLEMİOM YALNIZ TAVSİYEM YARIM SAAT KADAR WC Yİ HAVALANDIRMAN VE MÜMKÜNSE İŞYERİNDE YAPMAMAN DEHŞET Bİ ÇÜRÜMÜŞ SARIMSAK KOKUSU KAPLIO ORTALIĞI
aynen yaaaa bize der bi de iğrençsiniz diye. kendi b.kunun kokusuna kadar anlatmış. dumanı üstündekoku burnumun ucuna kadar geldi
oyyyyy kıyamam
ooooooozzzzzzzzzzzzzzzz Git burdan yaaaaaaaaa öööööööööööööggggggggggggggggggggggggggggggggggggBİZ BÜTÜN KABIZLAR NASIL BULDUK BİRBİRİRMİZİ ANLAMADIM
CANM BENDE 2 GÜN ÇIKAMAYINCA 2 DİŞ SARIMSAĞI SOYDUM HAP KADAR DOĞRAYIP SUYLA YUVARLADIM GİTTİ GECE YATARKEN YAPTIM SABAH WC YE ÇIKTIM AMA OLACAĞINDANMI YOKSA İYİMİ GELDİ BİLEMİOM YALNIZ TAVSİYEM YARIM SAAT KADAR WC Yİ HAVALANDIRMAN VE MÜMKÜNSE İŞYERİNDE YAPMAMAN DEHŞET Bİ ÇÜRÜMÜŞ SARIMSAK KOKUSU KAPLIO ORTALIĞI
aynen yaaaa bize der bi de iğrençsiniz diye. kendi b.kunun kokusuna kadar anlatmış. dumanı üstünde
geldi geldi sayende o pis koku burnumun ucuna kadar geldi ayyy yaaaa midem kalktı. bide tarif etmiş yaaaaa çürük sarımsak kokusu diye uffffffffkusacam
Bebeğim şu an aklımdan geçiyodun ve kabız olan diğer arkadaşlarım :)Günaydın kızlar.
Pazar gününden beri tuvalete çıkamıyorum. Karnım davul oldu.
ay ne güldüm hakkaten yaa canm rosecuğum bak sana iyilik yapim derken topiğin iğrenci seçildim.
bana bakın ben sizin kontesinizim ben ne dersem ooooooooooo
kontesim tebrikler
ya bizdede yoktu akşam 8 e kadar, telefon bile çekmiodu. sinir oldum sinir. bizde dışardan yedik dün akşam(özlemişim pizzayı)
Bebeğim şu an aklımdan geçiyodun ve kabız olan diğer arkadaşlarım :)
Şu an bi deney üzerindeyimpazartesi günü müjde veririm inş. Kilo oalrak değil de kabızlıktan kurtulmak için yani.
benim amcamın kızı eczacı. annemle görüşmüşlerdi de ben kolonoskopi olduktan sonra. beni sormuş napıyo ne ediyo diye annem de demiş böle böle bişey oldu. O da hemen getirmiş dükkanından bana bişey. demiş bunu ver içsin bişeyi kalmaz inş. alanlar kullanannlar çok memnun. 2 gündr kullanıyorum bakalm nolcak. sonucu solıcem size. Ama şimdi değiilllllllll
ayyy ggiinnaaaaaahhhhhhh. Sana faceden yazarım
Kaç gün kullanman gerekiyor sonucu görmen için?
Ben yoksa bizim öbür ilaca başlayacağım.
Yaz hadi bekliyorum.ayyy ggiinnaaaaaahhhhhhh. Sana faceden yazarım
neyse benimki masummuş seninki yanındabu hafta yine listeye bile giremicez desene
patron bayan mı erkek mi ne biliyon örneğe bak yaa.ay koptum yemin ediom ohhh ne iyi ettim
aslında ben arkadaşceğizime iyilik olsun diye anlattım düşünsenize işyeri wc sinde yapıyor arkadan wc ye patron giriyor ve rose un karizma yerle bir
benim bildiğim kontesler ortalık yerde wc maceralarını anlatmazlar cicim. kntes de kontesliğini bilsin ayol .ay ne güldüm hakkaten yaa canm rosecuğum bak sana iyilik yapim derken topiğin iğrenci seçildim.
bana bakın ben sizin kontesinizim ben ne dersem ooooooooooo
kızım şımartmayın kontesi böyle eğilmeler filanlar
oohh iyisinizzz tabiiiiicanım ben eksideyim onun rahatlığı ile yedim zaten
patron bayan mı erkek mi ne biliyon örneğe bak yaa.hem neden patron girince çizilsin karizması çaycı da girse insan utanır. bi september in göbeğine bakarlar bir de kokuya bu bundan mı çıktı derler
benim bildiğim kontesler ortalık yerde wc maceralarını anlatmazlar cicim. kntes de kontesliğini bilsin ayol .ay sabah sabah amma b.k muhabbeti yaptık be. kontescim k.çına sağlık.
kızım şımartmayın kontesi böyle eğilmeler filanlarhaftaya söndürecem onun kontesliğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?